Det virker helt perfekt

Det virker helt perfekt

Simon R.

Det virker helt perfekt – Vi, Slagelse Amerikanske Football Club har længe været på udkig efter en hjemmeside leverandør,
Der kan det vi efterspørger. Vi blev anbefalet at kontakte Digitypes.

Dette har vi ikke fortrudt. Lige fra første færd har de været meget professionelle.
På første informationsmøde præsenterede de deres produkt. Visuelt meget flot fremlagt, og med meget fyldestgørende forklaringer, på hvordan hjemmesiden er opbygget, hvilke værktøjer man bruger for at vedligeholde, uploade nyheder og hvordan man kan følge statistikker på brugere m.m. Endvidere blev der præsenteret en handlingsplan og en service og support aftale.

Vi havde bedt om en hjemmeside som er meget i ånd med de unge menneskers brug af sociale medier. Er nem at gå til, overskuelig.
De har leveret en hjemmeside som lever helt op til vores forventninger. Den er koblet sammen med Facebook, Instragram og Youtube. Og dette virker helt perfekt.
Hvis vi har haft rettelser eller andre ting vedrørende hjemmeside, er der meget hurtig support.
For nylig har Digitypes introduceret et Ticketsystem ved support omkring hjemmesiden.
Også dette fungerer perfekt.

Vi kan varmt anbefale Digitypes som hjemmeside leverandør.
Alle aftaler bliver overholdt, de er innovative og proaktive og meget dygtige til at sammenkæde det man efterspørger til en visuel brugerflade.
Meget stor ros skal lyde fra Slagelse Amerikanske Football Club

Om skribenten

Simon R.

Facebook

Er partner og når det kommer til tekst forfatning på vores blog, tager Simon sig som regel af de tekniske og kreative indlæg og gør sit ypperste for at sørge for alle kan følge med og kan få noget ud hans indlæg. Du er altid velkommen til at connecte med og kontakte Simon på LinkedIn.