Grafisk design

Grafisk design

Hos os er grafisk design en fast del af vores kommunikation, og er en fast del af vores værktøjskasse når vi udfører opgaver for vores kunder. Uanset hvilken opgave du skal have udført, er fælles for dem alle at de skal se godt ud, og være repræsentativt for dig og dit firma. En knivskarp visuel profil med de rette grafikker og designopsætninger kan være afgørende om kunden finder dig troværdig, professionel og ikke mindst om de forstår hvad du sælger. Vi har udført en lang række af grafiske design opgaver, til mange forskellige formål, både digitalt og analogt. Står du og har brug for en optimeret grafisk kommunikation? Ja så står vi klar til at assistere dig.

 

Dit brands
Grafiske udtryk


 

Grafisk design logo ikon

ET UNIKT LOGO DESIGN

Et logo designs vigtigste formål er at afspejle dig og din virksomhed, og skabe klare associationer til dit brancheområde og kerneværdier. Dit logo skal skabe grundlag for dit brands genkendelse blandt partnere og kunder, og sikre at de nemt kan adskille dig fra dine konkurrenter. Vi designer vektor baserede logoer og har leveret en lang række logoer rettet mod forskellige brancher.
 

Dit online brands
visuelle indtryk


 

Grafisk design logo ikon

Den visuelle profil på de sociale medier

Hvis du har en social medie profil til din virksomhed, er det vigtigt at du opsætter en genkendelig og professionel profil, som de besøgende hurtigt kan afkode. Det første de besøgende ser på din Facebook side er dit logo og bannerbillede, hvorfor det er vigtigt at de fremstår lækre, så den besøgende har lyst til at se mere. Vi står klar til designe eller re-designe dine sociale profilers look, lige efter dine ønsker og behov.