ebog - til det internationale marked

Ebog – En interaktiv oplevelse


Viden formidlet spændende og dynamisk

I denne digitale tidsalder er viden blevet omfavnet af mange forskellige medieformater. Selv om meget viden kan tilgås via nogle enkelte tryk, kan det være svært at overskue alle de inputs internettet tilbyder. Fælles for al den viden som du finder online er at det er bundet op på en hjemmeside i den ene eller anden forstand. Hvordan hjemmesiden præsenter information og viden kan være meget forskelligt, og til tider meget statisk. Vi tror på at viden skal formidles efter brugerens behov og de mange forskellige læringsstile som der eksisterer. Her kan en interaktiv ebog sikre at du altid har adgang til viden når du er offline, og give dig en dynamisk oplevelsen med video, animationer og elementer som du kender det fra veludførte hjemmesider.

Dynamisk læring & fortællinger


Dynamisk ebog læring ikon

Dynamisk læring

Viden kan pakkes ind i mange forskellige formater. Dette betyder at modtageren af indholdet selv kan vælge hvordan han/hun vil “indtage” viden. Vi tror på at dit indhold får størst effekt når brugeren selv kan vælge om de vil læse, se eller høre den viden de modtager.

e-bog - Medie og formater ikon

Medie & formater

Med en interaktiv e-bog har du mulighed for at inkludere mange formater udover den traditionalle tekst. Du kan supplere tekst med video- og lydfiler så flere sanser aktiveres. Uanset hvad du ønsker kan vi sikre at brugeren har flere muligheder for at få viden på den måde som passer bedst til dem.

Interaktioner ikon

Interaktioner

Det at kunne bestemme hastigheden og mængden af information i en læringsprocess giver oplevelsen en helt ny dimension. Med en interaktiv e-bog kan kan du lave knapper der folder indhold ud når brugeren ønsker det. Med lækre animationer kan vi sikre at brugeren holder sit fokus.

Så hvad kan en interaktiv e-bog?

offline indhold billed
De fleste af os er online konstant, men de fleste kender nok til ikke at have tilstrækkelig dækning, svingende signal eller datagrænser. Med en interaktiv ebog giver du brugerne mulighed for at downloade den til deres enhed så de altid har den med sig. Dette kan ske via iBookstore eller Readium webbiblotek.

Groft sagt kan man sige at en interaktiv e-bog er offline hjemmeside, som også kan indeholde alle de samme medietyper. Hvis man kigger under motorhjelmen på en EPUB3 ebog vil man se at kodeopbygningen og typer, minder om den struktur man bruger ved hjemmesideopbygning og design. Fordelen er at du får alle funktioner, animationer og medier med i en samlet fil der kan bruges offline.


Nr.1500
I kategorien probiotika
5 stjerne i iBook store
iBook store - batch

HELT GRATIS


Mere viden om emnet

Epub3 formattet indeholder mange funktioner og indholdstyper der er alment brugt på internettet. Dette betyder at du kan laver en interaktiv oplevelse i et e-bogs format i form af lyd, video og animationer i samspil med teksten.

Læs mere om epub3 her…
BioCares Cphs e-publikation består af en interaktiv e-bog i 7 kapitler, som giver kunder, brugere og samarbejdspartnere den nødvendige indsigt i deres produkter, deres virkning og teorien bag

Læs mere om denne ebog vi har produceret…
Vi har tidligere skrevet om e-bøger, og det nye e-bogsformat EPUB3. Her var vi kort inde på manglen af e-bogslæsere der kan klare de nyeste formater. Derfor har vi samlet beskrivelse af forskellige typer af e-bogslæsere.

Læs mere ebogslæsere her…

Har du brug for en ebog?

Uanset om du ønsker at lave en præsentation af dine produkter i et interaktiv katalog, eller om du vil formidle viden på den ene eller anden måde, kan vi helt sikkert hjælpe dig på vej inden for et spirrende format der giver nye muligheder. Vi tager gerne uforpligtende snak, om dine idéer til en ebog.