Bosch Logo
Digitypes Case

Hvem er Bosch?

Bosch hovedkvarter ligger i Tyskland, og de er en af verdens største leverandører af reservedele og komponenter til biler. Bosch producerer også industrielle produkter, såsom komponenter og PLC’er til elektrisk værktøj, sikkerhedssystemer og hvidevarer. Virksomheden blev etableret af Robert Bosch, som startede i en baggård i Stuttgart-West. Et år senere udviklede Bosch en lavspændingsmagnet til gasmotorer. 20 år senere er teknologien udviklet til at passe i store dele af bilindustrien. Den første fabrik blev etableret i 1901, og er siden vokset til over 440 datterselskaber, med over 112.300 ansatte i Tyskland alene, samt over 400.000 på verdensplan. I 2018 omsatte Bosch for over 78 milliarder euro.
Bosch 3D planet animation
Bosch Simpel show animation

Vi har hjulpet med...

Brand Design

  • Skræddersyet grafik
  • Videoproduktion
  • Animationsvideo
  • Voiceover produktion

Resultaterne

Den første animationsvideo, samt videoproduktion vi lavede til Bosch Automotive EU, omhandlende regionens sammensætning og hvilke kunder der bliver serviceret. Videoen blev efterfølgende fremhævet på Boschs internationale intranet, som over 400.000 medarbejdere hverdag besøger.

De efterfølgende animatonsvideoer vi har lavet for Bosch, udført i en sketch/white board stil, blev anvendt for hele EU, for at vise hvordan  Bosch Automotive EU arbejder i løbet af et år. I anden animationsvideo blev best practice fremhævet. Denne video blev anvendt i en online konference for over 2000 ledere internt i Bosch.

Bosch 3D planet animation

Har du brug for hjælp?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bosch Udtalelse

Løsningsorienteret og effektive ...

Løsningsorienteret og effektive med en professionel tilgang. Hvis du vil frem online så er Digitypes svaret. Der er også god vejledning og hjælp hvis der skulle være spørgsmål.