Revac logo
Digitypes Case

Hvem er Revac?

Stifterne af Revac Aps, Mogens og Henrik Hjort, har over en lang årrække udviklet tekniske hjælpemidler til ældre og fysisk udfordrede borgere. Deres tidligere virksomhed Ergolet A/S blev solgt til en amerikansk virksomhed i 2008. Mogens og Henrik fortsatte i Ergolet frem til 2010.

Efter mange års erfaring i at udvikle tekniske hjælpemidler til ældre og fysisk udfordrede, besluttede de to stiftere at tage rejsen igen indenfor samme branche nu med Revac Aps, hvor de fortsat udvikler innovative flytnings- og rehabiliteringsløsninger til sundhedssektoren.

Kragerup mockup af hjemmeside
revac macbook pro video mockup

Vi har hjulpet med...

Brand Design

  • Unikt Website re-brush
  • Website struktur

Resultaterne

Professionel produktvideo

Vi fik først og fremmest produceret en video som fremviste alle fordelene ved deres innovative produkt. Lige fra de respektive funktioner på maskinerne til de forskellige brugsscenarier. Videoen består primært af videooptagelser af selve brugen af maskinen kombineret med beskrivende titeltekster. Slutresultatet blev en skarp marketing video som Revac har brugt til at markedsføre deres løsning.

Udover videoen har Digitypes hjulpet Revac med et re-design af deres hjemmeside hvor video blev inkluderet som en bærende del af deres online tilstedeværelse.

Revac mockup website design

Har du brug for hjælp?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Revac Udtalelse

Top motiveret, effektivt og professionelt team

Min hjemmeside var allerede lavet i Wordpress, men trængte alligevel til en opfriskning. Og vupti så var den også klar.

Jeg ved selvfølgelig ikke om jeg bare har været utrolig heldig, men forløbet har bare været 100% positivt. Jeg har gentagende gange anbefalet Digitypes til andre i branchen og jeg er sikker på at jeg vil benytte dette team, til at producere mit markedsføringsmateriale til kommende udviklingsprojekter.

Besøg revac.dk