Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ET KREATIVT BUREAU

Vi taler flydende internet

Vi er nogle nørder der har brugt tiden siden 2014 på at lære forstå hvordan internettet fungerer, og mestre brugen af det. Det anvender vi til at skabe synlighed, branding og resultater online for vores kunder. Det har skabt fundamentet for Digitypes som kreativt bureau.

Vi har serviceret store internationale organisationer, små lokale virksomheder og nationale kæmper inden for hver deres felt. Fælles for dem alle er at de har et publikum som de gerne vil tiltrække til deres virksomhed. Vi er specialister i at forstå hvilke intentioner publikummet har og ikke mindst hvad der skal til for at imødekomme deres behov, hvilket i sidste ende skaber resultater.

Om DIGITYPES

“Branding is The WHY, marketing is the HOW”
Service billede browser top bar 1
OM - Anvendt servicebillede 1
Service billede browser top bar 2
vaedier_img
Service billede browser top bar 3
vaedier_img

Vores værdier

Vi tror på at der via høj gennemsigtighed og gennemskuelighed skabes det bedste fundament for troværdighed og derved tillid. Vi møder ikke op i smarte jakkesæt, når du er til møde med os. Vi ønsker at skabe et så autentisk billede af drivkraften bag Digitypes som kreativt bureau, og det hold du vælger at samarbejde med. Vi elsker når der lander en opgave foran os, og sætter en ære i rettidig omhu når det kommer til produktionen af kvalitetsindhold. Hvis der god projektsstyring, kan vi også nå et bedre resultat. Vi elsker at grine og have det sjovt. Den gode energi og glæde smitter af i de opgaver vi laver. Så får verden lidt flere farver - og det er lige os!
Gennemsigtighed & ærlighed
Rettidig omhu
Service billede browser top bar 1
OM - Anvendt servicebillede 1
Service billede browser top bar 2
mission_img
Service billede browser top bar 3
mission_img

Misionen

Det tog tid at indse hvem Digitypes i virkeligheden er, og hvorfor vi har vores berettigelse. Vi ønsker at skabe kvalitetsindhold online, som brugeren og de besøgende "har brug for," fremfor er "tvunget til" at se. Vi vil hjælpe vores kunder med at skabe den rette type indhold, som lige netop deres målgruppe efterspørger, og også skaber en værdi hos kommende kunder. Det resulterer i god branding. Vi vil vise vejen for vores kunder mod en bedre online verden, med færre ligegyldige reklamer, og med mere effektiv online markedsførring der hjælper de kommende kunder, via den gode brugerrejse.
Gennemsigtighed & ærlighed
Rettidig omhu
Service billede browser top bar 1
OM - Anvendt servicebillede 1
Service billede browser top bar 2
braender_for_img
Service billede browser top bar 3
braender_for_img

Passionen

Vi brænder for medieproduktionen, og synes at sammensmeltningen af de forskellige formater inden for den visuelle kommunikation, kan noget helt specielt. Om det er en infografik der skal gøre nogle kedelige tal spændende, eller om det er videoproduktion med animationselementer, går vi altid kreativt tilværks. Når vi nu elsker at lave visuelt indhold, er det også vigtigt at det bliver set i de kanaler vi anvender i det online univers. Derfor har vi specialiseret os at bruge søgemaskinerne og har opnået resultater udover vores egen forventning. Det er mere benzin på bålet for os, når vi skaber resultater for dig.
Gennemsigtighed & ærlighed
Rettidig omhu
2014

Fra Prototype til app

I et fælles bachelorprojekt udviklede vi en prototype til en selvhjælps-app til socialpsykiatrien. Inden vi afleverede bachelorprojektet havde vi en aftale i hus.
2015

Simpel medieproduktion

Efter at have brugt 1 år på at få udviklet app-konceptet med eksterne samarbejdspartnere, begyndte vi at flytte vores fokus fra prototyper til simpel medieproduktion og hjemmesideudvikling.
2016

Tilføjelse af Online services

Igennem de 2 første år blev vi superbrugere i WordPress, og blev eksperter i hjemmeside produktion og webløsninger.
2017

Vi vokser på internettet

Vi har fra starten produceret content marketing, hvilket over tid har gjort at vi begyndt at fylde noget online, samtidig med at vores SEO-kompetencer udviklede sig. Vi gik fra begyndere til SEO-eksperter.
2018

Vi bliver set i Google

Med et stigende antal eksponeringer i søgeresultaterne og en stødt voksende trafik, ses det også i antallet af opgaver og størrelsen af dem. Vi bliver set - og det gør vores kunder også.
2019

Stærke partnerskaber

2019 bliver året hvor vi med en række specialister på hver deres område, inden for online marketing, slår kompetencerne sammen, og skaber ekstraordinær værdi for de kunder vi sammen er så heldige at hjælpe.
2020

Online ambassadører

2020 er året hvor vi indtager brandambassadør rollen for flere af vores kunder. Vi overvåger og optimerer brands i søgemaskinerne og på diverse platform. Udover brands bygger vi selv nye platforme - fordi vi kan.
2021

Lokal, national & Internationalt

Vi leverer endnu flere services og produkter til vores internationale kunder. Med Coronakrisen kom også en masse vilje til den digitale og online indsats, hjulpet af at vi med tiden er blevet eksperter i kunde- og brugerrejser. Med en masse sparring og hårdt arbejde hjalp vi kunderne med at levere budskaber til deres målgrupper - og det kunne se på resultaterne.

  Team Digitypes

  “analyserende, Kreative, dygtige, forstående og meget mere”
  Lasse_img

  Lasse Baungaard

  Kommunikation & SEO
  Image

  Simon Randløv

  Designer & Web udvikler
  Image

  David Engelby

  Lector & skribent
  Image

  Bjørn Hansen

  Ads & content specialist
  Image

  Agnes AI

  Formidling og oplæsning