Læsetid ca.: 0 minut

KREATIVITET MED MANGE NUANCER

Vi ønsker at gøre kommunikation mere visuel

Vi drømmer om

Brugeren altid skal være en tæt del af udviklingen af et hvert digitalt koncept. Vi ønsker at at co-creation skal være det naturlige valg i den digitale udvikling, og bidrage til en større grad af gennemsigtighed og derved troværdighed. Der skal være kortere fra idé til færdig løsning, og brugeren skal elske det færdige produkt lige så højt som vi elsker idéerne.

KERNEVÆRDIER

Vi elsker den visuelle kommunikation i dets mange former og aspekter, og laver derfor kommunikation der kan ses. Vi er frontløbere for den digitale velfærdsteknologi, og kan bedst lide når det vi laver gør en forskel. Både for kunden, men især også for deres brugere. Når alle bliver hørt og forstået, når vi som regel i mål en del hurtigere.

baggrunden

Med baggrund i design, konceptudvikling, kommunikation & videoproduktion er vi nogle ildsjæle der tilsammen udgør en enhed, der gerne vil skabe noget der ikke var der før. Vi vil gerne være med der hvor det sker, & vil altid gerne gøre det lidt bedre end sidste gang. Vi laver kommunikation du kan se – & vi håber du kan se os.

Teamet bag Digitypes

Vi står klar ved den digitale frontlinje

Front Title

Om digitypes - Lasse B.

Back Title

KONTAKT MIG


(+45) 2636 8310
Lasse@digitypes.dk

Send mig en mail

Lasse B.

PARTNER & Kundekontakt


Kender du os allerede er det nok Lasse du har snakket mest med. Vi har lært ham at bruge både telefon og e-mail, og sender ham også nogle gange ud for at møde mennesker i den virkelige verden. Vil du vide mere omkring Digitypes er det nok Lasse du skal have fat i.

Front Title

Om digitypes - Simon R

Back Title

KONTAKT MIG


simon@digitypes.dk

Send mig en mail

Simon R.

PARTNER & DESIGNER


Det er ham der sørger for at dine idéer bliver visualiseret og kan tegne med både tusch og farveblyant (han har lært at holde sig inden for stregerne). Det meste af tiden sidder han foran computeren og sørger for at det hele kommer til at se lækkert ud. Dog får han lov til at blive luftet minimum en gang om dagen.

Front Title

Om digitypes - Stine R.

Back Title

KONTAKT MIG


Stine@digitypes.dk

Send mig en mail

Stine R.

BOGHOLDER & REGNSKAB


Stine sørger for at kassen stemmer, og det er hende der har styr på hvor alting er. Det håber vi i hvert fald. Ellers har vi godt nok et problem. Det er også Stine der kan holde os andre fast når vi er ved at miste jordforbindelsen.

Front Title

Om digitypes - Simon B.

Back Title

KONTAKT MIG


Kontakt ham på facebbok

Find mig på facebook

Simon B.

Video produktion


Hos Digitypes samler vi på Simoner, for vores erfaring hidtil er at alle 100% af dem hæver standarden. Simon B. sørger for at både video og animation ligner noget vi burde have taget mange flere penge for. Med specielle videoeffekter får han alt til at se meget mere lækkert ud – hvis bare han kunne gøre det med os andre også stod han til en stor lønforhøjelse.

Front Title

Om digitypes - Klaus J.

Back Title

KONTAKT MIG


Klaus@digitypes.dk

Send mig en mail

Klaus J.

WEBINTEGRATOR


Har du en hjemmeside hos os er det sandsynligvis Klaus der er skyld den stadig er oppe. Har du support- og serviceopgaver sender vi dig gerne videre til Klaus. Både fordi han kan løse dem, men også fordi han er skide flink.

Front Title

Om digitypes - Fotograf Annamaria Anhalt

Back Title

KONTAKT MIG


(+45) 2614 4247

Besøg min hjemmeside

Annamaria A.

Foto & Video produktion


Annamaria fanger de magiske øjeblikke med sit kamera, og sørger for der er massere af Kodak-moments. Hun er sprængfyldt med energi og fungerer som vores Duracell-kanin. Når vi har Annamaria med ude på en opgave bliver der smilet og grinet rigtig meget. Men pas på for hendes gode humør smitter.

Front Title

Om digitypes - Rasmus R.

Back Title

KONTAKT MIG


(+45) 5252 9880

Besøg hans side

Rasmus L.

Ekstern Webudvikler


Der er ingen på kontoret der kan tale ligeså mange kodesprog som Rasmus. Når der skal laves lidt af den tungere programmering låser vi Rasmus inde i et rum, og lukker først op når det hele virker. Det plejer at fungere, selvom det godt nok er nogle måneder siden nogen så ham sidst.

 
 

Vores Kunder siger

Kreative, innovative, proaktive, professionelle
 

 
Kreative, innovative, proaktive, professionelle