Levende billede slideshow video content - Grafik

Grafisk Design

Skal du have lavet et lækkert & brugervenligt design?

Vores grafiske team er endnu ikke stødt på en opgave der ikke kan løses. De kan løse et utal af design og grafiske opgaver med de bedste design software som deres værktøj, tilsat kreativitet. Det kan være alt fra ikoner, logoer, trykt materiale i den grafiske verden til stemning, effekter og redigering af billeder. Vi er specialister i at skabe stærke visuelle identiteter som vi pakker rundt om dit budskab, for at det til at fremstå professionelt og i den helt rette stemning og atmosfære.

I næsten alle opgaver vi har løst, har design kompetencerne været i brug til at løse en kundes udfordringer og ønsker. Skal vi hjælpe dig med at få en stærk visuel profil til dit budskab, brand, eller produkt? Så tager vi meget gerne et uforpligtende møde hvor vi gør vores ypperste for at forstå hvad du gerne vil kommunikere og udfra det vejleder dig i de muligheder vi ser som optimale for dig.

Grafik & design

Har du designopgaven, har vi designløsningen

ISO icon Billedbehandling

Billedbehandling

Iso icon Trykt materiale

Trykt Materiale

Iso ikon Animationselementer

Animationselementer

Iso Ikon Designskabeloner

Designskabeloner

Iso ikon Konventioner

Guides & håndbøger

Billedbehandling

Har du billeder der har brug for en kærlig hånd?

Billedbehandling iso ikon

Vi arbejder med alle typer billeder og grafiske formater og ved hvad der skal bruges hvor og hvornår, for at skabe de mest effektive billeder, til lige netop den kanal du ønsker. Online medier kræver et sæt formater, og print branchen en anden mens animationsverdenen kræver en helt tredje. Og bare rolig, vi har fod på alle de visuelle formater. Så kan du gøre din ting 😉

Med styr på grundstofferne inden for  det visuelle design, kan vi også lave helt enestående billedbehandling, hvor vi kombinerre formaterne og lader dem arbejde sammen, i en synergieffekt som giver nogle helt unikke resultater når det kommer til billedbehandling.

Trykt materiale og merchandise

Når der bruger for noget fysisk

Selv om det virker til at verden bliver mere og mere digital, er der stadig et behov for at kommunikere via det trykte medie på flere planer. Det kan være du har brug for emballage design, visitkort, brochurer eller måske flyers? Det kunne også være bannere, i den ene eller anden form?

Vi har lavet designs til et utal af trykopgaver. Ens for dem alle er at kunden havde et brændende ønske: “Det skal se knald godt ud!”. Så vi tager lidt brand identitet, tidens tendenser og kastede det ned i den kreative Digitypes gryde, og vupti så kom en visuel ret til syne. Kunden er gået glad og mæt på gode visuelle indtryk. På tryk til det ønskede medie, lige til deres behov.

Trykt materiale og merchandise

Når der er brug for noget fysisk

Customer journey map iso ikon

Animationens univers & elementer

De rette elementer til dit univers

wireframing iso ikon

Når der skal animeres, starter vi altid med at sætte en retning for den stilart og genre vil gerne vil skabe i animationens univers. Er det tegnede streger? Flade objekter? 2D objekter? Skal der anvendes autentiske effekter oven på et groft grafisk univers? Vi har prøvet at brydes med en masse stilarter inden for animation og kender til en lang række effekter og virkemidler i den visuelle kerne af universet.

Vi kan lave helt skræddersyede og unikke oplevelser via en lang række grafiske objekter, der tilsammen udgør det endelige grafiske og visuelle univers, der skal omfavne dit budskab og levere det bedst muligt til din målgruppe.

Kommunikations Skabeloner

Når du selv vil værne om brandet

Vi har lavet et utal af skabeloner til vores kunder, der har sikret at deres branddesign omfavner det kommunikationsmateriale de selv skal producere i den daglige drift af virksomhederne. Disse skabeloner har vi lavet i mange forskellige formater inden for Office pakken, Adobes design programmer og en række andre dagligdagssoftware.

Vi har lavet skabeloner til nyhedsbreve på flere forskellige platforme, vi har lavet PowerPoint skabeloner med tilhørende grafik bank. Ligeledes har vi produceret Word skabeloner til breve og andre dokumenter. Listen af lang, og vi lytter meget gerne til dine behov for en brand skabelon.

Kommunikations Skabeloner

Når du selv vil værne om brandet

hierarki &funneling iso ikon

Guides, Håndbøger & Publikationer

Når du har meget at fortælle til dit publikum

Konventioner og udvikling iso ikon

Digitale publikationer kan vi godt li’! De fylder ikke en my af en normal bog, du kan have flere tusinde med alle steder på din smartphone, tablet eller computer. Udover det er dine enheder som regel forbundet til internettet og uanede mængder af data. Alt dette synes vi taler for at anvende formatet digital publikation, til rigtig mange formål.

Digitale publikationer kommer i flere afskygning fra den lette interaktive pdf, til multimedie oplevelsen i EPUB3 formatet. Uanset hvad dine forventninger og ønsker til en digital publikation er, kan vi sørge for at gøre det du gerne vil fortælle, spændende og lækkert med designeffekter og grafiske elementer der sikre en klar og gennemskuelig struktur.

Kunderne siger

 

Har du brug for Grafisk Design?

Hvis svaret er ja, har vi redskaberne, kompetencerne og erfarring. Så hold dig ikke tilbage, kontakt os nu

Kontakt osog hør mere...