[ps2id url='#section1']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section2']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section3']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section4']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section5']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section6']
 
[/ps2id]
Fast samarbejde - Marketing Bureau

Fast samarbejde?

FULL SERVICE BUREAU

Vi er et full service bureau. Det betyder at vi kan dække alle dine behov inden for content marketing, hjemmeside, SEO, grafisk kommunikation, sociale medier, videoproduktion, animation, interaktive e-bøger og hvad du ellers måtte have brug for hjælp til.

Med en fast samarbejdspartner som os, får du tilknyttet et helt full service bureau, uden selv at skal have en stor kommunikationsafdeling. Det betyder at du kan bruge alle vores kompetencer, til en brøkdel af prisen i forhold til hvis du selv skulle ansætte folk til at løse disse opgaver.

Grafik - få mere organisk trafik

Skal vi hjælpe dig

med at blive synlig online?

Se mere her

Hvis din virksomhed skal findes i søgemaskinerne blandt alle de andre, er du nødt til at skille dig ud fra. Her er det vigtigt at du og din virksomhed arbejder målrettet på at komme foran de andre. Det hjælper vi dig med.

Med den rette content markting strategi og vejledning, kan du komme på side 1 i google ved at svare på brugerens spørgsmål og imødekomme deres behov. Det er en af vores spidskompetencer.

Skal dit brand se godt ud?

Vores grafiske afdeling er knivskarpe

Se mere her

Som en virksomhed kommer man ikke uden om at det visuelle indtryk er super vigtigt. Hvad end det er hjemmeside design, visitkort, brochure, måske en rapport eller banner der skal designes. Listen er lang med designopgaver, og det er alt sammen noget vi klarer for dig. 

Med os som fast partner kan du til enhver en tid sende dine designopgaver videre, og du vil kort tid efter modtage en række designudkast. Og jo bedre vi kender hinanden, jo hurtigere kan vi også løse opgaven. Det er en af fordelen ved det faste samarbejde.

Skal dit brand se godt ud?

Vores grafiske team klarer den

Se mere her

Video kan sige meget

Video kommunikation

Se mere her

Hvis ikke du bruger video i din kommunikation i dag, risikerer du at tabe terræn til konkurrenterne. Både fordi det er en af de mest effektive måder at få dit budskab ud på, men også fordi de sociale medier elsker dem.

Vi er fast videoleverandør til flere virksomheder som frit kan bruge vores video kompetencer når de løbende skal have produceret de mere professionelle videoer.

Websites, sociale medier, SEO, Nyhedsbrev, m.m

Det online og tekniske rum er vores hjemmebane

Se mere her

At være stærkt tilstede online er en nødvendighed hvis dit brand skal fremstå og opfattes professionelt. Brugerne ønsker indsigt og gennemsigtighed for at kunne se troværdigheden i dit brand.

Vi har hjulpet adskellige virksomheder med at navigere og udvælge den rette platform og strategi for deres online tilstedeværelse. Fra alt til at blive fundet i søgemaskinerne til at holde kontakten med sine tilhængere. Vi taler flydende internet.

Websites, sociale medier, SEO, Nyhedsbrev, m.m

Det online og tekniske rum er vores hjemmebane

Se mere her

Vores mange kompetencer

Logodesign ikon

Logodesign

Trykt design ikon

Trykt design

UX Design ikon

UX design

Infografik design

Infografik

Billedeoptimering ikon

Billedoptimering

Grafisk Design ikon

Grafisk design

Brand identitet ikon

Brand identitet

UI Design ikon

UI design

Præsentation ikon

Præsentation

Videoproduktion ikon

Videoproduktion

Animations video ikon

Animationsvideo

Video slideshow ikon

Video slideshow

Logo animation ikon

Logo animation

Video profiler ikon

Video profiler

Reklamevideo ikon

Reklamevideo

Wordpress hjemmeside ikon

Wordpress hjemmesider

Webshop løsning ikon

Webshop løsninger

Sociale medier ikon

Sociale medier

Workshops ikon

Workshops

Interaktiv e-bog ikon

Interaktiv e-bog

Wordpress SEO ikon

Wordpress SEO

QR koder ikon

QR koder

Link Forkorter ikon

Link forkorter

Eye tracking Ikon

Eyetracking

Eye tracking Ikon

Content Marketing

Et online forspring

Et fast samarbejde giver dig et forspring i den digitale tidsalder vi lever i, hvor alle konstant er forbundet, og via af få klik kan opsøge og interagere med din virksomhed. Det kræver nogle ekstra kræfter at leve op til de nyeste behov og krav, som brugerne/kunderne stiller til din organisation.

Se mere her

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring i den digitale og online verden og har fulgt udviklingen tæt og de nye muligheder det bringer med sig. Den faglige baggrund hos Digitypes udspringer af digital konceptudvikling og alt inden for mediedesign, som i kombination med vores kreative kompetencer gør at vi kan løfte den digitale og visuelle del af jeres organisations kommunikation til de nye højder.

Se mere her

Kunderne siger

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål og vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at høre fra dig, så hold dig ikke tilbage. Digitypes hører til i Slagelse, men løser opgaver i hele Danmark, og fra tid til anden også internationale projekter.

Kontakt osog hør mere...