Kragerup Gods logo
Digitypes Case

Hvem er Kragerup Gods?

Kragerup Gods historie går helt tilbage til 1337. Godset er gået i arv gennem 8 generationer, frem til den nuværende Godsejer Birgitte Dinesen.

Forfatteren Karen Blixen (født dinesen) hører også til slægten der er forbundet med Kragerup. De har på Godset været gode til at omstille sig til tidens behov. Det kommer f.eks. til udtryk i deres store aktivitetspark, herunder det berømte Go High. En klatrepark som Kragerup var de første i landet til at lave.

Derudover har de hotel, restaurant, konference- og mødefaciliteter i de helt unikke og smukke omgivelser. Kragerup har gennem de sidste 10 år lavet en grøn omstilling af Godset, og økologisk omstilling af de 200 hektarer konventionel landbrugsjord. I dag er Kragerup et co2 neutralt gods.

Kragerup mockup af hjemmeside
Kragerup Gods mockup af blog

Vi har hjulpet med...

Brand Design

  • Website struktur
  • Website UI & UX design

Resultaterne

Mere trafik og øget rækkevidde online

Vi har hjulpet kragerup med den evolution deres hjemmeside har været igennem. Noget der bl.a. giver sig til udtryk via en opdeling af de besøgende når de besøger kragerup.dk. Det første de møder er et valg mellem at se godsets services eller aktivitetsparken tilbud. På den måde sikrer vi, at der vises vej, for de forskellige målgrupper som kragerup.dk rummer. Alle undersider der hører under Aktivitetsparken er fremvist i grøn, hvorimod godsafdeling fremstår i deres brand blå. Igen en simpel måde at hjælpe brugeren på vej i deres navigation rundt på de mange sider kragerup.dk indholder. Noget som i den grad har haft en effekt.

Med en ny og forbedret hjemmeside struktur og opdeling af godsets services, er trafikken og interaktionsgraden overordnet set forbedret med over 120% sammenlignet med samme periode, det foregående år. Ud over en øget trafik, øget antal sider der bliver besøgt er den tid der bliver brugt på kragerup.dk. steget betydelig. Det samme kan siges får deres organiske rangering og trafik fra søgemaskinerne, der også er steget væsentligt.

Kragerup Gods mockup trafik

Har du brug for hjælp?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kragerups Udtalelse

moderne og brugervenlig hjemmeside, som har øget besøgstallet

Digitypes har udarbejdet en ny hjemmeside til Kragerup Gods. Det er blevet en professionel, moderne og brugervenlig hjemmeside, som har øget besøgstallet. Lasse og Simon har været gode til at sætte os ind i processen, så vi selv kan arbejde ’in house’ i backenden i praksis.

Det glæder os at fortsætte det gode samarbejde i forhold til vores fremtidige udfordringer/ønsker. Løsningsorienteret og effektive med en professionel tilgang. Hvis du vil frem online så er Digitypes svaret. Der er også god vejledning og hjælp hvis der skulle være spørgsmål.

Besøg kragerup.dk