[ps2id url='#section1']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section2']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section3']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section4']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section5']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section6']
 
[/ps2id]
Grafisk kommunikation - Marketing Bureau

Kreativ grafik & design

Stærke visuelle brand identiteter

Det første folk lægger mærke til i mange sammenhænge er visuel og grafisk kommunikation. Derfor er det vigtigt at dit grafiske udtryk sender de rigtige signaler. Hvad enten du har behov for en ny gennemgående grafisk designlinje, bare er på udkig efter et logodesign eller en brochure, er det noget vi står klar til at hjælpe med.

Vi får strategi og design til at passe sammen, så den næste markedsføringskampagne slår igennem med det samme. Lad os hjælpe med at dit brand får den synlighed og genkendelig det fortjener. Vi laver grafisk kommunikation til netop dine behov, der kan hjælpe med at sælge budskabet.

Grafik - få mere organisk trafik

Den visuelle brand identitet

Din unikke identitet

Se mere her

Har du en skarp visuel og grafisk samarbejdspartner, der får dit brand til at fremstå lige så professionelt og kompetent som det rent faktisk er? Det fortjener det nemlig.

Vi hjælper med alt fra logo design, brochure design, emballage design, web design samt en masse andre marketing & branding opgaver. Uanset hvad, kan vi sikre at din visuelle identitet afspejler lige netop de grundværdier, som jeres virksomhed er bygget på.

Trykt
design & produktion

Når brand'et skal printes

Se mere her

Har du brug for brochure design, banner design, flyers design, visitkort design, arbejdstøj design, emballage design, eller måske noget helt andet der skal trykkes?

Vi kan hjælpe dig gennem hele processen, fra jeres behov og idé til den færdige tryksag med en unik design identitet. Vi hjælper dig med at finde den rigtige trykker til den rigtige pris, og sender det hele afsted. Så kan du bruge din tid på det du er bedst til imens.

Professionelt Trykt design

Når der skal printes eller trykkes

Se mere her

UX & UI intuitivt Design

Intuitive og brugervenlige brugerflader

Se mere her

UX = User experience og UI = User Interface. Det er i dag bærende elementer for hvordan du kan imødekomme dine kunders forventninger, og hvordan dit brand bliver opfattet. Et godt UI kan fungere som en ekstra medarbejder.

Vi kan hjælpe dig med at skabe brugerflader til apps, hjemmesider, andet software, som gør at brugeren nemt kan finde det de søger, når de møder din virksomhed i en digital og online udgave.

Præsentation Design

Hold dit publikum interesseret

Se mere her

Skal du præsentere et emne eller et produkt foran en forsamling? Skal der en slideshow præsentation til at understøtte din præsentation?

Her hjælper vi virksomheder med at gå klart igennem til deres publikum via professionelle slideshow præsentationer. Vi er uddannet i at pitche idéer, og ved hvor stærkt det visuelle materiale kan være, til at understøtte det du verbalt præsenterer.

Præsentations design

Hold dit publikum interesseret

Se mere her

Billedbehandling & redigering

Photoshop evner til dine behov

Se mere her

At få det helt rette billede til at fungere, kan være en større opgave end man umiddelbart tror. Både hvis det er et billede man selv indfanger med kamera, eller et billede man finder online.

Derfor er det godt at Photoshop og lignende programmer eksisterer. De kan sikre at dine billeder, uanset hvad, kan komme til at se ud lige som du vil have det. Det kan være objekter der skal fjernes, en stemning der skal tilføjes og meget mere. Vi har 10 års erfarring med billederedigering, og hjælper flere af vores kunder med at skabe de helt rette billeder.

Vi elsker Infografik

En grafisk fortælling

Se mere her

Statistikker, rapporter, resuméer og mange andre typer af indhold og data, egner sig rigtig godt til at blive formidlet via en infografik. Infografikker kan gøre indholdet meget mere overskueligt, med grafiske elementer og en design komposition der fremhæver nøgledata'en/-indholdet.

Vi har lavet en lang række infografiske designs til store og små formål, fælles for dem alle er de har gjort et budskab nemmere at forstå. Har du noget du vil formidle på en visuel spiselige måde?

Infografisk formidling

En grafisk fortælling

Se mere her

Vores mange kompetencer

Logodesign ikon

Logodesign

Trykt design ikon

Trykt design

UX Design ikon

UX design

Infografik design

Infografik

Billedeoptimering ikon

Billedoptimering

Grafisk Design ikon

Grafisk design

Brand identitet ikon

Brand identitet

UI Design ikon

UI design

Præsentation ikon

Præsentation

Videoproduktion ikon

Videoproduktion

Animations video ikon

Animationsvideo

Video slideshow ikon

Video slideshow

Logo animation ikon

Logo animation

Video profiler ikon

Video profiler

Reklamevideo ikon

Reklamevideo

Wordpress hjemmeside ikon

Wordpress hjemmesider

Webshop løsning ikon

Webshop løsninger

Sociale medier ikon

Sociale medier

Workshops ikon

Workshops

Interaktiv e-bog ikon

Interaktiv e-bog

Wordpress SEO ikon

Wordpress SEO

QR koder ikon

QR koder

Link Forkorter ikon

Link forkorter

Eye tracking Ikon

Eyetracking

Eye tracking Ikon

Content Marketing

Har du løbende
grafiske opgaver?

Med et fast samarbejde får du adgang til alle vores kompetencer.
Se mere her

Se vores cases

Vi er mega stolte over de opgaver vi løser for vores kunder
Se mere her

Kunderne siger

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål og vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at høre fra dig, så hold dig ikke tilbage. Digitypes hører til i Slagelse, men løser opgaver i hele Danmark, og fra tid til anden også internationale projekter.

Kontakt osog hør mere...