Vi samarbejder med
Digitypes case

Revac

Stifterne af Revac Aps, Mogens og Henrik Hjort, har over en lang årrække udviklet tekniske hjælpemidler til ældre og fysisk udfordrede borgere. Deres tidligere virksomhed Ergolet A/S blev solgt til en amerikansk virksomhed i 2008. Mogens og Henrik fortsatte i Ergolet frem til 2010.

Efter mange års erfaring i at udvikle tekniske hjælpemidler til ældre og fysisk udfordrede, besluttede de to stiftere at tage rejsen igen indenfor samme branche nu med Revac Aps, hvor de fortsat udvikler innovative flytnings- og rehabiliteringsløsninger til sundhedssektoren.

Case billede browser top bar 1
Revac case billede 1
Case billede browser top bar 2
Revac case billede 2
Case billede browser top bar 3
Revac case billede 3s

Vi har hjulpet med

Service billede browser top bar 1
Service billede browser top bar 2
Service billede browser top bar 3

Videoproduktion

ReVac havde et stort behov for at få produceret en demonstrationsvideo af deres løfte maskine. Her var det yderst vigtigt at demonstrerer brugsscenarierne og ikke mindst hvordan personale og bruger kan betjene løftemaskinen. Til denne produktion skulle der findes den rette lokation samt statister som ville skabe en autentisk demonstration.
Storyboard og pre-process
Efterbehandling & Farvegraduering
Intro + Outro
Service billede browser top bar 1
Revac - Anvendt servicebillede 2
Service billede browser top bar 2
Image
Service billede browser top bar 3
Image

Professionel hjemmeside

ReVac kom med ønske om at få en international markting hjemmeside til deres innovative produkt. Her var det vigtigt at siden kunne rumme demonstrations materiale af deres løftemaskinen til pleje sektoren. Yderlig skulle der være lidt baggrunds info for virksomheden og ikke mindst en kontaktformular til indsamle lead's
Professionel Wordpress Hjemmeside
Skræddersyet design
Password beskyttede undersider
Service billede browser top bar 1
Revac - Anvendt servicebillede 3
Service billede browser top bar 2
Image
Service billede browser top bar 3
Image

Grafisk design

På video produktionsdagen lavede vi også et simpel photo shoot af forskellige brugsscenarier til marketingbrug både på hjemmeside og andet marketing materiale. Yderlig hjalp vi også ReVac med at få lavet en skalerbar vektor version af deres brand logo.
Photo shoot af brugsscenarier
Vektorisering af brand logo
Ikoner og symboler til video og hjemmeside
Image
Er underlagt copyright
Image
Image
Er underlagt copyright
Image

Musik til video

En del af den video produktionsopgaven var at der skulle findes og udvælges underlægningsmusik til skabe den helt rettet stemning til netop deres produkt og ikke mindst hos publikummet. Her fandt vi et udvalg af mulig musik som havde en klassisk og let stemning båret er klaver.
Underlægningsmusik til stemning
Et udvalg af klassiske numre

Hvordan har vi hjulpet kunden

Resultaterne

Vi fik først og fremmest produceret en video som fremviste alle fordelene ved deres innovative produkt. Lige fra de respektive funktioner på maskinerne til de forskellige brugsscenarier. Videoen består primært af videooptagelser af selve brugen af maskinen kombineret med beskrivende titeltekster. Slutresultatet blev en skarp marketing video som Revac har brugt til at markedsføre deres løsning.

Udover videoen har Digitypes hjulpet Revac med et re-design af deres hjemmeside hvor video blev inkluderet som en bærende del af deres online tilstedeværelse.

Resultater Browser bar 1
Revac Resultaterne 1
Resultater Browser bar 2
Revac Resultaterne 1
Resultater Browser bar 3
Revac Resultaterne 1
Vi samarbejder med

Revac udtalelse

"TOP MOTIVERET, EFFEKTIVT OG PROFESSIONELT TEAM"

Min hjemmeside var allerede lavet i WordPress, men trængte alligevel til en opfriskning. Og vupti så var den også klar.

Jeg ved selvfølgelig ikke om jeg bare har været utrolig heldig, men forløbet har bare været 100% positivt. Jeg har gentagende gange anbefalet Digitypes til andre i branchen og jeg er sikker på at jeg vil benytte dette team, til at producere mit markedsføringsmateriale til kommende udviklingsprojekter.

VI VENTER SPÆNDT PÅ DIG

Skal vi hjælpe dig?

Andre kunder der havde brug for Brand design

Vi hjælper også:

BOSCH logo
VALMI logo
GoPilot logo
BioCare Cph logo