Levende billede slideshow video content - Grafik

En serie af LEVENDE BILLEDER

En billig og god måd at lave video content

I dag er video den type medie der giver den største eksponering og er i dag noget man bør bruge. Vi kan hjælpe dig med at imødekomme de nye standarder, og med en slideshow video får vi statiske billeder til at blive levende billeder og animerede med forskellige effekter og virkemidler.

Næsten alle typer virksomheder kan fremvise deres resultater, produkter og services vha. billeder, tekst og stemningssættende underlægningsmusik. Denne sammensætning af sanseinput gør at statiske billeder kommer til live og du kan præsentere langt bedre på denne måde, end enkeltstående billeder. Og så er det en billig måde at få lavet videoer på.

VORES video SERVICES

Vi kan hjælpe dig med at producere en professionel animationvideo

ISO icon Animeret Slideshow

Animeret Slideshow

Iso icon Produkter & services

Produkter & Services

Iso Ikon  Levende billeder

Levende Billeder

Iso Ikon Billedovergange

Billedovergange

Iso ikon effekter

Effekter

Iso ikon Tekstanimering

Tekst animering

Iso Ikon Logo animering

Logo Animering

Iso ikon underlægningsmusik

Underlægningsmusik

Iso ikon elevatortalen

Elevatortalen

Iso ikon kvalitetskontrol

Kvalitetskontrol

Iso ikon eksport og upload

Eksport & Upload

 
 
 
 

ANIMERET SLIDESHOW

EN SERIE AF BILLEDER

Animeret slideshow iso ikon

Dette produkt kalder vi en animeret slidshow video, hvilket kort sagt består af en serie af produkt- eller servicebilleder, der bliver animeret med bevægelser og forskellige andre virkemidler i den ønskede rækkefølge og gør dine billeder levende.

Næsten uanset hvilken type produkter og services du leverer, kan vi lave en professionel og visuelt stærk slideshow video, der sikrer at du får dit budskab igennem i et videoformat brugeren kender, og gider se på.

DINE PRODUKTER & SERVICES

Fremvis dine produkter & Services

Uanset om du er i detailhandlen, er håndværker, sælger B2B eller hvilken som helst anden branche, kan vi hjælpe dig med at finde frem til billeder der kan være med til at understøtte dit budskab.

Vi kan også hjælpe dig med at tage de billeder der skal til for at kunne fremvise hvad du og din virksomhed kan. Vi er et kreativ hold som ser visuelle muligheder mange steder, og vi kan helt sikkert komme med nogle forslag til hvordan vi kan gøre din service og produkter levende i din kommunikation.

DINE PRODUKTER & SERVICES

Fremvis din produkter og services

Produkter & services iso ikon

LEVENDE BILLEDER

Fra statiske til levende

levende billeder iso ikon

At tage gode billeder er i dag en mulighed for de fleste med det kamera udstyr som er installeret i vores smartphones, eller de efterhånden billige kameraer. Dette betyder at muligheden for at tage billeder altid er i nærheden af os.

Videoformatet har vundet stort indpas på internettet og bliver tydeligvis endnu mere dominerende i fremtiden. Derfor tilbyder vi at tage dine statiske billeder og vha. animation gøre dem til levende billeder, som giver en helt ny og dynamisk oplevelse. Så bliver det nemmere at få dit budskab ud.

BILLEDOVERGANGE

Det rette flow & hastighed

Et betydeligt aspekt i at gøre dine billeder levende ligger i overgangene mellem billederne. Disse overgange kan udføres på et utal af måder. Det handler om at finde den stilistisk overgang der passer til den stemning dine produkter/services skal udstråle.

Vi kan opløse billeder; splitte billedet på midten og lade det næste billede udfolde sig bagved; bevæge billederne i forskellige retninger eller måske bruge et hurtigt zoom. Mulighederne er mange og vi står klar til at finde den bedste løsning til dine produkter og services.

BILLEDOVERGANGE

Det rette flow & hastighed

billedovergange iso ikon

VISUELLE VIRKEMIDDLER

Farvekorrigering, Animering, Visuelle Effekter M.M

effekter iso ikon

Når vi arbejder med video slideshow og levende billeder bruger vi en lang række virkemidler, som skal sikre at den rette stemning og udtryk bliver skabt, så det passer til dit brand.

Vi bruger animering af objekter så som linjer, bokse og andre elementer der er med til understøtte tekst og det visuelle udtryk. Vi laver farvekorrigering som hjælper med at skabe den rette stemning. En stor del af det at lave levende billeder, kommer via animationer af objekter som alle sammen er virkemidler der giver en komplet oplevelse.

TEKST ANIMATIONER

Understøttende titler & tekster

Et fast element i vores slideshow videoproduktioner er tekst- og titelanimationer. Disse tekstelementer bruges når der er behov for at understøtte et billede eller det overordnede budskab.

Disse tekstelementer kan animeres på mange forskellige måder, lige fra at hvert enkelt bogstav bliver foldet ud, til at hele sætningen kommer til syne. Det kan være at teksten kommer ind fra en af siderne, eller måske bare fader ind. Mulighederne er mange og vi kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rette tekst og animationen af denne.

TEKST ANIMATIONER

Understøttende titler & Tekster

Tekst animering iso ikon

LOGO ANIMATIONER

Dit Brands Identitet

logo animering iso ikon

Et andet fast element vi har i næsten alle vores videoproduktioner er logo animation. Det er vigtigt at fortælle seeren hvem der er afsender på videoen og budskabet.

Her sikrer vi at din virksomheds brandidentitet kommer til at udfolde sig i et udtryk som passer ind til resten af videoen, og ikke mindst får logoet til at fremstå knivskarpt og professionelt.

UNDERLÆGNINGSMUSIK

Musik der skaber stemning

Lyd i din slideshow video kan være med til at sætte den helt rette stemning. Vi adgang til et kæmpe online kartotek der indholder en bred vifte af musik, som man for et relativt lille beløb købe sig rettigheder til.

Vi har erfaringer med at udvælge den helt rette musik til mange forskellige typer video. Fælles for vores valg er at de understøtter videoens stilistiske udtryk, samt den type virksomhed som du er.

UNDERLÆGNINGSMUSIK

Musik der skaber stemning

underlægningsmusik iso ikon

ELEVATORTALEN

Bragt til live i et brugervenligt flow

Shop håndtering iso ikon

Vores slideshow videoer kan ses som muligheden for bringe elevatortalen for din virksomhed eller produkt til live. Via videoformatet kan du sikre at USP’erne kommer i den rigtige rækkefølge og i det rette flow.

Dette gør at du på 1-2 minutter, hvor du via videoen kan ridse rammerne op for det du sælger og gøre det klart for seeren hvad du ønsker at hjælpe dem med.

Kvalitetskontrol

Gennemgang og finpudsning

Et af de sidste trin vi gennemgår når det kommer til animationsvideoer, er en kvalitetskontrol hvor vi samler op på alle justeringer, fejl og mangler. Når man laver kommunikation du kan se, er det vigtigt at alle detaljer fremstår korrekt.

Vi laver også løbende kvalitetskontrol af animationerne for at mindske tiden vi bruger i sidste ende. Det kan dog være svært at fange alle fejl, og derfor laver vi altid en grundig gennemgang til sidst.

Kvalitetskontrol

Gennemgang og finpudsning

Kvalitetskontrol iso ikon

Eksport og upload

De sidste trin inden lancering

ekport & upload iso ikon

Som det afsluttende i produktionen af en animationsvideo, er eksporteringen af den færdige video. Det er her du får overdraget din video.

Vi kan eksportere til alle gængse formater, alt efter hvad dine behov er, og hvad videoen skal bruges til. Vi hjælper dig også gerne med at uploade videoen til relevante online platforme, så som Vimeo og Youtube.

+ ALLE WEBSITE SERVICE

Netbutiken er en overbygning på wordpress

Tekst kommer snart.

Content marketing & SEO

Brug videoen rigtigt online og skab grundlag for største spredning

SEO prioritering iso ikon

Kunderne siger

 

Har du brug for professionel video?

Hvis svaret er ja, har vi udstyret, kompetencerne og erfarring. Så hold dig ikke tilbage, kontakt os nu

Kontakt osog hør mere...