hvad er svg filer

Hvad er SVG filer?

Lasse Baungaard Design, Optimering & SEO Leave a Comment

Læsetid ca.: 4 minutterSVG filer er et billedformat med mange fordele, som du ofte bør bruge frem for f.eks. JPG’er eller PNG’er på din hjemmeside. Hvorfor og præcist hvad formatet er, kigger vi på her. Hvad er en SVG fil? SVG står for ”Scalable Vector Graphics” som på dansk kan oversættes til skalerbare …

hvad er en cinemagraph cover

Hvad er en cinemagraph?

Lasse Baungaard Design, Online marketing Leave a Comment

Læsetid ca.: 4 minutterEn cinemagraph er et som et still billede, hvor der er bevægelse i et enkelt område, oftest i form at et loop der gentages. Det resulterer ofte i en mere stilistisk flot og kunstnerisk udtryk, end hvis der var tale om et almindeligt billede eller video. Se hvordan du laver det her.

nofollow links

Hvad er nofollow og dofollow links?

Lasse Baungaard Guides, Online tools, Optimering & SEO Leave a Comment

Læsetid ca.: 6 minutterHar du styr på hvad nofollow og dofollow links er? Både at få andre til at linke til dig, og links på din egen side er ekstremt vigtigt. Links fra hjemmesider med stor autoritet kan betyde utroligt meget for din søgemaskineoptimering, men der er også forskel på hvordan der linkes. Det kigger vi på her.

Længere meta beskrivelse

Længere meta beskrivelse i Google søgninger

Lasse Baungaard Guides, Optimering & SEO Leave a Comment

Læsetid ca.: 2 minutterEn meta beskrivelse må nu bestå af 320 tegn, hvor grænsen tidligere var 160 tegn. Brug den ekstra plads til at lave beskrivelser der bedre opsummerer indholdet. Og tænk i søgetermer der er relateret til dit søgeord, og som kan signalere til Google og brugerne, at dit indhold er relevant.