Læsetid ca.: 0 minut

VISUEL KOMMUNIKATION

ET UNIVERS AF MULIGHEDER

Det kan være svært at følge med den digitale udvikling. Vi er alle forbundet online, store dele af vores hverdag. Størstedelen af den danske befolkning indgår i online socialisering og netværk. At sikre at din organisations brand image online kan være en stor udfordring der kræver viden, erfaring og tid. Den dynamiske digitale verden er konstant udvikling og det kræver konstant opmærksomhed at optimere den digitale og visuel kommunikation.

Det er her Digitypes Marketing bureau kommer ind i billedet. Vi kan hjælpe dig med en lang række marketing og kommunikations opgaver, alt fra det fra kreative til tekniske og mere avancerede service og assistance. Det mest marketing involvere visuel kommunikation som er vores speciale i mange forskellige medieformater

Vi laver
content marketing

Vi er specialister i content marketing, og vi producere dagligt indhold som kan skabe værdi for brugeren. Enten for vores faste samarbejdspartnere eller for vores egen virksomhed. Content Marketing er fremtidens målrettede marketing og findes i mange formater og former og fælles for dem er at du rammer langt mere præcist end med klassisk mass markting som radio spots og tv reklamer.
Visuel kommunikation & Marketing bureau - Grafisk kommunikation

Grafisk

Kommunikation

Vi kan hjælpe dig med sørge for at din kommunikation ser godt ud. Uanset om det er et logo design, web design eller en helt tredje design opgave du måtte have. Vi elsker at skabe visuelle identiteter til dine formål.
Visuel kommunikation & Marketing bureau - Video kommunikation

Video

Kommunikation

Vi kan hjælpe dig med at leve op til de nyeste online krav, blandt andet vha. forskellige video formater som kan styrke din kommunikation på flere platform. Om det er et animationsvideo eller video optagelser, så står vi klar.
Visuel kommunikation & Marketing bureau - Video kommunikation

Digital

Kommunikation

At være digital og online er en nødvendighed hvis du ønsker en konkurrence dygtig virksomhed. Her har vi mange års erfaring og kan rådgive og vejlede dig inden for de mange muligheder det online liv tilbyder.

Logo design

Videoproduktion

Hjemmeside løsninger

Trykt design

Animationsvideo

Webshop løsninger

Web design eller
grafik

Video Slideshow

Sociale medier

infografik

Logo animation

Workshop
Online liv

Billede optimering
redigering

Video profiler

Interaktiv
E-bog

Grafisk Design

Reklame video

Qr Kode
generator

Brand identitet

Hvorfor video?

Eye-tracking

Slideshow Præsentationer

 

Wordpress SEO

FULL SERVICE
MARKETING BUREAU

Lej en Marketing bureau

Vi har været med fra starten af internettets udbredelse og har specialiseret os i at assistere med den digitale og visuelle kommunikation. Med en fast aftale sørger vi for den online og digitale kommunikation i kombination med vores kreative og tekniske kompetence.

Vi har erfaret at den mest effektive samarbejde opstår ved et tæt samarbejde. Vi overvåger og bidrager til vores partners kommunikation og analysere os frem til muligheder. Mangler din virksomhed fokus på det online og digitale er en ekstern kommunikationsafdeling måske noget for dig.

Se mere omFast samarbejde

Vi sørger for du bliver set

Med vores grafisk, video, og hjemmeside kompetence i synergi med det online liv kan vi sikre at din virksomhed lever op til brugerens forventning samtidig med at vi sikre at din profil og kommunikation fremstår kniv skarp og professionel.

Vi kan varetage en bred vifte af kreative og tekniske opgaver. Ens for dem alle er at du udspringer af et ønske om at kommunikere mere visuelt samt digitalt. Vi tror på intuition og dynamik skaber den effektive kommunikation og vi stræber altid efter at levere et bedre produkt fra gang til gang. Vi er et Marketing bureau som elsker kommunikation i alles dens former.

Kontakt osVi venter på dig

Vores blog kategorier

Her finder du massere af nyttig viden indenfor følgende kategorier

Online marketing grafik

Online marketing

Optimering & SEO Grafik

Optimering & SEO

Online Tools grafik

Online Tools

Design grafik

Design

Iværksætteri Grafik

Iværksætteri

Projektstyring grafik

Projektstyring

Guides grafik

Guides

Iværksætteri Grafik

Tech

Projektstyring grafik

Velfærdsteknologi

Sikkerhed grafik

Sikkerhed

Digiawards grafik

DigiAwards

 

Vores Kunder siger