[ps2id url='#section1']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section2']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section3']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section4']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section5']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section6']
 
[/ps2id]
 

Et kreativt bureau

Der taler flydende internet

Vi er nogle nørder der har brugt et halvt årti isoleret i et lille rum, på at lære forstå hvordan internettet fungerer. Det bruger vi til at skabe synlighed, branding og resultater online for vores kunder. Det har skabt fundamentet for Digitypes som kreativt bureau.

Har du brug for nørderne?

Vores historie

Fra nørder til et kreativt bureau

Image

2014

Fra Prototype til app

I et fælles Bachelor projekt har vi udviklet en prototype til en selvhjælps app for en Social psykiatrien. Inden vi afleverede bachelor projektet havde vi en aftale i hus.
Fra prototype til app
I et fælles bachelorprojekt udviklede vi en prototype til en selvhjælps-app til socialpsykiatrien. Inden vi afleverede bachelorprojektet havde vi en aftale i hus.
Image

2015

Simpel medie produktion

Efter at have brugt 1 år på at få udviklet app-konceptet med eksterne samarbejdspartnere, begyndte vi at flytte vores fokus fra prototyper til simpel medieproduktion.
simpel medieproduktion

2015

Simpel medieproduktion

Image

2016

Tilføjelse af Online services

Igennem de 2 forgående år blev superbrugere i wordpress og blev derved trykke nok til at udvide vores services mod hjemmeside platforme.
Image

Igennem de 2 første år blev vi superbrugere i WordPress, og blev eksperter i hjemmeside produktion og webløsninger.

Image

2017

Vi vokser på internettet

Vi har fra starten produceret content marketing, hvilket over tid har gjort at vi begyndt at fylde noget online, samtidig med at vores SEO-kompetencer udviklede sig. Vi gik fra begyndere til SEO-eksperter
Image

2017

Vi vokser på internettet

Image

2018

Vi bliver set i Google

Med et støt stigende antal eksponering i søgeresultaterne og en stabil trafik, ses det også i antallet af opgaver og størrelsen af dem.
Image
Med et stigende antal eksponeringer i søgeresultaterne og en stødt voksende trafik, ses det også i antallet af opgaver og størrelsen af dem. Vi bliver set - og det gør vores kunder også.
Image

2019

Stærke partnerskaber

2019 bliver året hvor vi med en række specialister på hver deres område, inden for online marketing, slår kompetencerne sammen, og skaber ekstraordinær værdi for de kunder vi sammen er så heldige at hjælpe
Image

2019

Stærke partnerskaber

Image

2020

Online ambassadører

Med et støt stigende antal eksponering i søgeresultaterne og en stabil trafik, ses det også i antallet af opgaver og størrelsen af dem.
Image
2020 er året hvor vi indtager brand ambassadør rollen for flere af vores kunder. Vi overvåger og optimere brands i søgemaskinerne og på diverse platform. Udover brand bygger vi selv platforme fordi vi kan

Vores mision, vejen er klar

At skabe kvalitetsindhold online

Det tog tid at indse hvem Digitypes i virkeligheden er, og hvorfor vi har vores berettigelse. Vi ønsker at skabe kvalitetsindhold online, som brugeren og de besøgende "har brug for," fremfor er "tvunget til" at se.

Vi vil hjælpe vores kunder med at skabe den rette type indhold, som lige netop deres målgruppe efterspørger, og også skaber en værdi hos kommende kunder. Det resulterer i god branding.

Vi vil vise vejen for vores kunder mod en bedre online verden, med færre ligegyldige reklamer, og med mere effektiv online markedsførring der hjælper de kommende kunder, frem at masse sig på.

Vores værdier

Ingen smarte jakkesæt

Vi tror på at der via høj gennemsigtighed og gennemskuelighed skabes det bedste fundament for troværdighed og derved tillid. Vi møder ikke op i smarte jakkesæt, når du er til møde med os. Vi ønsker at skabe et så autentisk billede af drivkraften bag Digitypes som kreativt bureau, og det hold du vælger at samarbejde med.

Vi elsker når der lander en opgave foran os, og sætter en ære i rettidig omhu når det kommer til produktionen af kvalitetsindhold. Hvis der god projektsstyring, kan vi også nå et bedre resultat. Vi elsker at grine og have det sjovt. Den gode energi og glæde smitter af i de opgaver vi laver. Så får verden lidt flere farver - og det er lige os!

Vores værdier & udgangspunkt

Et kreativt bureau uden smarte jakkesæt

Hvad brænder vi for?

Passionen driver værket

Vi brænder for medieproduktionen, og synes at sammensmeltningen af de forskellige formater inden for den visuelle kommunikation, kan noget helt specielt. Om det er en infografik der skal gøre nogle kedelige tal spændende, eller om det er videoproduktion med animationselementer, går vi altid kreativt tilværks.

Når vi nu elsker at lave visuelt indhold, er det også vigtigt at det bliver set i de kanaler vi anvender i det online univers. Derfor har vi specialiseret os at bruge søgemaskinerne og har opnået resultater udover vores egen forventning. Det er mere benzin på bålet for os, når vi skaber resultater for dig.

Vores fremtid

Værdiskabende content marketing

Vi ønsker at skabe et kreativt marketing bureau der er drevet af en lille tæt flok virkelig kompetente og glade kollegaer, der er med til at skabe værdifuld content marketing til vores kunder. Samtidig med vi også gør det for os selv, så vi altid er opdaterede på de nyeste trends, og det der virker.

Vi ønsker at være det førende produktionsbureau af content marketing i Danmark, og vise vejen til en mere behagelig og relationsskabende markedsføring, der også skaber vækst. Det er nemlig der værdien for alvor kommer.

Vores spændende fremtid

Værdiskabende content marketing

Et kreativt online bureau

En lille solidt team med loyalt netværk

Lasse profil

LASSE

PARTNER & KUNDEKONTAKT

Kender du os allerede er det nok Lasse du har snakket mest med. Vi har lært ham at bruge både telefon og e-mail, og sender ham også nogle gange ud for at møde mennesker i den virkelige verden. Vil du vide mere omkring Digitypes er det nok Lasse du skal have fat i.
Send en mail her!

Tlf.: (+45) 26 36 83 10

Simon profil

SIMON

PARTNER & DESIGNER + NØRD

Det er ham der sørger for at dine idéer bliver visualiseret Det meste af tiden sidder han foran 3 skærme og sørger for at det hele kommer til at se lækkert ud og virker. Dog får han lov til at blive luftet minimum en gang om dagen. Fik vi sagt han laver også mange nørde ting indenfor web udvikling.
Send en mail her!
David profil

DAVID E.

Skribent/blogger

David Engelby (f. 1973) er uddannet grafiker og cand.mag i Visuel Kultur. Hos Digitypes skriver David blogindlæg om design og visuelle trends.
Se hans fonts her!
 
Simon profil

Agnes "Digitypes.dk"

Receptionist og sælger

Agnes er vores online receptionist, assistent og sælger. Hun holder styr på Digitypes online indhold og sørger for at give de svar til de besøgende. På den måde viser hun hvilken viden der er bag Digitypes. Hun gør alt for at give dig den bedste oplevelse og vise hvilke service Digitypes kan hjælpe med. Hun er endda begyndt at kunne læse nogle af vores mest populære blogindlæg højt.

[email protected]
 

Dem vi trofast bygger med!

En flok passioneret ildsjæle og glade mennesker

Tobias profil

Tobias

Turbo Tobias

Tobias er indehaver af firmaet Turbo Tobias som laver digitale og online løsninger, med et fokus på indlæsningshastighed udover det sædvanlige. Han har utallige nætters erfarring og tonsvis af nysgerrighed på kodesprog og mulighederne bag ved, hvilket meget ofte er utrolig brugbar!
Besøg ham her
Bjørn profil

Bjørn

GoDrone

Bjørn ejer firmaet GoDrone som er specialist inden for drone verden. Han kender mange bred palette af droneperspektiver, som han anvender til at hjælper store som små kunder. Udover droner udfører GoDrone også almindelig videoproduktion som et helheds produkt, til marketing og dokumentation.
Besøg ham her
Morten profil

Morten

Hexio

Morten er indehaver af virksomheden Hexio. Han specialisere sig i API integration og automatisering, af forskellige typer web og native software. Morten programmeringsevner spænder bredt og er altid klar på nye udfordringer. Hvis du har brug for kompetent dybdegående programmering er Morten den helt rette at kontakte.
Besøg ham her
 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål og vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at høre fra dig, så hold dig ikke tilbage. Digitypes hører til i Slagelse, men løser opgaver i hele Danmark, og fra tid til anden også internationale projekter.

Kontakt osog hør mere...
 

Kunderne siger