Unikt hjemmeside design - Marketing Bureau

VORES HJEMMESIDE LØSNINGER

EN professionel WORDPRESS HJEMMESIDE

Vi designer hjemmesider med udgangspunkt i dine ønsker, din virksomheds identitet og en måske allerede etableret visuel profil – i et samspil med vores ekspertise i hvad der virker. Vi designer primært til WordPress platformen, og giver dig en nem drag and drop brugerflade med et skræddersyet design og styling.

Vi er altid opdateret på de nyeste standarder og muligheder, og sørger for at overholde de nyeste krav fra Google.

Vores hjemmeside løsninger

Vi kan hjælpe dig med en lang række muligheder når det kommer til dit website

Unikt hjemmeside design ikon

Unikt design

Responsive design ikon

Responsiv hjemmeside

Wordpress CMS ikon

Wordpress CMS

Professionelt SEO ikon

Professionel SEO

Animering ikon

Indholds animering

UI design ikon

UI Design

Automatisering ikon

Automatisering

IndlæsningsHastighed ikon

Hastigheds-optimering

Galleri funktion ikon

Galleri & Billeder

Trafik ikon

Trafik analyse

Portfolio funktion ikon

Portfolio & Cases

Formulare ikon

Skræddersyet Formularer

Blog og nyheder ikon

Blog & nyheder

Backup ikon

Backup

SSL certifikat ikon

SSL Certifikat

Event kalender ikon

Event kalender

Billedeoptimering ikon

Billede optimering

 
 
 

Unikt hjemmeside design

Vi smelter hjemmesidedesign og dit brand sammen

Unikt hjemmeside design isometrisk ikon

Vi designer altid en hjemmeside fra bunden, og bruger ikke skabeloner. Vi sætter en ære i at hjemmesidedesignet afspejler dit brand og passer til din branche, så brugeren nemt forstår hvad din hjemmeside handler om.

Vi tager altid udgangspunkt i det visuelle brand, herunder logoet , og den identitet som det det symboliserer. Hvis dette ikke er tilfældet bruger vi nøgleord fra kunden som i stedet vil være omdrejningspunktet.

MOBILVENLIG løsning

Virker på alle typer enheder

Hjemmesidesystemet vi anvender gør det nemt at at opsætte din hjemmeside så den er 100% mobilvenligiPhones, Android, Windows phone, tablets, bærbare og stationære computere.

Hvis du selv ønsker at opsætte undersider på egen hånd, er systemet så “Plug & Play” at du nemt kan se hvordan din nye underside vil se ud på forskellige skærmstørrelser. Du kan sågar bestemme hvilket indhold der skal vises på hvilke enheder.

MOBILVENLIG er en selvfølge

Virker på alle typer enheder

Mobilvenlig Responsive isometrisk ikon

Ny Wordpress hjemmeside?

Den største hjemmeside platform

Wordpress isometrisk ikon

Vi foretrækker at bruge den platform der giver de bedste muligheder for en unik løsning, og samtidig er brugervenlig. Derfor bruger vi altid WordPress når der skal udvikles nye hjemmesider. Og det er vi ikke de eneste der gør. Faktisk er over 30% af alle hjemmesider globalt drevet af WordPress, og det samme gælder 60% af hjemmesider der har et administrationssystem (CMS).

At WordPress er så stort betyder også at der findes en masse plugins, med funktioner der kan opfylde de fleste behov. Enten gratis eller betalt. Og da WordPress er open source, er der også mulighed for at lave sine egne plugins. Alt dette gør at en samlet løsning der har mange forskellige funktioner kan leveres væsentlig billigere, end hvis der skal skabes en platform fra bunden.

SEO & keywords

Søgeordsoptimering

Når vi opretter en hjemmeside og tilhørende underside, skal der udvælges nøgleord eller sætninger til hver enkel side. Vi er eksperter i redskaber som kan hjælpe dig med at finde frem til hvordan brugerne søger sig frem til det du kan og sælger.

Vi anvender Yoast SEO plugin, der gør det nemt at søgemaskineoptimere næsten alt tænkeligt indhold på din hjemmeside, på en meget brugervenlig måde. Pluginet fortæller dig om dit indhold er søgemaskineoptimeret, og hvis ikke, hvad der skal til før den bliver det. Vi kan vejlede og guide dig i hele denne proces.

Vi tilbyder også en SEO service hvor vi sørger for at du får bedre organsik rangering imens du læner dig tilbage.

SEO & keywords

Søgeordsoptimering

SEO isometrisk ikon

Animering af indholdet

Et levende & dynamisk udtryk

Animering isometrisk ikon

Vi synes det er vigtigt at give den besøgende en lækker og dynamisk visuel oplevelse, når de besøger en hjemmeside vi har været med til at lave. Det gælder det visuelle udtryk og ikke mindst hvordan din hjemmesides indhold præsenteres.

For at understøtte dette kan vi opsætte simple animationer på dit indhold, så det enten “fader” ind eller kommer ind fra højre, venstre, op eller ned. Dette giver en helt anden oplevelse af hjemmesiden og dens indhold.

User interface design

En brugervenlig hjemmeside

Vi har designet mange prototyper, hjemmeside brugerflader og ikke mindst app brugerflader. Fælles for dem alle er at de lever op til tidens skrevne og uskrevne standarder. En brugerflade skal være intuitiv, hvilket groft sagt handler om genkendelse. Er menuen hvor den plejer at være i en app? Går man til forsiden når man trykker på logoet? Etc.

Digitypes er en næsten 100% digital og online virksomhed, derfor er vi i berøring med alle typer brugerflader fra de simple til de avancerede og kommercielle løsninger. Det betyder at vi konstant sidder midt i brugeroplevelser og får en indgående forståelse for hvad der giver den gode brugeroplevelse, og hvad der skaber en dårlig brugeroplevelse.

User interface design

En brugervenlig hjemmeside

Animering isometrisk ikon

Automatisering kan klare meget

Koblinger mellem de sociale platforme

Automatisering isometrisk ikon

Hvis du bruger et eller flere sociale medier kan vi sørge for en kobling på flere områder. Den første og mest simple er et link til dine profiler via tekst eller genkendelige logo symboler. Den anden fungerer ved, at hver gang du udgiver et nyt nyhedsindlæg, reference o.l. vil det automatisk blive slået op på dine sociale medie profiler.

Den sidste måde består af at al den aktivitet du laver på dine social medie profiler kan blive vist på din hjemmeside, så uanset om brugeren er på sociale medier eller ej, kan de se din online aktivitet.

HASTIGHEDSOPTIMERING

Brugeren giver dig 30 sek af deres tid

En besøgendes tid er dyrebar og hvis personen skal vente lang tid på at se hvad du tilbyder, vil det ofte betyde en mistet kunde, da man hurtigt kan finde en konkurrent som ikke spilder brugerens tid.

Det siges at du har et sted mellem 10-30 sek til at fange brugerens opmærksomhed, hvis siden så tager 5-10 sekunder at indlæse, spilder du store dele af din præsentationstid. Vi har forskellige redskaber som gør vi kan analysere os frem til udfordringer på hjemmesider som indlæser langsomt, og derfra udbedre det der forhindrer din hjemmeside i at indlæse hurtigt.

HASTIGHEDS- OPTIMERING

Brugeren giver dig 30 sek af deres tid

Hastighedsoptimering isometrisk ikon

Dynamiske billeder

Galleri & billede slider

Galleri isometrisk ikon

Hvis du har billeder af arbejde du har lavet, produkter du sælger, eller ting du designer er det godt at gøre lidt ekstra for at fremhæve dem, og give brugeren en mere dynamisk og interaktiv præsentation af dine billeder og ikke mindst hvad du kan.

Her tilbyder vi bl.a. en meget fleksibel billedslider/slideshow, der gør at brugen kan bladre igennem dit visuelle indhold. Hvis du ønsker et overblik kan et skræddersyet interaktivt galleri måske være den rette løsning for dig. Uanset hvordan du ønsker at præsentere dine billeder, er vi ret sikre på at vi kan imødekomme det.

Hjemmesidetrafik & analyse

Få indsigt i besøgendes adfærd

At kunne få indsigt i trafikken på sin hjemmeside kan hjælpe dig med at forstå dine besøgende og hvad de er interesserede i, hvordan de finder frem til dig, hvor i verden de besøger din hjemmeside fra og meget mere data.

I alle vores hjemmeside løsninger opsætter vi Google Analytics eller anden tracking af trafikken på hjemmesiden. Det betyder at du kan få indsigt i hvordan målgruppen finder frem til dig. Hvilke sider de besøger og i hvor lang tid de besøger dine undersider.

Hjemmesidetrafik & analyse

Få indsigt i besøgendes adfærd

Hjemmesidetrafik isometrisk ikon

Vis dit PORTFOLIO

Dine referencer & cases

Portfolio isometrisk ikon

Har du udførte arbejdsopgaver eller cases du gerne vil vise frem, er portfolio funktionen en fast del af WordPress og derved vores hjemmeside løsninger. Her kan du fremvise og lave beskrivelser til dine referencer eller cases, samt linke til din kundes hjemmeside.

Hvis du ønsker et unikt design lagt ned over standardfunktionen, spidser vi ørerne og prøver at finde frem til den helt rette løsning for dig.

FORMULARER til dine behov

Kontakt og input fra besøgende

Vi opsætter som udgangspunkt kontaktformularer på de hjemmesider vi designer og opsætter. Formularer er en nem måde for brugeren at komme i kontakt med dig. Du modtager en mail så snart den besøgende trykker send.

Formularer kan meget mere end at skabe kontakt. Du kan lave undersøgelser, samle informationer fra en mulig kunde, give et tilbud og meget mere. Har du andre ønsker eller idéer til formularer, står vi klar til at realisere dine muligheder for at indsamle viden om de besøgende.

FORMULARER

Kontakt og input fra besøgende

Formular isometrisk ikon

Blog & nyhedsmodul

Skab Content Marketing

Blog isometrisk ikon

Har du tænkt dig at udgive indhold som kan skabe værdi for brugeren og med tiden skabe content marketing? Ja så er wordpress CMS den mest brugte blog platform. Du kan nemt skrive kladder og planlægge udgivelsen af dit indhold, samt meget mere.

Det modul kan også bruges til at udgive nyheder. Det kan gælde tilbud, udvidet service eller måske har du noget helt tredje du ønsker at offentliggøre. Uanset hvad står vi klar til at lytte til hvad du har brug for.

Backup & SSL certifikat

Lev op til Sikkerhedsstandarden

I denne digitale tidsalder følger de kriminelle og ondsindede typer desværre også med tiden. Det betyder at man som hjemmeside ejer, skal sikre sig på flere forskellige områder. En fast del af vores service er SSL opsætning.

En anden foranstaltning vi kan opsætte er ugentlig eller månedlig backup af din hjemmesides filer og databaser. Så hvis uheldet skulle være ude kan vi genskabe din hjemmeside fra der hvor du mistede kontrollen med den.

Backup & SSL certifikat

Lev op til Sikkerhedsstandarden

Backup isometrisk ikon

Event kalender

Skab Content Marketing

Event kalender isometrisk ikon

Har du brug for en kalender funktion på din hjemmeside? Til at annoncere events, træningstider, ledige tider eller noget fjerde? Måske ønsker du at man kan booke og tilmelde sig dine begivenheder?

Hvis det er tilfældet har vi adgang til løsninger som kan imødekomme dette og mere til. En event kalender kan hjælpe din rangering i søgemaskinerne hvis det gøres rigtigt.

Billedoptimering

Godt for indlæsninghastigheden

Er din hjemmeside optimeret mod web? Har du komprimeret farvedataen til en minimum så din billeder fylder mindst muligt? Ved du hvordan du beholder en god billedkvalitet trods optimeringen?

Hvis ikke, så gør vi! Og vi ved hvad det betyder for din hjemmesides indlæsningshastighed, og dens præstation i søgeresultaterne. Google ved godt brugeren er utålmodig og går derfor op i loadtid når de indeksere din hjemmeside.

Billedoptimering

Godt for indlæsninghastigheden

Billedoptimering isometrisk ikon

Bedste wordpress host

Er du kunde hos os, får du tilbudt lyn servere hosting!

Digitypes hosting isometrisk ikon

Vi kan tilbyde dig en lyn hurtig cloud server, som er en i blandt de 3 hosting udbydere wordpress selv anbefaler til deres system. Vi har data som viser at hvor overlegen den ydeevne er i forhold til klassiske store web hotel udbydere, som tilbyder hosting til alle typer systemer og derfor ikke ligeså specialiseret. 

Hos os vil du få tilbudt at komme med ombord på vores cloud server som vi har ene råderet over, og kan derfor sikre at det kun er ordenlige og optimeret løsninger som bruger regnkraft på serveren. Det betyder at vi kan sikre kvaliteten på serveren og derfor levere en bedre og konsekvent performance, som giver dine besøgende en flydende oplevelse.

Kunderne siger

 

Har du brug for en ny hjemmeside?

Hvis svaret er ja, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at etablere dit brand i det online rum. Vi sidder klar til at hører om dine behove til en hjemmeside løsning, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

Kontakt osog hør mere...