[ps2id url='#section1']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section2']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section3']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section4']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section5']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section6']
 
[/ps2id]
Online kommunikation - Marketing Bureau

Deltager du online?

Online og Digital kommunikation

Langt det meste kommunikation i dag foregår digitalt og online. Vi ser alle sammen rigtig meget indhold hver dag, og derfor skal der noget specielt til at skille sig ud fra mængden. Hvad end vi laver en hjemmeside, app eller e-bog tager vi altid udgangspunkt i den visuelle kommunikation, og at brugerfladen skal være enkel og nem at gå til. Vi sørger for at koblingen mellem de forskellige platforme virker naturlig og genkendelig. Digital og online kommunikation er i vores blod og vi har mange års erfaring med hvad der virker på internettet.

Grafik - få mere organisk trafik

Wordpress hjemmeside?

Gør som størstedelen af internettet

Se mere her

Har du et hjemmeside system som er nemt at redigere, opdatere og optimere? Vi bruger Wordpress platformen  og den tilbyder et væld af muligheder når det kommer til design, funktioner og ikke mindst brugeroplevelsen på alle enheder.

Vi er specialister i Wordpress, de mange fordele det har, og ved også hvilke begrænsninger der kan være. Vi designer unikke brugerflader, hvor der er 100% styr på de funktionelle og tekniske aspekter. Du får leveret komplette løsninger med strategisk vejledning, så du også er klar til skridtet efter lanceringen.

Webshop / ecommerce

Har du produkter du ønsker at sælge online?

Se mere her

Har du udviklet et produkt der skal sælges direkte til forbrugerne? Eller måske har du gang i købmandsskabet med andres varer og produkter? Med en webshop kan du selv sælge dine produkter direkte til kunden.

Vi udbyder Woocommerce Webshop, hvor du selv har 100% råderet over platformen. Derudover tilbyder vi også vejledning i andre webshop løsninger, og kan assistere med opsætningen. Uanset hvordan du ønsker at sælge online har vi den viden og kompetencer som hjælper dig til højere CTR og konverteringer. Både på den korte og den lange bane.

Webshop / ecommerce

Har du produkter du ønsker at sælge online?

Se mere her

SEO - Vi ved hvad der skal til

Bliv fundet i søgemaskinerne

Se mere her

Har du styr på hvordan din hjemmeside klarer sig i søgemaskinerne? Og ved du hvad der skal til for at rangere endnu bedre indenfor din branche og blive set på side 1 i søgeresultaterne?

Det gør vi! Og vi har resultater der beviser at vi er ved hvilken strategi der skal til, hvordan man eksekverer den og får målbare resultater. Loopet med optimering og analyse mod flere eksponeringer, sikrer at du bliver synlig for dine kunder når de har brug for dig, og søger efter hjælp og svar.

Online læring

Bliv online superbruger

Se mere her

Ønsker du at blive bedre til at navigere i det online univers? Hvis du gør, kan vi helt sikkert hjælpe dig og din virksomhed mod at blive online superburgere.

Med vores viden, erfarring og evne til at forstå hvad din virksomhed mangler i det online rum. Kan vi planlægge workshops for både medarbejdere & ledere i virksomheden, der gennem et forløb vil få en teoretisk og pratisk forståelse for det online univers. Jo bedre jeres medarbejdere kan bidrage til jeres brand online, jo større forspring vil i få online med den rette strategi.

Online læring, vil du tale flydende internet?

Bliv online superbruger

Se mere her

Gå på opdagelse i Interaktive ebøger

Gør tekstindhold mere levende

Se mere her

De fleste kender normale e-bøg som udbydes mange steder. Dette format er groft sagt digitalisering af papirbogen som visuelt kan være en meget statisk oplevelse, hvilket kan være fint til nogle typer indhold.

Vi tilbyder et nyere og meget innovativt format, interaktive e-bøger i epub3 formatet, der tillader brugen af forskellige medier, interaktion, og animationer, der giver e-bog et helt ny betydning, med mange flere lag i brugeroplevelsen. Har du meget viden der skal formidles på læserenes/brugerens præmisser er dette format det helt rette.

Social medier

Workshop i det online live

Se mere her

De fleste er i dag til stede på mindst et socialt medie, og for mange er det blevet en integreret del af deres liv. Endda i den grad at mange bruger deres profiler aktivt på daglig basis.

Det betyder at din kunder også er tilstede på den ene eller anden platform, alt afhængigt af hvad du sælger. Vi kan hjælpe dig godt igang, og give dig vejledning i at skabe "content" (indhold) til dine kunder, og ikke mindst dem der skal blive til dine kunder.

Social medier og adfærden der driver dem

Vær tilstede hvor din målgruppe er

Se mere her

Vores mange kompetencer

Logodesign ikon

Logodesign

Trykt design ikon

Trykt design

UX Design ikon

UX design

Infografik design

Infografik

Billedeoptimering ikon

Billedoptimering

Grafisk Design ikon

Grafisk design

Brand identitet ikon

Brand identitet

UI Design ikon

UI design

Præsentation ikon

Præsentation

Videoproduktion ikon

Videoproduktion

Animations video ikon

Animationsvideo

Video slideshow ikon

Video slideshow

Logo animation ikon

Logo animation

Video profiler ikon

Video profiler

Reklamevideo ikon

Reklamevideo

Wordpress hjemmeside ikon

Wordpress hjemmesider

Webshop løsning ikon

Webshop løsninger

Sociale medier ikon

Sociale medier

Workshops ikon

Workshops

Interaktiv e-bog ikon

Interaktiv e-bog

Wordpress SEO ikon

Wordpress SEO

QR koder ikon

QR koder

Link Forkorter ikon

Link forkorter

Eye tracking Ikon

Eyetracking

Eye tracking Ikon

Content Marketing

GRATIS QR KODE GENRATOR

LAV MANGE FORSKELLIG TYPER QR KODER TIL DINE FORMÅL
Se mere her

GRATIS URL FORKORTER

FORKORT DINE URL’ER HER HELT GRATIS, OG TRACK BRUGEN!
Se mere her

Kunderne siger

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål og vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at høre fra dig, så hold dig ikke tilbage. Digitypes hører til i Slagelse, men løser opgaver i hele Danmark, og fra tid til anden også internationale projekter.

Kontakt osog hør mere...