Læsetid ca.: 2 minutter
Grafisk design

Grafisk design

Hos os er grafisk design en fast del af vores kommunikation, og er en fast del af vores værktøjskasse når vi udfører opgaver for vores kunder. Uanset hvilke opgave du skal have lavet er fælles for dem alle at de skal se godt ud og repræsentere dig og/eller dit firma. En kniv skarp visuel profil med de rette grafikker og designopsætninger kan være afgørende om kunden finder dig troværdig, professionel og ikke mindst om de forstår hvad du sælger. Vi har udført en lang række af grafiske design opgaver, til mange forskellige formål både digitalt og analogt. Står du og mangler en grafiske identitet til din kommunikation, om det er en kampagne eller en ny brand identitet, ja så står vi klar til at assistere dig.

 

Dit brands
Grafiske udtryk


 
Grafisk design logo ikon

ET UNIKT LOGO DESIGN

Et logo designs vigtigste formål er at afspejle dig og din virksomhed og skabe klare associationer til dit brancheområde og kerneværdier. Dit logo skal skabe grundlag for dit brands genkendelse blandt partnere og kunder, og sikre at de nemt kan adskille dig fra dine konkurrenter. Vi designer vektor baseret logoer og har leveret en lang række logoer rettet mod forskellige brancher.
Grafisk design logo ikon

Trykt kommunikation

Trykt kommunikation kan indholde mange typer af opgaver, så som visitkort, brochurer, rollup bannere, plakater og mange flere. Trykt kommunikation har i den grad stadig sin berretigelse, når det kommer til at efterlade et blivende indtryk hos dine kunder og leads, kan trykt kommunikation været svaret. Det kan øge chancen for at dit lead husker dig. Vi har designet adskillige forskellige opgaver til tryk, og står klar til at hjælpe dig med din.
Grafisk design logo ikon

Præsentationsmateriale

En god præsentation kan holde publikums opmærksomhed og fokus på dit materiale. Vores erfaring har lært os at visuelt stærk præsentationsmateriale kan sikre dig det nødvendige fokus, og ikke mindst at du er knivskarp i dit budskab så det går klart ind hos modtageren. Står du og skal have et budskab ud over kanten kan vi hjælpe dig med at skabe en præsentation som skaber et solidt fundament for dit publikums forståelse.
Grafisk design logo ikon

GRAFISK DESIGN

Grafisk design er et service område som strækker sig ind i de fleste af vores visuelt baserede services. Uanset om det er logoer, hjemmeside ikoner eller en grafisk oversigt, sørger vi for at løfte din kommunikation til et intuitivt niveau for modtageren. Vi bruger en professionel vektor baseret software, og vi har endnu ikke mødt en opgave vi ikke kunne løfte. Så står du og mangler grafisk design til din kommunikation, sidder vi klar til at høre om og møde dine behov.
 

Dit online brands
visuelle indtryk


 
Grafisk design logo ikon

Den visuelle profil på de sociale medier

Hvis du har en social medie profil til din virksomhed, er det vigtigt at du opsætter en genkendelig og professionel profil, som de besøgende hurtigt kan afkode. Det første de besøgende ser på din Facebook side er dit logo og bannerbillede, hvorfor det er vigtigt at de fremstår lækre så den besøgende har lyst til at se mere. Vi står klar til designe eller re-designe din sociale profilers look, lige efter dine ønsker og behov.

Grafisk design logo ikon

Unikke web designs til dine behov

Kvalitets webdesign sætter vi i højsædet når vi skal designe hjemmesider eller grafiske hjemmeside elementer. Vi synes det er vigtigt at vores kunder får det allernyeste indenfor feltet, fremfor en pre-defineret hjemmeside skabelon, som mange af vores konkurrenter ellers tilbyder. Vi forbereder web designs inden vi programmerer, så vi er sikre på at det visuelle udtryk passer med dine forventninger. Se vores cases eller kontakt os for at hører mere.
Grafisk design logo ikon

De rette billeder online

At finde de rette billeder til din online eller offline kommunikation kan være en overraskende svær opgave. Det er vigtigt at kigge efter farvetoning, størrelser, rettigheder, formater, dimensionsforhold og ikke mindst det rette billede som udstråler kernen i det indhold du deler.Vi har igennem mange år været med til at finde/skabe de helt rette billeder til vores kunder, vi håber på at høre fra dig!