SEO Bureau Grafik

ANIMATIONSVIDEO, det er lige os!

Vi har lavet mange typer animationsvideoer

Vi elsker inderligt at animere! Her kan vi nemlig programmere vores visuelle og grafiske kompetencer med dit budskab som kernen. Animationer kan gøre det kedelige og tørre, spændende og livligt. Vi har lavet alt fra helt unikt designet animationer, modificering af skabelon projekter, White Board Explain, Character story line, logo animationer og mange flere.

Det er kun fantasien som sætter grænserne i dette kommunikation univers. Animationsvideo er gået fra at være en dyr luksus, til at være en standard de fleste har råd til. Samtidig kan de største sociale medier bedst lide video, og giver det størst rækkevidde.

VORES video SERVICES

Vi kan hjælpe dig med at producere en professionel animationvideo

Iso icon - Indledende møde

Indledende møde

Iso icon - Storyboard proces

Story board proces

Iso icon - Karraktier og objekter

Karakter & Objekter

Iso icon - Lokation

Lokation

Iso icon - Story telling

Story Telling

Iso icon - Karrakter animering

Karakter-animering

Iso icon - Objekt animering

Objekt-animering

Iso icon - Baggrundsanimering

Baggrunds Animering

Iso icon - scene animering

Scene Animering

Iso icon - Sammenklipning

Sammenklipning

Iso icon - Musik og voiceover

Musik eller Voice-over

Iso icon - Titel animering

Titel Animering

Iso icon - Intro og outro

Intro & Outro

Iso icon - kontrol og gennemgang

Kontrol & Gennemgang

Iso ikon Eksport og upload

Eksport & Uploud

Indledende
ide & udviklings møder

Budskab og fokus udvælgelse

Indledende møde - iso ikon

Uanset hvilket projekt skal i gang med, starter vi altid med et indledende møde, hvor vi får en bedre forståelse af hvad du skal have lavet, hvor det skal bruges, og hvilket omfang opgaven har.

Herefter afholdes der endnu et møde, hvor vi har forberedt et oplæg til en mulig struktur af din videoproduktion. Det oplæg vil være udgangspunktet for mødet og vi vil lave de nødvendige justeringer og ændringer. Når vi har fået alle ender til at mødes bevæger vi os videre til udformningen af et mere endegyldigt oplæg i form af et storyboard.

Storyboard proces sætter rammerne

En sekvensoversigt i stilbilleder

Storyboardet er en sekvens af billeder eller tegninger, der indholder struktur og narrativ for dialog, titler, vinkler m.m. Det repræsenterer de videooptagelser som er planlagt for videoproduktionen.

Ud fra de indledende møder skaber vi et storyboard som fremhæver de vigtigste sekvenser, når det kommer til de egentlige videooptagelser. Storyboardet vil kun vise en brøkdel af helheden, men er god til at skabe nogle rammer at arbejde efter, når man har med videoproduktion at gøre. Efter de nødvendige tilrettelser godkendes storyboardet af dig, og vi bevæger os videre i pre-produktionen.

Storyboard proces sætter rammerne

En sekvensoversigt i stilbilleder

Storyboard - iso ikon

Karakter & Objekter

De beskrivende elementer

Karrakter & objekter - iso ikon

I storyboard processen er der flere ting som skal fastsættes. Bl.a. hvilke Karakterer og objekter, baggrunde og de andre visuelle objekter skal indgå for at få dit budskab til at stå skarpt frem.

Disse visuelle elementer afhænger meget af hvilke animationsunivers du ønsker at pakke dit budskab i. Uanset hvad har vi grafiske og visuelle kompetencer til at få din visioner for en animationsvideo, til at komme til live og blive en realitet.

Location, Location, Location

Udvælgelse af lokation

Når det kommer til animering, er mulighederne helt åbne for at vælge lokationer så som Paris, pyramiderne eller sågar rummet som en mulig lokation. Vær dog opmærksom på at vælge det rette.

Der skal udvælges de lokationer som er med til at bidrage til den historie der bliver fortalt, for at understøtte dit overordnede budskab. Denne del af storyboard processen skal sikre at de rigtige baggrunde bliver animeret.

Lokationer

Hvilke omgivelser kræver sekvenserne?

Lokationer - iso ikon

Storytelling

Det rette historie til budskabet

Story telling -  iso ikon

Storytelling er en ældgammel kunstform. Vi arbejder ud fra den simple storytelling proces, med “helten”, “modstanden”, “hjælperen”, “point of no return” etc. Med denne struktur sikrer vi at alle de rette elementer er tilstede i historien for at give en fuldendt historie med alle de velkendte faktorer og elementer.

Denne process er mest udbredt i det karakter bårende animationsunivers. Dog anvendes del elementer ofte i andre typer animationsvideo.

Karkateranimering

Levevende elementer

Når historien, og alt det involverer er på plads, er det tid til det mere komplicerede, nemlig selve animeringen. Her er karakteranimeringen den første del vi tager fat på. Alle bevægelser, mimiske udtryk og interaktioner med objekter skal forberedes her, til hver enkelt scene.

Det betyder at hver en bevægelse, interaktion og kropssprog skal gøres levende og struktureres, og ikke mindst times i et flow som er autentisk til den valgte stilart. Detaljen i denne animeringsfase er ofte det der gør forskellen, og er af samme årsag tidskrævende.

Karateranimering

Levende elementer

Karakter animering - iso ikon

Objektanimering

Understøttende visuelle elementer

Objekt animering - iso ikon

Næste trin er animeringen af objekter. Dette kan være alt fra biler, computere, værktøj og meget andet der skal bringes til live. Et andet aspekt i denne fase er disse objekters introducering i scenen. Dette kunne være at en computers dele folder sig ud del for del, eller et ikon der poper frem.

Uanset hvad du har af ønsker til den stilistiske animering, har vi i de fleste tilfælde virkemidler og animeringseffekter som nok skal få dit budskab til at fremstå klart.

Baggrundsanimering

Kendetegne for de udvalgte lokationer

Baggrundsanimeringen er bestemt ud fra de lokationer som blev fastsat i den indledende fase. Her er det vigtigt at bruge en fællesnævner for hvad folk forbinder med de udvalgte lokationer. Det kan f.ek.s være et indkøbsmiljø for at signalering shopping af et produkt.

Her bruger vi tid på at understrege lokationerne som er valgt til at understøtte budskabet, pakket ind i en historie på den ene eller anden måde. Uanset hvad skal vi nok sammen med dig finde det rette baggrundsudtryk.

Baggrundsanimering

Kendetegn for de udvalgte lokationer

Baggrundsanimering - iso ikon

Scene Animering

Sammensætning af karakterer, objekter og baggrunde

Scene animering - iso ikon

Sceneanimering er kulminationen på alle de andre animeringsfaser der er gået forud. Her bliver alle elementer der skal til for at skabe historien samlet i de individuelle scener, i henhold til storyboardet. Timingen er nøgleordet her, og det rette flow og hastighed justeres.

Mange faktorer spiller ind på scenesammensætningen, og med de rette overvejelser og forberedelser kan den næste fases arbejde lettes en del.

Sammenklipning

Scenerne bliver sat sammen

Når de individuelle scener er animeret, begynder klippearbejdet der sikrer at vi får skabt en hastighed og stemning der passer til historien og følger tempoet i i den underlægningsmusik vi kan vælger at bruge.

En god klipning sikrer at de enkelte sekvenser får en passende længde, så din målgruppe ikke falder fra når de ser animationsvideoen. Det er her vi sikrer det rigtige og helstøbte indtryk.

Sammenklipning

Scenerne bliver sat sammen

Sammenklipning - iso ikon

Lydspor

Voice over og/eller musik

Lydspor - iso ikon

For at skabe den helt rette stemning til lige præcis dit budskab anvender vi næsten altid underlægningsmusik. Vi har adgang til store online kartoteker med “Royalty fri musik”, hvilket betyder at du for et lille beløb kan købe dig rettigheder til professionel underlægningsmusik.

Voice over kan understrege dit budskab og sikre at alt hvad der skal siges, bliver sagt så det ikke kun er op til de visuelle virkemidler. Når det kommer til voice over, bliver der udformet et manuskript som tilpasses videoens hastighed, længde osv. Her har vi igen adgang til online portaler med professionelle voice artister. Hvis du har mod på det kan du skabe autencitet ved selv at lave speaket. Vi har udstyret til at producere voice over.

Titelanimation giver flere lag i oplevelsen

Supplerende tekst

Titel- og tekstanimation anvender vi ofte i vores animationsproduktioner. Her understøtter teksterne alt det visuelle der udfolder sig i animationsvideoen. Det er vigtigt at teksterne er korte og simple og ikke tager for lang tid at læse, da dette kan ødelægge flowet i videoen og derved begynde at kede seeren.

Sammen med dig finder vi frem til den helt rette mængde tekstindhold, som sikrer at alle tilskuerne forstår budskabet nogenlunde ens.

Titelanimation

Supplerende tekst

titel animiaton - iso ikon

Intro & Outro

Logoanimationer

Intro & outro iso ikon

Vi laver en intro og outro til din animationsvideo, som på en lækker måde viser dig som afsenderen . Her laver vi standard en simple logo animation som passer til stemningen i videoen.

Vi har lavet en lang række logo animationer til al type video kommunikation vi laver for sikre et stilistiks sammenhængende udtryk som får vores kunder til fremstå professionelle. 

Kvalitetskontrol

Gennemgang og finpudsning

Et af de sidste trin vi gennemgår når det kommer til animationsvideoer, er en kvalitetskontrol hvor vi samler op på alle justeringer, fejl og mangler. Når man laver kommunikation du kan se, er det vigtigt at alle detaljer fremstår korrekt.

Vi laver også løbende kvalitetskontrol af animationerne for at mindske tiden vi bruger i sidste ende. Det kan dog være svært at fange alle fejl, og derfor laver vi altid en grundig gennemgang til sidst.

Kvalitetskontrol

Gennemgang og finpudsning

Kvalitetskontrol - iso ikon

Eksport og upload

De sidste trin inden lancering

Eksport & upload - iso ikon

Som det afsluttende i produktionen af en animationsvideo, er eksporteringen af den færdige video. Det er her du får overdraget din video.

Vi kan eksportere til alle gængse formater, alt efter hvad dine behov er, og hvad videoen skal bruges til. Vi hjælper dig også gerne med at uploade videoen til relevante online platforme, så som Vimeo og Youtube.

+ ALLE WEBSITE SERVICE

Netbutiken er en overbygning på wordpress

Tekst kommer snart.

Content marketing & SEO

Brug videoen rigtigt online og skab grundlag for største spredning

SEO prioritering iso ikon

Kunderne siger

 

Har du brug for professionel video?

Hvis svaret er ja, har vi udstyret, kompetencerne og erfarring. Så hold dig ikke tilbage, kontakt os nu

Kontakt osog hør mere...