Digitale værktøjer

De Digitale værktøjer vi bruger

Vi er digitalt firma, der primært leverer digitale løsninger. Ligeledes er de værktøjer vi bruger, hovedsageligt digitalt funderede. Vi har her lavet en oplistning er de enheder og platforme vi bruger mest, så du kan få indsigt i hvordan vi skaber de digitale produkter, som vores kunder efterspørger. Fælles for alle disse digitale værktøjer er at de understøtter visuel kommunikation og sørger for at vores kunder bliver set.

Photoshop logo

Photoshop

Photoshop er et professionelt billedredigeringsprogram. Vi bruger Photoshop dagligt, fra alt til billedoptimering og -redigering til designopsætning af brugerflader og design af Photoshop mockups. Vi har tilmed også erfaring med det simple animations tool Photoshop tilbyder. Har du billeder der har brug for en kærlig hånd eller andre designopgaver? Så står vi klar med vores Photoshop kundskaber.


Illustrator logo

Illustrator

Illustrator er et vektorbaseret grafiksoftware. Når vi skal designe logoer og andre grafisk elementer er illustrator vores go-to værktøj. Programmet baserer det du laver på vektor beregninger, herved navnet vektor grafik, som kan skaleres op og ned uden at miste sin kvalitet. Med pen-toolet som vores primære våben, kan vi klare de fleste logo- og grafikopgaver.


Indesign logo

InDesign

InDesign er et professionelt og avanceret tekstredigeringsværktøj. Når vi skal designe brochuerer, foldere, præsentationer, e-bøger og meget mere, bruger vi InDesign der udover at være et avanceret tekstredigeringsprogram også kan håndtere en vis grad af vektor grafik. Med dette digitale værktøj har vi f.eks. lavet en meget interaktiv e-bog med animationer, video og interaktivt indhold.


After effects logo

After Effects

After Effects er et animations- og efterredigeringsværktøj til videoproduktion af forkskellig karakter. Når vi skal lave en slideshow video bruger vi After Effects til at skabe en levende og dynamisk oplevelse og skabe den helt rette stemning og oplevelse. Når det kommer til simple 2D animationer er det ligeledes også After Effects vi bruger til at give karakterer og elementer liv og bevægelser.


Premiere logo

Premiere

Premiere er et professionelt videoredigeringsværktøj som er perfekt til post-produktion af video. Skal du have lavet en video hos os, kommer Premiere helt sikkert i spil. Her laver vi store dele af klippearbejdet, laver color correction og grading så din video får et knivskarpt look. Musik og voice overs smeltes også sammen i dette program, til lækre video produktioner


Lightroom logo

Ligeht Room

Light Room er et video redigeringssoftware som har specialiseret sig i skabe den rigtige stemning med lys- og farveredigering af video. Værktøjet gør det nemt og hurtigt at ramme den korrekte lysmængde og farve. Vi bruger dette software når vi lavere større video produktioner. Dette er et blandt mange digitale værktøjer på markedet.


Mailchimp logo

MailChimp

Mailchimp er en mailinglist/nyhedsbrevsplatform. Vi har brugt Mailchimp ved flere lejligheder. Pt adminstrerer vi f.eks. et internet nyhedsbrev for en større organisation. Her bruger vi Mailchimp hvor vi nemt kan skræddersy en skabelon og organisere nyhedsbreve og lister helt efter behov. Læs mere om Mailchip her…


Ibbokstore logo

Ibookstore

Vi er registreret som Udgiver/forlægger i iBookstore og har udgivet en gratis interaktiv e-bog for en kunde på indtil videre 4 sprog. Så hvis du står med en drøm om at udgive en digital bog har vi adgang og erfaring med processen. Læs mere om Ibookstore her..


Google Play logo

Google Play

Google Play er den app store som Android brugere anvender når de skal hente apps. Vi har en developer konto i Google Play store, da vi har lanceret en App og har derfor erfaring med processen fra idé til app i Androids version af app store. Gå til Google play her…


App store logo

Apple App Store

Apples app butik hvor du kan hente apps til din smartphone, tablet eller en af Apples andre enheder. Vi har en developer konto hos Apple da vi har lanceret en app, og i den forbindelse har erfaring med hvordan platformen virker og hvad der skal til for at få sin app ud på markedet. Gå til Apples app store her…


Wordpress logo

Wordpress

Dette er den CMS platform vi bygger og designer vores hjemmesider ovenpå. WordPress er det mest udbredte hjemmesideløsning på verdensplan og giver dig et ton af muligheder. Vi har 6 års erfaring med platformen og har specialiceret os i denne platform. Gå til WordPress hjemmeside her…


Google analytics logo

Google Analytics

Når vi skal analysere digital data fra enten en app, hjemmeside eller webshop bruger vi Google Analytics som indekserer data indsamlet fra de respektive platforme. Her kan du se forskellige data på hvor, hvornår, hvordan, hvor ofte, hvor lang tid og meget mere når det kommer til at analysere den faktiske brug af en digital løsning. Gå til Google Anlytics her…


Google drev logo

Google Drev

Er det man kalder for Cloud Storrage hvilket groft betyder at du har adgang til harddisk som altid er tilgængelig på internettet uanset hvor du er i verden. Vi bruger denne platform til at dele designs af forskellig karakter, det det kan gøres nemt, hurtigt og sikkert. Gå til Google drev her…. Det er et af de bedste digitale værktøjer af sin slag på markedet.


GoPro Logo

GoPro

Er en kamera producent som har specialiseret sig i action cams. Disse kamera kan klare alle de forhold et normalt kamera ikke kan, så som under vandfald fra uanede højde og meget mere. Vi bruger disse kamera til forskellige opgave fra de nærværende til de optagelser med bevægelser og meget mere.


GoPro Logo

Rollocam

Er en motoriseret køretøj til kamera optagelser. Denne lille automatiseret enhed med hjul kan med sine funktioner og indstillinger hjælpe dig med at lave flydende optagelser mens kameraet er i bevægelse. Dette bruger vi til at skabe en større dynamik i vores video produktion og ikke mindst kvalitets sikre vores videoproduktioner, og derved spare os tid og bekymringer.The Eyetribe

Denne enhed gør at vi kan lave visuelle brugertest af vores designs. Enheden kan med stor præcision tracke dine pupillers placering og ud fra det vurdere hvor på skærmen du kigger og hvor lang tid du holder fokus. Mulighederne for brug af enheden ligger langt udover det vi bruger den til p.t., og er derfor et område hvor vi forventer stor udvikling. Du kan Læse mere om eye tracking her…


Canon EOS logo

Canon EOS

Er en kendt kameraserie fra Canon som vi bruger til at tage billeder for kunder og ikke mindst os selv når dette er nødvendigt. Vi anvender også dette kamera til vores video produktioner. Den model vi bruger anvendes også indenfor tv produktion og er derfor optimal til at lave professionelle videoer og ikke mindst billeder.


Facebook logo

Facebook

Er det fortrukne sociale medie i Danmark og vi har været med lige siden platformens start tilbage i 2007. Vi bruger Facebook i høj grad hver eneste dag både i vores egen kommunikation, men også for de kunder som vi har en fast aftale med. Platformen har ændret sig meget siden start og vil nok også gøre det fremadrettet. Vi følger med og ved hvordan man bruger alle aspekter af Facebooks platform.


LinkedIn logo

LinkedIn

LinkedIn er også et socialt medie, vi bruger, men mere rettet mod arbejdsmarkedet og ikke mindst virksomheder. At have en bruger på linkedIn er som at have et online dynamisk CV, hvis du udfylder din profil korrekt. Du finder flere fagligt relevante artikler og jobopslag på LinkedIn end du højst sandsynlig vil gøre på eksempelvis Facebook.


Youtube logo

Youtube

Vi bruger youtube til at dele stort set alle de videoproduktioner vi laver for kunder og til vores egen kommunikation. Video platformen er den første og største på nettet, er eget af Google og derfor kan indhold her forbedre din online rangering på søgemaskinerne.


Vimeo Logo

Vimeo

Vimeo er en anden video platform som konkurrerer med Google. Vimeo har dog satset mere på højkvalitetsvideo. Vi bruger begge platforme for at skabe mest mulig spredning for det vi skaber.


Woocommerce Logo

WooCommerce

Er er en webshop platform som kan bygges ovenpå WordPress CMS. Derfor er det den webshop platform vi tilbyder vores kunder. WooCommerce er den mest udbredt netbutiksplatform og har derfor en masse muligheder for specialisering af funktioner lige til de behov man måtte have. Der findes massere og support og hjælp på nettet grundet platformens størrelse. Dette er efter vores mening et af de stærkeste digitale værktøjer til e-handel.


Google search console

Google Search Console

Google Search Console kan hjælpe dig med at se hvordan Googles søgemaskine forstår din hjemmeside og indhold, og om det lever op til de givne standarder. Når vi har lavet en hjemmeside eller webshop sørger vi altid for at sætte en Google Search Console konto op, hvor vi sikrer at vores kunders hjemmeside kan blive indekseret af Google, den pt. største søgemaskine.


Google My business

GOOGLE MY BUSINESS

Google My Business er et gratis og brugervenligt værktøj, som gør det lettere for virksomheder og organisationer at administrere deres onlineprofil overalt på Google, herunder Google Søgning og Maps. Ved at bekræfte og redigere dine virksomhedsoplysninger kan du ikke bare gøre det nemt for kunderne at finde din virksomhed, men også få mulighed for at fortælle din virksomheds historie.


HTML5 logo

HTML5

HTML er groft sagt skelettet på din hjemmeside, og HTML5 er den nyeste standard. Vi har 5 års erfaring med denne type kode og forstår og kan programmere i dette kodesprog hvis det skulle være nødvendigt. WordPress CMS som med vores fortrunkne tema, forsimpler HTML programeringen. Du kan læse mere om fagudtryk her..


CSS3 Logo

CSS3

CSS er det programeringssprog som giver din hjemmeside farver og en stilistisk styling. Det er alt fra farver, til placering af elementer, skriftstørrelser, animationer og meget mere. Vi bruger dagligt CSS3 til at sikre vores hjemmesideløsninger ser knivskarpe ud og lever op til de nyeste CSS standarder. CSS står Cascading Styling Sheet og beskriver meget godt hvad programeringssproget CSS kan. Du kan læse mere om fagudtryk her..


Slideshare Logo

Slideshare

Slideshare er en delingsplatform til Slide shows/ Præsentationer. Denne platform gør det muligt at dele dine slide shows med dit publikum lokalt og ikke mindst globalt. Det er en måde at dele den viden du har samlet i præsentationen og derved også en form for content marketing. Vi bruger denne platform til fremvisning af de præsentationer vi selv laver og ikke mindst også laver for vores kunder.


Url forkorter icon

Vores Url forkorter

Hader du også lange links? Vi synes vi manglede en link forkorter, der gav lidt flere muligheder end de fleste af de eksisterende populære gratis løsninger. Vi arbejder hver dag meget med links/URL’er til forskellige formål og services. Om det er til vores blogindlæg eller links der skal bruges til tryk – måske via en QR kode. Her kan lange links være med til at give udfordringer i det grafiske design. Se mere her!


Qr kode icon

Vores Qr kode generator

QR koder – Vi er store fans af QR koder og den forbindelse til det digitale de bidrager med. Når du scanner koden med en app til formålet, vil du få vist indholdet af QR koden. QR koder kan indholde en bred vifte data bestående af tekst og tal. 

I forbindelse med vores kærlighed til QR koder, har vi besluttet at tilbyde en gratis QR kode generator. Vi ønsker at fremme brugen af QR koder, da vi synes det er en nem måde at levere information/data til brugeren hurtigt og nemt via deres smartphones og tablets. Du kan bruge den her!


 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål og vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hører fra dig, så hold dig ikke tilbage.

Kontakt osog hør mere...