Læsetid ca.: 2 minutter
Grafisk design

Grafisk design

Hos os er grafisk design en fast del af vores kommunikation, og er en fast del af vores værktøjskasse når vi udfører opgaver for vores kunder. Uanset hvilken opgave du skal have udført, er fælles for dem alle at de skal se godt ud, og være repræsentativt for dig og dit firma. En knivskarp visuel profil med de rette grafikker og designopsætninger kan være afgørende om kunden finder dig troværdig, professionel og ikke mindst om de forstår hvad du sælger. Vi har udført en lang række af grafiske design opgaver, til mange forskellige formål, både digitalt og analogt. Står du og har brug for en optimeret grafisk kommunikation? Ja så står vi klar til at assistere dig.

 

Dit brands
Grafiske udtryk


 

Grafisk design logo ikon

ET UNIKT LOGO DESIGN

Et logo designs vigtigste formål er at afspejle dig og din virksomhed, og skabe klare associationer til dit brancheområde og kerneværdier. Dit logo skal skabe grundlag for dit brands genkendelse blandt partnere og kunder, og sikre at de nemt kan adskille dig fra dine konkurrenter. Vi designer vektor baserede logoer og har leveret en lang række logoer rettet mod forskellige brancher.

Grafisk design logo ikon

Trykt kommunikation

Trykt kommunikation kan indeholde mange typer af opgaver, så som visitkort, brochurer, roll-up bannere, plakater og m.m. Trykt kommunikation har i den grad stadig sin berettigelse,  og når det kommer til at efterlade et blivende indtryk hos din målgruppe, kan trykt kommunikation været svaret. Det kan øge chancen for at man husker dig, og dit brand. Vi har designet adskillige forskellige opgaver til tryk, og står klar til at hjælpe dig med din.

Grafisk design logo ikon

Præsentationsmateriale

En god præsentation kan holde publikums opmærksomhed og fokus på dit materiale. Vores erfaring viser at visuelt stærk præsentationsmateriale kan sikre dig det nødvendige fokus, og ikke mindst sørge for at du er knivskarp på dit budskab, så det går klart ind hos modtageren. Står du og skal have et budskab ud over kanten, kan vi hjælpe dig med at skabe en præsentation der skaber et solidt fundament for dit publikums forståelse.

Grafisk design logo ikon

GRAFISK DESIGN

Grafisk design er et service område som strækker sig ind i de fleste af vores visuelt baserede services. Uanset om det er logoer, hjemmeside ikoner eller en grafisk oversigt, sørger vi for at løfte din kommunikation til et intuitivt niveau for modtageren. Vi bruger en professionel vektor baseret software, og vi har endnu ikke mødt en opgave vi ikke kunne løfte. Så står du og mangler grafisk design til din kommunikation, sidder vi klar til at høre om og møde dine behov.
 

Dit online brands
visuelle indtryk


 

Grafisk design logo ikon

Den visuelle profil på de sociale medier

Hvis du har en social medie profil til din virksomhed, er det vigtigt at du opsætter en genkendelig og professionel profil, som de besøgende hurtigt kan afkode. Det første de besøgende ser på din Facebook side er dit logo og bannerbillede, hvorfor det er vigtigt at de fremstår lækre, så den besøgende har lyst til at se mere. Vi står klar til designe eller re-designe dine sociale profilers look, lige efter dine ønsker og behov.

Grafisk design logo ikon

Unikke web designs til dine behov

Kvalitets webdesign sætter vi i højsædet når vi skal designe hjemmesider eller grafiske hjemmeside elementer. Vi synes det er vigtigt at vores kunder får det allernyeste indenfor feltet, frem for en pre-defineret hjemmeside skabelon, som mange andre tilbyder. Vi forbereder web designs inden vi programmerer, så vi er sikre på at det visuelle udtryk passer med dine forventninger. Se vores cases eller kontakt os for at hører mere.

Grafisk design logo ikon

De rette billeder online

At finde de rette billeder til din online eller offline kommunikation kan være en overraskende svær opgave. Det er vigtigt at kigge efter farvetoning, størrelser, rettigheder, formater, dimensionsforhold og ikke mindst det rette billede som udstråler kernen i det indhold du deler.Vi har gennem mange år været med til at finde/skabe de helt rette billeder til vores kunder. Er det noget vi skal hjælpe dig med?