Andersen Andersen Rengøring
Digitypes Case

Hvem er Anders Andersen rengøring?

Anders Andersens rengøring blev grundlagt i 1968 af Anders Andersen, og er fortsat en familieejet virksomhed. I dag er det en af danmarks største rengøringsvirksomheder med omkring 1.000 medarbejder, fordelt på 3 landsdækkende afdelinger. De leverer service og produkter indenfor erhvervsrengøring, vinduespolering og ejendomsservice. Et værdisæt for Anders Andersens Rengøring er kvalitet, og ordentlige forhold som de leverer til både private og offentlige virksomheder. I 2011 blev virksomheden som den første landsdækkende rengøringsvirksomhed certificeret til Svanemærket rengøring.
Anders Andersen Rengøring mockup af blog
Anders Andersen Rengøring mockup af blog

Vi har hjulpet med...

Brand Design

  • Website UI design
  • Simpel logo animation
  • Magasin platform

Resultaterne

Flere besøgende og lead automation

Med en ny hjemmesidestruktur og design, bredere online tilstedeværelse og jævnligt udgivelse af artikler samt de løbende optimerer, præsterer deres hjemmeside væsentlig bedre. Noget der giver sig til udtryk i bedre brugervenlighed og forbedret performance i trafikken.

For at få fuldt udbytte af den online indsats, og ikke mindst trafik og rækkevidde, har vi implementeret et lead tracking system, der automatisk indsamler relevante leads til salgsafdelingen i virksomheden. Dette gør at du kan sende flere og mere målrettet tilbud til relevante erhvervskunder, når de er interesseret og klar til det

Anders Andersen Rengøring mockup trafik

Har du brug for hjælp?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Anders Andersen rengøring Udtalelse

Digitypes er en super god sparringspartner ...

"... i relation til vores digitale kommunikation, både teknisk og strategisk. De har designet og søsat vores website og tilknyttede løsninger, som vi er meget tilfredse med. Helt generelt evner de at forstå og transformere vores ønsker til konkrete digitale løsninger og optimeringer. Vi har stor tillid og tiltro til samarbejdet."
Besøg aaren.dk