Henrik Hjort

Top motiveret, effektivt og professionelt team

Simon R.

Da jeg skulle til at markedsføre mit udviklingsprodukt kontaktede jeg en lokal fotograf for at få lavet nogle professionelle billeder og video. Fotografen kunne dog ikke redigere og producerer denne type video og hun henviste mig til Digitypes.

Efter en kort samtale og et møde hvor jeg præsenterede opgaven gik det bare stærkt. Digitypes fremviste en meget professionel drejebog og beslutningen blev hurtigt taget. I et konstruktivt samarbejde blev drejebogen tilpasset. Vi blev enige om locations og modeller, og kort tid efter havde vi en råfilm.

Klipning og tekst lavede vi dels gennem internetdeling men også hvor vi alle sad rundt om bordet.

Min hjemmeside var allerede lavet i WordPress, men trængte alligevel til en opfriskning. Og vupti så var den også klar.

Jeg ved selvfølgelig ikke om jeg bare har været utrolig heldig, men forløbet har bare været 100% positivt.

Jeg har gentagende gange anbefalet Digitypes til andre i branchen og jeg er sikker på at jeg vil benytte dette team, til at producere mit markedsføringsmateriale til kommende udviklingsprojekter.

Om skribenten

Simon R.

Facebook

Er partner og når det kommer til tekst forfatning på vores blog, tager Simon sig som regel af de tekniske og kreative indlæg og gør sit ypperste for at sørge for alle kan følge med og kan få noget ud hans indlæg. Du er altid velkommen til at connecte med og kontakte Simon på LinkedIn.