KREATIVITET MED MANGE NUANCER

Vi ønsker at gøre kommunikation mere visuel

Vi drømmer om

Brugeren altid skal være en tæt del af udviklingen af et hvert digitalt koncept. Vi ønsker at at co-creation skal være det naturlige valg i den digitale udvikling, og bidrage til en større grad af gennemsigtighed og derved troværdighed. Der skal være kortere fra idé til færdig løsning, og brugeren skal elske det færdige produkt lige så højt som vi elsker idéerne.

KERNEVÆRDIER

Vi elsker den visuelle kommunikation i dets mange former og aspekter, og laver derfor kommunikation du kan se. Vi forsøger at være frontløbere for den digitale kommunikation, og kan bedst lide når det vi laver gør en forskel. Både for kunden, men især også for deres brugere. Når alle bliver hørt og forstået, når vi som regel i mål en del hurtigere.

Markedsføring i Slagelse og til resten af Danmark

Med baggrund i design, konceptudvikling, kommunikation & videoproduktion er vi nogle ildsjæle der tilsammen udgør en enhed, som gerne vil skabe noget der ikke var der før. Vi vil gerne være med der hvor det sker, og vil altid gerne gøre det lidt bedre end sidste gang. Vi laver kommunikation du kan se – & vi håber du kan se os.

Teamet bag Digitypes

Vi står klar ved den digitale frontlinje

Vi er et kommunikations bureau som laver markedsføring i Slagelse, til resten af Danmark og ind imellem også til udlandet. Via internettet er markedsgrænserne blevet langt mindre inden for den digital og online branche. Vores kunder hører til i en bred vifte af brancher – få af dem i den samme. Denne brede indsigt i mange brancher er en af de værdier som er med til at drive værket, for os i Digitypes.

Vi tror på at stærke visuelle identiteter til kommunikation er med til at øge brugervenligheden og ikke mindst forståelsen for dit budskab, uanset om det er video, animation eller hjemmesider og sociale medier. Vi holder meget af vores kunder og går langt for at gøre dem tilfredse. Som et full service bureau kan vi opfylde alle dine behov for kommunikation og marketing. Så hvis du har behovet for at få optimeret din professionelle markedsføring og kommunikation, står vi klar til at hører om din behov. Vi kan komme til dig, og ellers er du altid velkommen hos os i Slagelse.

Lasse Baungaard - Ejer

Lasse B.

PARTNER & Kundekontakt


Kender du os allerede er det nok Lasse du har snakket mest med. Vi har lært ham at bruge både telefon og e-mail, og sender ham også nogle gange ud for at møde mennesker i den virkelige verden. Vil du vide mere omkring Digitypes er det nok Lasse du skal have fat i.

Ring tilLasse nu!
  • 2636 8310
  • Lasse@digitypes.dk
Send emailtil Lasse
Lasse Baungaard - Ejer

Simon R.

PARTNER & DESIGNER


Det er ham der sørger for at dine idéer bliver visualiseret og kan tegne med både tusch og farveblyant (han har lært at holde sig inden for stregerne). Det meste af tiden sidder han foran computeren og sørger for at det hele kommer til at se lækkert ud. Dog får han lov til at blive luftet minimum en gang om dagen.

  • simon@digitypes.dk
Send emailtil Simon
Lasse Baungaard - Ejer

Lena L.

BOGHOLDER & REGNSKAB


Lena sørger for at kassen stemmer, og det er hende der har styr på hvor alting er. Det håber vi i hvert fald. Ellers har vi godt nok et problem. Det er også Lena der kan holde os andre fast når vi er ved at miste jordforbindelsen.

  • lena@ll-es.dk
Send emailtil Lena
Lasse Baungaard - Ejer

David E.

Gæsteblogger


David Engelby (f. 1973) er uddannet grafiker og cand.mag i Visuel Kultur. Han er designer, faglig forfatter og er til daglig lektor i digital kommunikation. Han designer desuden selv fonte. Nogle af dem er gratis, så tjek dem gerne ud på David Engelby Foundry på Myfonts.com:

Se hans flotte fontsMyFonts.com
Lasse Baungaard - Ejer

Klaus J.

WEBINTEGRATOR


Har du en hjemmeside hos os er det sandsynligvis Klaus der er skyld den stadig er oppe. Har du support- og serviceopgaver sender vi dig gerne videre til Klaus. Både fordi han kan løse dem, men også fordi han er skide flink.

Lasse Baungaard - Ejer

Leon R.

Webudvikling


Leon er vores online haj, som æder sig igennem en masse hjemmeside opgaver og optimering så kundernes sider kommer til at loade med lynets hast, samtidig med brugeroplevelsen er knivskarp. Han roder mest i værkstedet under motorhjelmen på de hjemmeside vi håndtere og det er vores kunder lykkelige for.

Send emailtil Simon
Lasse Baungaard - Ejer

Karoline L.

Samarbejdspartner


ScienceCPH helps you find the common thread in your messages – particularly when the material is technical or complicated. We know how to extract the main elements that underly complex presentations, with the help of text, graphics or video.

Gå til hendeshjemmeside
Lasse Baungaard - Ejer

Annamaria

Foto & Video produktion


Annamaria fanger de magiske øjeblikke med sit kamera, og sørger for der er massere af Kodak-moments. Hun er sprængfyldt med energi og fungerer som vores Duracell-kanin. Når vi har Annamaria med ude på en opgave bliver der smilet og grinet rigtig meget. Men pas på for hendes gode humør smitter.

Gå til hendeshjemmeside
 

Vores Kunder siger