Innovative teknologier – 3 Koncepter 3 min.

27/12/2016
08/01/2020

Vi elsker nye og innovative teknologier, om det er i gadget kategorien eller velfærdsteknologi så gør vi alt for at få øje på de nyeste idéer, koncepter og projekter der lanceres. Crowdfounding siderne Kickstarter og Indiegogo giver den almene borger mulighed for at føre sine ideer ud i livet, med økonomisk støtte fra brugere som ønsker at konceptet bliver en realitet.

Innovative teknologier

Når vi i Digitypes finder noget som er rigtig smart og bidrager til den teknologiske udvikling, laver vi disse videoer som kort ridser konceptet op. Video er et dejligt sanseligt format der kan rumme en øget oplevelse og derved forståelse af konceptet. Vi tror på innovationen og ønsker derfor at bidrage til den ved at udbrede de innovative teknologier, koncepter og tanker. Herunder har vi samlet 3 af slagsen. Vi håber du synes om dem.

#1 Edyn Garden Sensor

Hvis du har en have eller bare med planter at gøre, ved du sikkert at det kræver erfaring og viden for at få noget til at gro. Man skal mestre flere elementer ud fra erfaringer, og læringsprocessen kan være lang. Dette ønsker Edyn Garden Sensor at gøre mere brugervenligt og nemt at gå til for alle der har en computer, smartphone eller tablet.

Kort sagt er Edyn en havesensor der er soldrevet og sender data om din haves tilstand. Dvs. at de informerer dig om jord og luftfugtighed, gødningsniveauer, lysmængde og tid. Al denne data bruger den til at give dig notifikationer, dataanalyser og i det hele taget sørge for at du præcis ved hvordan din have har det.

Systemet kan udvides med et vandingssystem der sikrer at dine planter altid har præcis den mængde vand de skal bruge, for at blive mest optimale i forhold til deres sort.

#2 CellRobot

Har du altid godt kunne tænke dig at bygge din egen robot? Så er Cellrobot nok noget for dig. Robotten består af “celler” eller moduler som du kan sammenkoble på en lang række måder. For at cellerne kan fungere skal der være tilkoblet et “hjerte” som gør at du kan bringe robotten til live med din smartphone.

I den medfølgende app kan du vælge mellem pre-definerede modeller med hjælp fra en brugervenlig guide. Her er cellerne allerede forprogrammeret til individuelle handlinger ved brug af robotten. Herefter vil der være muligt at styre robotten med din smartphone. Du kan selvfølgelig også designe din helt egen robot og programmere hver enkelt celle og dens funktion i din egen unikke robot. Med denne innovative teknologi er det næsten kun fantasien der sætter grænser.

#3 Table Tennis Trainer

Hvis du elsker bordtennis er denne innovative augmented reality teknologi helt sikkert noget for dig. Table Tennis Trainer er din nye træningsmakker som kan hjælpe dig med at forbedre dit spil. Den gemmer statistikker over hvordan du klarer dig, og kan hjælpe dig med din udvikling. Den giver dig et overblik over spilstatistikker for kampe du har spillet med andre, og du kan se dine high scores inden for forskellige områder. Den kan hjælpe dig med at lave en træningsplan og tilpasse efter det planlagte. Den kan hjælpe dig via hjælpelinjer på bordet og en guide til at forbedre din serv, eller bestemte skudvarianter. Alt i alt giver denne teknologi mange individuelle træningsmuligheder, såvel som træning med en modspiller. Med dette bord fra Thomas Meyer kan helt sikkert forbedre dit bordtennis spil.

Se også: 5 innovative design gadgets
Om skribenten

Simon R.

Facebook

Er partner og når det kommer til tekst forfatning på vores blog, tager Simon sig som regel af de tekniske og kreative indlæg og gør sit ypperste for at sørge for alle kan følge med og kan få noget ud hans indlæg. Du er altid velkommen til at connecte med og kontakte Simon på LinkedIn.

Image
Simon R.
Er partner og når det kommer til tekst forfatning på vores blog, tager Simon sig som regel af de tekniske og kreative indlæg og gør sit ypperste for at sørge for alle kan følge med og kan få noget ud hans indlæg. Du er altid velkommen til at connecte med og kontakte Simon på LinkedIn.
  Få de nyeste indlæg sendt til din indbakke, ingen reklamer eller spam
  Google My business logoGoogle My business ratingx

  Kunderne siger:

  • "Kompetent vejledning og rådgivning i forbindelse med SEO"
  • "Bliver designet med stor præcision og et utrolig lækkert slutresultat"
  • "En professionel, moderne og brugervenlig hjemmeside, som har øget besøgstallet"
  • "Løsningsorienteret og effektive med en professionel tilgang"
  • "Aftaler bliver holdt og prisen er gennemsigtig"