Sociale medier - der det sker!

De sociale medier er gået hen og blevet en fast del af vores hverdag i større eller mindre omfang. Her er det muligt at nå din målgruppe meget mere dynamisk og præcist. Er du forbundet med brugeren via et relevant socialt medie?

Mød brugeren

Gennemsigtighed

Viral markedsføring

Vi kan bl.a. hjælpe med

Oprette profiler

Visuel branding

Administration af profiler

Skabe online aktivitet

Annoncering

Overvågning

Interagere med brugerne

Analyse og udvikling

Hvorfor være tilstede?

Over 74% af personer mellem 16 og 64 år er på et eller flere sociale medier. Hvor Facebook, Instagram og LinkedIn og Snapchat er blandt danskernes favoritter. Internettet blev i 2016 besøgt mere fra smartphones og tablet, end traditionelle computere. Kun 5% af danskerne var ikke på internettet i 2016.

Den online forbruger har klare forventninger til de services og produkter som de engagerer sig i. Forventningerne venter bare på at blive indløst via god online kommunikation.

Via de sociale medier kan du nå ud til præcis den målgruppe du ønsker at ramme, og ikke bruge en masse ressourcer på klassisk mass marketing, der svarer til at skyde med spredhagl langt fra målet.

Du kan få en meget dybere og bedre forståelse af brugeren, heriblandt din målgruppe, ved aktivt brug af de sociale medier. Udover den data der bliver indsamlet automatisk på dit publikums aktivitet, vil en tættere forbindelse med målgruppen også give nogle kvalitive data. Det samlet set gør at du kan optimere og specialisere dine produkter og services langt mere præcist.

Essensen af sociale medier er at kende dit publikum og engagere dem i noget de elsker.Digitypes

HVORDAN HJÆLPER DET?

I denne digitale og online tidsalder, er brugeren vant til at søge sig frem til det de har brug for. Her er det vigtigt at være synlig, da brugeren forbinder online tilstedeværelse med en hvis troværdighed. Din virksomhed kommer kun med i brugerens første overvejelse og det han/hun har brug for, hvis de kan se dig online.

Internettet er bygget på idealet der hedder "sharing is caring". Dette ideal er groft sagt også det bærende i content marketing, og i den online kommunikation på de sociale medier. Om du deler viden inden for dit kompetence område i form af en blog, eller viser hvad din virksomhed laver i hverdagen, ja så er det fælles for dem at det skaber gennemsigtighed og bedre forståelse for det du kan og derved langt større troværdighed. Uden online tilstedeværelse, vil brugerens opmærksomhed være rettet mod en af dine konkurrenter.

På de sociale medier foregår kommunikationen 2 veje. Brugeren kan kontakte dig direkte på en platform som de kender ud og ind. De kan interagere med det indhold du deler og skabe organisk spredning i deres netværk. Noget kommunikation med brugeren foregår offentligt hvor andre brugere kan se at du engagere dig i samtaler og herved kommer til at virke mere nærværende. Din smartphone kan hjælpe dig med konstant at have en finger på pulsen på de sociale medier, døgnet rundt, uafhængigt af hvor du er.

Har du løbende So-Me opgaver?

Så var det måske noget med en fast samarbejdspartner

Læs mere herOm vores komplette service aftale

Danskernes online tilstedeværelse


0%
Af danskerne bruger facebook
0%
Af danskerne bruger Snapchat
0%
Af danskerne bruger Instagram
0%
Af danskerne bruger LinkedIn
0%
Af danskerne handler online
0%
Går online via mobilen
0%
af danskerne Se video online
0%
Bruger ikke internettet

Mere viden om emnet

Social Media Examiner hjælper virksomheder med at mestre brugen af sociale media og styrke deres branding. De har mange indlæg om emnet uanset hvilket niveau du befinder dig på. Læs mere om Jakob her...
Forbes is a leading source for reliable news and updated analysis on Social Media. Read the breaking Social Media coverage and top headlines on. Læs mere om Sociale medier hos forbes...
Læs mere om sociale medier som et begreb, samt den historiske baggrund, og hvordan internettet blev fundamentet for det vi i dag kender som social medier. Læs mere på Wikipedia her...

Social medie hjælp?

Om du er helt ny eller allerede er tilstede på nogle af de mange sociale medier, står vi altid klar til hjælpe dig med netop dine udfordringer. Vi kan hjælpe med at få en introduktion, inspiration eller administration af din/jeres social medie profil. Vi håber på at høre fra dig til en uforpligtende snak.