[ps2id url='#section1']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section2']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section3']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section4']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section5']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section6']
 
[/ps2id]
Grafik - FULL SERVICE MARKETING BUREAU

MARKETING
BUREAU

MED SKARP VISUEL KOMMUNIKATION

Din målgruppe er online. Kan de se dig? Og går dit budskab rent ind? Når vi som digitalt marketing bureau hjælper dig, sørger vi for det kommer til at ske. Der er stor kamp om brugernes opmærksomhed, og deres krav bliver hele tiden større. Hvad virker bedst i forhold til dine kunder?

Det er her Digitypes som full service bureau kommer ind i billedet. Vi kan hjælpe dig med en lang række marketing og kommunikationsopgaver. Alt fra det fra det kreative til det tekniske, og de mere avancerede serviceområder. Det meste marketing involverer visuel kommunikation som er vores speciale, og vi arbejder med de fleste medieformater. Vi kæmper hele tiden på at give dig målbare resultater og data, så du helt konkret kan følge med i din udvikling.

MARKETING BUREAU Grafik

VI LAVER
CONTENT
MARKETING

Så du bliver fundet

Se mere her

Vi er specialister i content marketing, og arbejder hver dag på at producere indhold der skaber værdi for brugerne. Både for vores faste samarbejdspartnere og for vores egen virksomhed. Content Marketing er en nyere form for markedsføring, der skaber værdi for din målgruppe og ikke på samme måde opfattes som reklame. Undersøgelser viser at du her får meget mere for pengene end med klassisk markedsføring, som f.eks. radio spots og tv-reklamer.

GRAFISK DESIGN til dit brand

Grafisk kommunikation

Se mere her

Vi sørger for at din kommunikation ser godt ud. Uanset om det er et logo design, brochure, flyer, web design eller en helt anden type designopgave vi skal løse. Vi elsker at skabe visuelle identiteter til dit brand. Det grafiske design er grundstenen i mange af vores services, da det visuelle er det første kunden ser. Din visuelle identitet skal gerne afspejle din virksomhed, og være af samme høje kvalitet som dine produkter/ydelser. Vi tror på at et godt og intuitivt design gør dit indhold nemmere at forstå for din målgruppe. Både online og offline.

GRAFISK DESIGN
til dit brand

Grafisk kommunikation

Se mere her

Fortæl mere
med video

Video kommunikation

Se mere her

Video er den medietype der giver den største rækkevidde, på alle mulige platforme. Vi laver lækre animationsvideoer som formidler dit budskab på en helt unik måde. Vi laver både helt unikke og skabelonsanimationer helt afhængigt af hvad omfanget er og dit budget tillader. Vi laver også komplette videoproduktioner. Du få både pre-produktion, optagelser og post-produktion, så du i sidste ende står med en komplet professionel video, du kan bruge i din kommunikation. Har du brug for professionelle drone optagelser er det også noget vi klarer. 

Online kommunikation

Dit udstillingsvindue

Se mere her

Giver din hjemmeside dig flere kunder, eller drukner den på side 10 i Googles søgeresultater? Uanset hvilken situation du står i, kan vi hjælpe dig til at dit online ansigt udad til bliver lidt skarpere og mere synligt. Vi laver WordPress hjemmesider med moderne og unikke designs, der passer til din virksomheds visuelle identitet og de behov du har til funktionalitet. Skal du have en webshop, er det også noget vi kan klare. Vi er eksperter i SEO (søgemaskineoptimering), som sikrer at du kommer højere op når der søges i Google. Vi hjælper også til med at al anden online kommunikation bliver strømlinet, hvad end det er til de sociale medier eller andre platforme.

Online
kommunikation

Dit udstillingsvindue

Se mere her

Vores mange kompetencer

Logodesign ikon

Logodesign

Trykt design ikon

Trykt design

UX Design ikon

UX design

Infografik design

Infografik

Billedeoptimering ikon

Billedoptimering

Grafisk Design ikon

Grafisk design

Brand identitet ikon

Brand identitet

UI Design ikon

UI design

Præsentation ikon

Præsentation

Videoproduktion ikon

Videoproduktion

Animations video ikon

Animationsvideo

Video slideshow ikon

Video slideshow

Logo animation ikon

Logo animation

Video profiler ikon

Video profiler

Reklamevideo ikon

Reklamevideo

Wordpress hjemmeside ikon

Wordpress hjemmesider

Webshop løsning ikon

Webshop løsninger

Sociale medier ikon

Sociale medier

Workshops ikon

Workshops

Interaktiv e-bog ikon

Interaktiv e-bog

Wordpress SEO ikon

Wordpress SEO

QR koder ikon

QR koder

Link Forkorter ikon

Link forkorter

Eye tracking Ikon

Eyetracking

Eye tracking Ikon

Content Marketing

LEJ EN
MARKETINGAFDELING

Vi har fulgt med siden internettet for alvor eksploderede i udbredelse og popularitet, og har specialiseret os i at assistere med den digitale og visuelle kommunikation. Med en fast aftale kan vi sørge alt til den online og digitale kommunikation, i kombination med vores kreative og tekniske kompetencer.

Vi har erfaret at den mest effektive samarbejde opstår i det tætte samarbejde. Vi overvåger og bidrager til vores partneres kommunikation, og analyserer os frem til muligheder. Mangler din virksomhed fokus på det online og digitale, er en ekstern kommunikationsafdeling måske løsningen dig?

Se mere her

VI SØRGER FOR
DU BLIVER SET

Med vores grafiske, video, og hjemmeside kompetencer, i synergi med alt der sker online, kan vi sikre at din virksomhed lever op til brugerens forventning, samtidig med at vi sikrer at din profil og kommunikation fremstår knivskarp og professionel.

Vi kan varetage en bred vifte af kreative og tekniske opgaver, og brænder for den visuelle og digitale kommunikation. Vi tror på at det intuitive og dynamiske, skaber den effektive kommunikation og stræber altid efter at levere et bedre produkt fra gang til gang. Vi er et marketing bureau der elsker at få dit budskab til at skinne klart igennem.

Se mere her

Kunderne siger

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål og vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at høre fra dig, så hold dig ikke tilbage. Digitypes hører til i Slagelse, men løser opgaver i hele Danmark, og fra tid til anden også internationale projekter.

Kontakt osog hør mere...