Image
Digitypes Case

Hvem er GoDrone?

GoDrone er et droneservice firma, som kan give dig et helt nyt perspektiv på det velkendte. De laver både professionel luftfoto og dronevideo til mange formål. Det breder sig fra demonstration & marketing formål, til inspektion og dokumentation. Der hvor GoDrone rigtig skiller sig ud fra mængden er via deres planteanalyse med drone, som med et special kamera kan fortælle meget mere om planter og afgrøder, end vi mennesker kan se med det blotte øje.

Den primære drivkraft bag GoDrone er Bjørn Hansen. Han er uddannet indenfor argroøkonomi og planteavl. Han har været certificeret dronpilot siden 2017, og har brugt mange flyvetimer siden da, med en række forskellige droner, alt efter hvad opgaven kræver. Udover Bjørn anvender GoDrone freelance Dronepiloter, og videoproduktion i samarbejde med Digitypes.

Godrone mockup af hjemmeside
Godrone mockup af blog

Vi har hjulpet med...

Brand Design

  • Logo
  • Website & marketing platform
  • Trykt design

Resultaterne

Grafen snakker for sig selv!

GoDrone har fulgt vores vejledninger når det kommer til content marketing i forskellige formater, og har gennem 3 år fordoblet sin organsike trafik flere gange, og får nu henvendelser fra kunder og drone interesserede, der søger tips og vejledning. GoDrone.dk har en af danmarks største droneblogs, som sikrer at de bliver fundet og set online.

Med en klar content strategi som GoDrone  har formået at eksekvere til fulde, og det er nu en bærende del af brandet og ikke mindst forretningen.

Godrone mockup trafik

Har du brug for hjælp?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

GoDrone Udtalelse

Løsningsorienteret og effektive ...

Løsningsorienteret og effektive med en professionel tilgang. Hvis du vil frem online så er Digitypes svaret. Der er også god vejledning og hjælp hvis der skulle være spørgsmål.
Besøg Godrone.dk