SEO Bureau Grafik

SEO Bureau med resultater

Professionel SØGEMASKINEOPTIMERING

SEO, eller det mere danske søgemaskineoptimering, er en essentiel del af at drive en hjemmeside. I hvert fald hvis man gerne vil findes i Google - og hvem vil ikke det? Vi har både erfaringen til, at vi også i høj grad betragter os selv som et SEO bureau der leverer resultaterne.

Uanset hvad dit behov til SEO er, har vi en model der passer til din virksomhed. Har du brug for den fulde pakke med månedligt arbejde med søgemaskineoptimering, laver vi en fast aftale hvor der arbejdes med alle aspekter fra hvilke søgeord der er mest egnede, til linkbuilding og en højere autoritet i forhold til Google. Det kan også være du "bare" har brug for en SEO redaktør, til at optimere det allerede eksisterende indhold på din hjemmeside.

Kontakt os for en uforpligtende snak, og vi kan lave en kort gennemgang og SEO-revision jeres hjemmeside. Så kan vi hjælpe jer med at rangere højere i Googles søgeresultater.

VORES SEO SERVICES

VI er et seo bureu der hjælper dig med at blive fundet i søgemaskinerne

ISO icon Indhold struktur og mængde

Struktur & mængde

Iso icon Meta Data

Metadata

Iso Ikon  Struktureret data

Struktureret Data

Iso Ikon indlæsningshastighed

Indlæsningshastighed

Iso ikon sociale medier

Sociale medier

Iso ikon billedkomprimering

Billedoptimering

Iso Ikon indholdsopdatering

Kvalitetsindhold & opdateringer

Iso ikon søgeord indeksering og rangering

Søgord & indeksering

Iso ikon Sitemap og indhold

Sitemaps & Indhold

Iso ikon lnikbuilding

Linkbuilding

Iso ikon 404 & redirects

404 & redirects

Iso ikon url adresser

URL-struktur

Iso ikon komplet seo

Komplet SEO

Iso Icon Seo redaktion

SEO redaktør

Iso ikon Seo analyse

SEO analyse

Iso ikon SEO prioritering

SEO strategi

Billedeoptimering ikon

Søgeordsoptimering

 
 
 

STRUKTUR & MÆNGDE

Din hjemmesides indhold & opbygning

Struktur og mængder iso ikon

Din hjemmesides struktur har stor betydning for hvordan Google forstår din hjemmeside. Dette gælder alt fra undersider til indholdsstrukturen på tekst og overskrifter. Jo bedre hieraki og indhold du har, jo større chance er der for Google nemt kan indeksere din hjemmeside korrekt.

Vi kan hjælpe dig med at finde frem til strukturmangler eller -fejl på mange niveauer af din hjemmeside. Der er mange valg der skal tages forskelligt fra hjemmeside til hjemmeside når det kommer til SEO.

METADATA

Et sprog søgemaskinerne forstår

Metadata består af flere kodeelementer og har betydning for hvordan søgemaskinerne forstår din hjemmeside og ikke mindst hvordan den bliver præsenteret i søgeresultaterne.

Metadata kan udfyldes på mange typer indhold på din hjemmeside. Lige fra undersider og blog til kategorier og billeder. Spørgsmålet er hvilke der er relevante og har den største effekt. Vi anbefaler at starte med SEO på det indhold, du vurderer er vigtigst du bliver fundet på. Har du en WordPress hjemmeside, anbefaler vi Yoast Premium Plugin til at sikre en brugervenlig og stabil udfyldelse af metadata.

METADATA

Et sprog søgemaskinerne forstår

Meta data iso ikon

STRUKTURERET DATA

Din hjemmesides udseende i søgeresultaterne

Struktureret data iso ikon

Har du lagt mærke til at nogle søgeresultater viser ekstra informationer udover de normale metadata, som overskrift og den beskrivende tekst? Det kan være alt fra stjerner som kommer fra anmeldelser, til billeder og data på en opskrift som bliver vist i søgeoversigten. Disse kalder man for “rich snippets og kan opnås med godt SEO arbejde.

En anden form for struktureret data kommer i form af et uddrag, der vises øverst i søgeresultaterne. Det kan være når det drejer som et brand, genstand eller svar på et spørgsmål. Disse bruges bl.a. når du ser Wikipedia svar direkte i søgningen. Disse kalder man for featured snippets og har en stor værdi.

INDLÆSNINGSHASTIGHED

Størrelse, scripts, opbygning m.m

Google ved at brugerne er meget kræsne når det kommer til indlæsningstid. Derfor betyder denne faktor en hel del for din SEO score og derved positionen i søgeresultaterne. Google robotterne crawler din hjemmeside for at indeksere den, og her møder den alt indholdet fra hjemmesiden. Både det man kan se, og det der ligger gemt i koderne.

Der virkelige mange faktorer der spiller ind i hastigheden på din side. Grundlæggende handle det om størelsen, herunder scripts som sænker indlæsningen og store billeder der fylder meget. Det er vigtigt i SEO arbejdet at sørge for en god indlæsningshastighed.

INDLÆSNINGSHASTIGHED

Størrelse, scripts, opbygning m.m

Indlæsningshastighed iso ikon

SOCIALE MEDIER

De relevante platforme

Sociale medier iso ikon

At være tilstede på de sociale medier i dagens Danmark er normen, og det bør det også være for din virksomhed, hvis i ønsker at optimere jeres SEO på hjemmesiden.

Googles algoritmer vurderer kvaliteten af links. Det vil sige deres troværdighed og autoritet, og i og med de sociale medie giganter har høj autoritet, giver det rigtig god mening at reklamere med links for sin hjemmeside via disse platforme. Det har betydning for din SEO indsats.

Billedoptimering

Komprimering, alt tags, navngivning

At have billeder og grafik på sin hjemmeside kan være afgørende for om brugeren nemt og hurtigt forstår hvad du snakker om, og give dem et skimmevenligt input som kan hjælpe med en bedre og nemmere forståelse.

Google anbefaler at have min. 1 billede på hver side, produkt, indlæg o.l. Dog har de også krav til at du udfylder meta data for billedet, giver billedet et relevant navn, at det er optimeret i henhold til størrelse, alt tags og kvalitet.

Billedoptimering

Komprimering, alt tags, navngivning

Billedeoptimering iso ikon

SØGEORD & INDEKSERING

Udvælgelse af de rigtige søgeord

søgeord & indeksering iso ikon

At udvælge de søgeord man gerne vil findes på, kan være en svær opgave da man skal tænke som brugeren sider med en intention om at finde en service som din. Hvad vil denne bruger skrive i søgefeltet for at finde frem til dig?

Med det rette valg af søgeord, kan du maksimere din eksponering i søgemaskinerne og dukke op når det er relevant for brugerne. Her kan vi hjælpe dig med at finde frem til de rette søgeord, som kan give dig den organiske trafik der ikke koster nogle annoncekroner.

SITEMAPS & INDHOLD

Din hjemmesides indholdsfortegnelse

Sitemaps er internettets svar på en indholdsfortegnelse for de hjemmesider der er online og kan indekseres af søgerobotterne. Disse indholder alle de indholdstyper som din hjemmeside tillader at fremvise i sitemappet, og derved fungerer det som en kategorisering din hjemmesides undersider, og har derfor en betydning for din præstation online.

Med den rette prioritering og udvælgelse, kan du sikre at alt det relevante indhold på din hjemmeside, bliver præsenteret korrekt i forhold til den hierarkiske opbygning af din hjemmesides undersider, indlæg, produkter m.m.

SITEMAPS & INDHOLD

Din hjemmesides indholdsfortegnelse

Sitemaps & Indhold iso ikon

LINKBUILDING

Den måske vigtigste faktor

Lnikbuilding iso ikon

Google bruger links til at vurdere din autoritet online, ud fra hvor relevant dit indhold er for det du linker til samt troværdigheden og autoriteten på dem du linker til, og ikke mindst dem der linker til dig. Vi kan hjælpe dig med linkbuiling der i høj grad bidrager til dit SEO arbejde.

Derudover kan du med interne links hjælpe Google med at forstå en sammenhæng mellem hvad du tilbyder, og derved få en bedre forståelse af hvor din plads er på internettet og ikke mindst hvornår du er relevant for brugeren.

404 & REDIRECTS

Døde links påvirker din rangering

En faktor som har betydning for din hjemmesides SEO er døde links, eller links der har fået en ny adresse. I begge tilfælde er det en god ide at have en “siden findes ikke” underside en så kaldt en 404 page.

Udover dette skal der også være fokus på at lave redirects på sider der er flyttet. Sådan så brugeren ender det rette sted, og ikke møder en mur når de klikker på et internt eller eksternt link på din hjemmeside. Vil du vide mere har vi skrevet et indlæg om det du kan læse her...

404 & REDIRECTS

Døde links påvirker din rangering

Redirects iso ikon

URL & ADRESSER

De bør sige noget om dit indhold

Url adresser iso ikon

Når du laver undersider – om det er indlæg, services eller portfolio – så er adressen til indholdet vigtigt i forhold til de valgte søgeord. Når søgerobotter møder et link hvor der i adressen introduceres til hvad indholdet drejer sig om, kan algoritmerne nemmere forstå dit indhold med det samme.

Vi kan sørge for dine url adresser kommer til at være fuldt optimerede til dine udvalgte søgeord, og redirecte de tidligere så du med de samme optimerer din position i søgemaskinerne.

SIDEOPDATERINGER

Vedligeholdelse & udvikling af indholdet

I og med at der kommer meget nyt indhold og nye standarder til næsten hver dag, er det vigtigt at dine sider bliver opdateret - i større eller mindre grad. Det vigtigste er at siden får et nyt dato stempel i meta data for hvornår siden sidst er opdateret.

Vi kan sikre at dine undersider og andet indhold løbende bliver opdateret, eller vejlede dig i hvad du kan gøre for at sikre at dit indhold og undersider er ajourført og løbende bliver opdateret.

SIDEOPDATERINGER

Vedligeholdelse & udvikling af indholdet

Sideopdateringer iso ikon

Komplet SEO

Skal vi varetage hele din SEO?

Komplet SEO iso ikon

Har du styr på hvilke krav søgemaskinerne stiller idag? og ikke mindst hvordan de udvikler sig? Har du tid til at skabe kvalitetsindhold og links til dit online brand? Hvis svaret er nej, så kan vi hjælpe dig til bedre position i søgeresultaterne.

En komplet SEO aftale indbefatter at vi varetager alt vedr. online indhold, SEO strategi & planlægning, samt at vi sørger for at producere indholdet for dig, mens du kan læne dig tilbage og se trafikken og konverteringerne forbedres på din hjemmeside.  Vælger du denne løsning sørger vi for at levere indhold og optimering, der skaber resultaterne til dig.

Din SEO redaktion

Vi kan kvalitetssikre dit indhold

Har du tid til selv at skabe indhold til din hjemmeside? Har du et begrænset budget? Har du lyst til at lære hvordan man laver SEO? Hvis svaret er ja, kan vi som SEO redaktør varetage dele af arbejdet med søgemaskineoptimering, mens du selv klarer resten.

Med os som din SEO redaktion, sørger vi for at gennemse og tilrette det indhold du har skabt. Vi sørger for deling og links til og fra de rigtige steder internt og eksternt. Det betyder at vi skal bruge væsentlig mindre tid end hvis vi skulle skabe indholdet. For dig betyder det at vi kan give en bedre pris da vores rolle primært består i kvalitetsikring.

SEO redaktør

Optimering af indholdet på din hjemmeside

SEO redaktion iso ikon

SEO analyse

Først skal vi have indsigt og overblik

SEO anakyse iso ikon

Hos os starter det hele med en grundig SEO analyse af din hjemmeside, og ikke mindst af søgeordsmarkedet i forhold til din branche og kompetencer. Med den SEO tekniske indsigt i din hjemmeside, og ikke mindst i hvem du skal konkurrere med i søgemaskinerne, kan vi optimere og planlægge en indholdskabelse til forsat forbedring af din rangering.

Vi præsenterer dig for de forskellige strategiske søgeordsmuligheder vi har fundet frem til. Her vil vi også klarlægge omfanget af hver mulighed og ikke mindst hvad der vil give bedst mening i din situation. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende Skræddersyet SEO Analyse af din hjemmeside, så du kan få en status på din virksomheds online udstillingsvindue.

SEO Prioritering

Udvælgelse af fokus og strategi

At lave SEO kræver at der laves en plan for hvad der skal optimeres, og ikke mindst hvorfor du gør det! Hvilken søgeintention er det du skal optimere mod? Der skal laves en SEO strategi, for at maksimere indsatsen.

Her har vi adskillige redskaber og ikke mindst årevis af erfaring og viden omkring hvad der virker. Denne kombination gør at vi kan finde frem til  indsatsområder og ikke mindst åbningen i søgeordsmarkedet, der gør vi kan udvælge og prioritere SEO mulighederne, der kan være understøttende på vejen mod det ønskede mål med din organiske rækkevidde.

SEO Strategi

Udvælgelse af fokus og strategi

SEO prioritering iso ikon

Kunderne siger

 

Vil du gerne findes online?

Hvis svaret er ja, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at få optimeret din hjemmesideindhold til søgemaskinernes krav. Så hold dig ikke tilbage, kontakt os nu

Kontakt osog hør mere...