Brand identitet & design - Grafik

Brand identitet & Design

Vi varetager et utal af brand design opgaver

At skabe en stærk brand identitet handler om at fordre en stemning og atmosfære rundt om ens virksomhed, der afspejler de ønskede værdier og visioner. Vi har været med til at skabe og/eller forstærke en lang række brands indenfor forskellige brancher. Fælles for dem alle er at de har haft et stærkt ønske om at skabe et komplet visuelt brand, som sikrer en professionel opfattelse hos modtageren.

Vi har mange års erfaring inden for brand design, fordi alle projekter og opgaver vi laver, tager udgangspunkt i den visuelle identitet vores kunder ønsker at etablere.

VORES Brand design SERVICES

Vi hjælper vores kunder med design kompositioner til deres brand identitet

ISO icon Brand logo design

Logo Design

Iso icon Brand skrifttyper

Skriftyper

Iso Ikon  Brand Hjemmeside design

Hjemmeside Design

Iso Ikon Trykt brand identitet

Trykt Design

Iso ikon Sociale medier brand design

Sociale Medier

Iso ikon Brand grafik & ikoner

Grafik & Ikoner

Iso Ikon Brand designmanual

Designmanual

Iso ikon Brand design skabeloner

Skabeloner til dig

 
 

Brand Logo Design

Dit brands kerne identitet

Brand logo design iso ikon

Brand Identitetens fundament starter altid ved et unikt logo design, der er et fælles subtilt og underliggende referencepunkt for alle dem din virksomhed er berøring med. Derfor skal dit logo være velovervejet, gennemarbejdet og ikke mindst stå knivskarpt i alle sammenhænge. Hvad dit logo skal bestå af mere præcist, bliver først helt klart for os efter du har fortalt hvad det er du kan, og ikke mindst hvorfor. Det handler om dit “why”.

Vi laver professionel vektor grafik, som sikrer at du får et logo der kan bruges i alle sammenhænge. Uanset størrelse og format, har vi din ryg. Vi har mange års erfarring med design, grafik og udvikling af den visuelle brand identitet. Vi laver unikke og professionelle logoer med udgangspunkt i dine værdier og visioner.

Den rette skrifttype

Vi elsker skrifttyper og det de kan i et design

Enhver seriøs designer med respekt for sig selv bør gå op i skrifttyper og den meget brede og forskelligartede signalværdi der ligger i dem. Det gør vi hos Digitypes. Vi finder den store lup frem, og gennemsøger internettet for at finde frem til den helt rette font til dit brands identitet. Hvis vi du vil have designet din helt egen skrifttype, er det også noget vi kan hjælpe, da vi har et samarbejde med en af de mest skarpe font designere i Danmark.

At vælge den rette font til sit brand, kan være meget afgørende for det fuldendte association dit brand skaber. Derfor gør vi en dyd ud af at udvælge de bedste og mest relevante for dig. Nogle fonte kan man finde gratis, andre koster et engangsbeløb.

Den rette skrifttype

Vi elsker skrifttyper og det de kan i et design

Brand skrifttype iso ikon

Brand website design

Vi er specialist i at design flotte & brugervenlige hjemmeside

Brand hjemmeside design iso ikon

Din brand identitet skal være det bærende element for udtrykket i det overordnet hjemmesidedesign. En hjemmeside giver dig rigtig mulighed for at folde din brand identitet helt ud, og vise alle afkrogene af hvad brandet indeholder og står for. De valgte billeder, grafikker, design opsætning m.m. siger alt sammen noget om dit brand og er med til at skabe den rette stemning og atmosfære, som brugerne oplever når de besøger din hjemmeside.

Vi har mange års erfaring i at smelte brand identitet ind i en professionel hjemmeside løsning. Vi får alle ender til at mødes i udtrykket med vores grafik og design kompetencer, så dit brand fremstår lækkert i det online rum. Her det er yderst vigtigt at lave et grundigt forarbejde først, nemlig analysen af den gennemsnitlige besøgende, og ikke mindst deres rejse gennem din hjemmeside. Her kan du få en idé om de berøringspunkter den besøgende har eller mangler, og udfra det kan der tages beslutning om rute og funktioner. Først herefter pakkes brugerrejsen ind i din brand identitet.

Trykt brand design

Merchandise, brochure visitkort, bannere og meget mere

Det sker fra tid til anden at man som virksomhed skal bruge trykte medier i sin kommunikation. Her ønsker langt de fleste, naturligvis, at brand identiteten er omdrejningspunktet for det designmæssige udtryk. Her er kunsten at have klare visioner for det man ønsker at kommunikere via de trykte medier, så budskabet brænder igennem. 

Om det er visitkort, brochurer, Roll-up bannere, tøj eller andet merchandise du skal have designet, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi har redskaberne, know-how’et og ikke mindst erfaringen til at få dit budskab til at fremstå lige så professionelt som dit brand gør. Udover at kunne designe professionelt, har vi også et partnerskab med et af Nordens største trykkerie, som gør at vi kan tilbyde en virkelig fordelagtig pris, på en lang række tryksager.

Trykt brand design

Merchandise, brochure visitkort, bannere og meget mere

trykt brand design iso ikon

Sociale medier brand design

Vi kan design banner og logo opsætninger til dine sociale medier

Brand Sociale medier iso ikon

I det online rum findes der mange steder man kan hænge ud. En stor fællesnævner her er de sociale medier, som bliver brugt i stor stil hver dag. Er dit brand til stede på en eller flere platforme, betyder det noget hvordan dit brand bliver opfattet rent visuelt, når brugeren kommer forbi din afkrog af et socialt medie.

Vi kan hjælpe dig med at skabe en solidt visuel brand identitet på de sociale medier, via et logo/profilbillede og banner design, der passer perfekt til den givne platformen. Udover det, kan vi skabe nogle designmæssige rammer, som du kan arbejde i, når du skal udgive visuelt indhold. Vi kan hjælpe med de mange aspekter af din social medie kommunikation.

GRAFIK & IKONER

Vi kan lave grafik og ikoner som passer til dit brand

Med grafiske elementer har du mulighed til at kommunikere direkte til den visuelle forståelse, frem for for den tekstlige forståelse der indøvet via udenadslære. Dvs. at ved brug af veludført grafikker og de rette ikoner, kan du øge den umiddelbare forståelse af dit budskab, uden behovet for at læse. Det giver god brugervenlighed.

Har du brug for mere end bare et logo design, måske en skræddersyet ikon pakke? Eller grafisk repræsentation af en model du arbejder ud fra? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig! Vi har mange års erfaring og nysgerrigheden inden for det nye, og i kombination med de online ressourcer vi har adgang til, kan vi skabe helt unikke identiteter til dine grafikker og ikoner.

Grafik & Ikoner

Vi kan lave grafik og ikoner som passer til dit brand

Brand grafik & ikoner iso ikon

Brand Designmanual

Den rødetråd i dit brands visuelle identitet

Designmanual iso ikon

En fast del af vores logo service, er at vi udformer en udførlig designmanual, som bliver overleveret til dig sammen med det færdigdesignede logo. Det sikrer at du uanset hvem du samarbejder med, altid har mulighed for at præsentere dit logo korrekt i forhold til de rammer du har godkendt.

Har du brug for en designmanual til mere end bare dit logo, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at skabe en klar opskrift på dit brands visuelle identitet. Her sikrer vi at forklare hvilke skrifttyper der er anvendt, de præcise farvekoder, og ikke mindst forholdene for hvordan symboler og tekst skal præsenteres, når dit brand skal vises frem.

Skabeloner til dig

Vi kan lave skabeloner til når du selv ønsker at lave opsætninger

Designskabeloner kan være med til at sikre at det materiale du skaber på egen hånd, afspejler din brand identitet. Her kan skabeloner til et eller flere af programmerne i Office pakken, måske være løsningen. Vi sikrer at skabelonerne lever op til det niveau du er på rent teknisk.

Vi laver skabeloner til Office pakken, der sikrer at din brand identitet er konsekvent i forhold til det materiale din virksomhed sender ud til kunderne. Vi sørger for logo, billeder og grafiske elementer understøtter skabelonen, og gør det til en fuldendt visuel oplevelse at kigge på det trykte materiale du selv producere.

Skabeloner til dig

Vi kan lave skabeloner til når du selv ønsker at lave opsætninger

brand skabelon design iso ikon

Kunderne siger

 

Har du brug for brand design?

Hvis svaret er ja, har vi udstyret, kompetencerne og erfarring. Så hold dig ikke tilbage, kontakt os nu

Kontakt osog hør mere...