Læsetid ca.: 0 minut

KREATIVITET MED MANGE NUANCER

Vi ønsker at gøre kommunikation mere visuel

Vi drømmer om

Brugeren altid skal være en tæt del af udviklingen af et hvert digitalt koncept. Vi ønsker at at co-creation skal være det naturlige valg i den digitale udvikling, og bidrage til en større grad af gennemsigtighed og derved troværdighed. Der skal være kortere fra idé til færdig løsning, og brugeren skal elske det færdige produkt lige så højt som vi elsker idéerne.

KERNEVÆRDIER

Vi elsker den visuelle kommunikation i dets mange former og aspekter, og laver derfor kommunikation der kan ses. Vi er frontløbere for den digitale velfærdsteknologi, og kan bedst lide når det vi laver gør en forskel. Både for kunden, men især også for deres brugere. Når alle bliver hørt og forstået, når vi som regel i mål en del hurtigere.

Markedsføring i Slagelse

Med baggrund i design, konceptudvikling, kommunikation & videoproduktion er vi nogle ildsjæle der tilsammen udgør en enhed, der gerne vil skabe noget der ikke var der før. Vi vil gerne være med der hvor det sker, & vil altid gerne gøre det lidt bedre end sidste gang. Vi laver kommunikation du kan se – & vi håber du kan se os.

Teamet bag Digitypes

Vi står klar ved den digitale frontlinje

Vi er et kommunikations bureau som laver Markedsføring i Slagelse og faktisk også i det store udland, via internettet er markedsgrænserne blevet langt mindre inden for vores digital og online branche. Vores kunder rammer ind i et utal af brancher hvor få af dem er den samme. Denne brede indsigt i mange brancher er en af de værdier som er med til at drive værket, Digitypes.

Vi tror på at stærke visuelle identiteter til den visuelle kommunikation er med til at øge brugervenligheden og ikke mindst forståelsen for dit budskab, uanset om det er video, animation eller hjemmesider og sociale medier. Vi holder meget af vores kunder og går langt for at gøre dem tilfredse. Så hvis du har mod på at få lavet din professionelle Markedsføring i Slagelse, så står vi klar til at hører om din behov, hos dig eller os

Lasse Baungaard - Ejer

Lasse B.

PARTNER & Kundekontakt


Kender du os allerede er det nok Lasse du har snakket mest med. Vi har lært ham at bruge både telefon og e-mail, og sender ham også nogle gange ud for at møde mennesker i den virkelige verden. Vil du vide mere omkring Digitypes er det nok Lasse du skal have fat i.

  • 2636 8310
  • Lasse@digitypes.dk
Lasse Baungaard - Ejer

Simon R.

PARTNER & DESIGNER


Det er ham der sørger for at dine idéer bliver visualiseret og kan tegne med både tusch og farveblyant (han har lært at holde sig inden for stregerne). Det meste af tiden sidder han foran computeren og sørger for at det hele kommer til at se lækkert ud. Dog får han lov til at blive luftet minimum en gang om dagen.

  • simon@digitypes.dk
Lasse Baungaard - Ejer

Lena L.

BOGHOLDER & REGNSKAB


Lena sørger for at kassen stemmer, og det er hende der har styr på hvor alting er. Det håber vi i hvert fald. Ellers har vi godt nok et problem. Det er også Lena der kan holde os andre fast når vi er ved at miste jordforbindelsen.

  • lena@ll-es.dk
Lasse Baungaard - Ejer

Simon B.

Video produktion


Hos Digitypes samler vi på Simoner, for vores erfaring hidtil er at alle 100% af dem hæver standarden. Simon B. sørger for at både video og animation ligner noget vi burde have taget mange flere penge for. Med specielle videoeffekter får han alt til at se meget mere lækkert ud – hvis bare han kunne gøre det med os andre også stod han til en stor lønforhøjelse.

Lasse Baungaard - Ejer

Klaus J.

WEBINTEGRATOR


Har du en hjemmeside hos os er det sandsynligvis Klaus der er skyld den stadig er oppe. Har du support- og serviceopgaver sender vi dig gerne videre til Klaus. Både fordi han kan løse dem, men også fordi han er skide flink.

Lasse Baungaard - Ejer

Annamaria A.

Foto & Video produktion


Annamaria fanger de magiske øjeblikke med sit kamera, og sørger for der er massere af Kodak-moments. Hun er sprængfyldt med energi og fungerer som vores Duracell-kanin. Når vi har Annamaria med ude på en opgave bliver der smilet og grinet rigtig meget. Men pas på for hendes gode humør smitter.

Vores Kunder siger