Et marketing bureau

Med skarp visuel kommunikation

Din målgruppe er online. Kan de se dig? Og går dit budskab rent ind? Når vi som digitalt marketing bureau hjælper dig, sørger vi for det kommer til at ske. Der er stor kamp om brugernes opmærksomhed, og deres krav bliver hele tiden større. Hvad virker bedst i forhold til dine kunder?

Det er her Digitypes som full service bureau kommer ind i billedet. Vi kan hjælpe dig med en lang række marketing og kommunikationsopgaver. Alt fra det fra det kreative til det tekniske, og de mere avancerede serviceområder. Det meste marketing involverer visuel kommunikation som er vores speciale, og vi arbejder med de flesre medieformater. Vi kæmper hele tiden på at give dig målbare resultater og data, så du helt konkret kan se hvordan du klarer dig. 

Vi laver
content marketing

Vi er specialister i content marketing, og vi producerer dagligt indhold der kan skabe værdi for brugeren. Både for vores faste samarbejdspartnere og for vores egen virksomhed. Content Marketing er fremtidens målrettede marketing, der skaber værdi for din målgruppe. Undersøgelser viser at du her rammer langt mere præcist end med klassisk mass markting, som f.eks. radio spots og tv-reklamer.

Visuel kommunikation & Marketing bureau - Grafisk kommunikation

Grafisk

Kommunikation

Vi kan hjælpe dig med sørge for at din kommunikation ser godt ud. Uanset om det er et logo design, web design eller en helt tredje design opgave du måtte have. Vi elsker at skabe visuelle identiteter til dine formål.
Visuel kommunikation & Marketing bureau - Video kommunikation

Video

Kommunikation

Vi kan hjælpe dig med at leve op til de nyeste online krav, blandt andet vha. forskellige video formater som kan styrke din kommunikation på flere platform. Om det er et animationsvideo eller video optagelser, så står vi klar.
Visuel kommunikation & Marketing bureau - Video kommunikation

Digital

Kommunikation

At være digital og online er en nødvendighed hvis du ønsker en konkurrence dygtig virksomhed. Her har vi mange års erfaring og kan rådgive og vejlede dig inden for de mange muligheder det online liv tilbyder.

Logo design

Videoproduktion

Hjemmeside løsninger

Trykt design

Animationsvideo

Webshop løsninger

Web design eller
grafik

Video Slideshow

Sociale medier

infografik

Logo animation

Workshop
Online liv

Billede optimering
redigering

Video profiler

Interaktiv
E-bog

Grafisk Design

Reklame video

Qr Kode
generator

Brand identitet

Hvorfor video?

Eye-tracking

Slideshow Præsentationer

 

Wordpress SEO

ET FULL SERVICE
MARKETING BUREAU

Lej en kommunikationsafdeling

Vi har været med fra starten af internettets udbredelse og har specialiseret os i at assistere med den digitale og visuelle kommunikation. Med en fast aftale kan vi sørge alt i den online og digitale kommunikation, i kombination med vores kreative og tekniske kompetence.

Vi har erfaret at den mest effektive samarbejde opstår ved et tæt samarbejde. Vi overvåger og bidrager til vores partneres kommunikation, og analyserer os frem til muligheder. Mangler din virksomhed fokus på det online og digitale, er en ekstern kommunikationsafdeling måske noget for dig?

Se mere omFast samarbejde

Vi sørger for du bliver set

Med vores grafiske, video, og hjemmeside kompetencer, i synergi med det online liv, kan vi sikre at din virksomhed lever op til brugerens forventning samtidig med at vi sikrer at din profil og kommunikation fremstår knivskarp og professionel.

Vi kan varetage en bred vifte af kreative og tekniske opgaver. Vi brænder for den visuelle og digitale kommunikation. Vi tror på at det intuitive og dynamiske, skaber den effektive kommunikation og vi stræber altid efter at levere et bedre produkt fra gang til gang. Vi er et marketing bureau der elsker at få dit budskab til at skinne klart igennem.

Kontakt osVi venter på dig

Vores blog kategorier

Her finder du massere af nyttig viden indenfor følgende kategorier

Online marketing grafik

Online marketing

Optimering & SEO Grafik

Optimering & SEO

Online Tools grafik

Online Tools

Design grafik

Design

Iværksætteri Grafik

Iværksætteri

Projektstyring grafik

Projektstyring

Guides grafik

Guides

Iværksætteri Grafik

Tech

Projektstyring grafik

Velfærdsteknologi

Sikkerhed grafik

Sikkerhed

Digiawards grafik

DigiAwards

 

Vores Kunder siger

 

 

[carousel_slide id=’6748′]

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål og vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hører fra dig, så hold dig ikke tilbage.

Kontakt osog hør mere...