Online annoncering

Få sat turbo på jeres salg

De er ikke til at komme uden om annoncerne online. Det er der én grund til: De virker. Både hvis formålet er direkte salg eller indsamling af leads, og bestemt også når man gerne vil arbejde med branding og synlighed.

Men det skal gøres ordentligt, ellers risikerer du at det er penge direkte ud af vinduet. Det er vigtigt at opsætningen er rigtigt; at man bruger de rigtige søgeord; har den rigtige segmentering og sammensætter det grafiske effektivt og lækkert.

Og så måske det allervigtigste: Der skal arbejdes dataorienteret og hele tiden optimeres og testes. Det hjælper vi dig med.

Skal der sættes turbo på salget?
Image
Image
online annoncering på Google Ads, Facebook, Instagram Youtube og TikTok
Image
online annoncering på Google Ads, Facebook, Instagram Youtube og TikTok
Image
online annoncering på Google Ads, Facebook, Instagram Youtube og TikTok

Find det bedste sted at annoncere på nettet

Annoncer hvor din målgruppe er

Men hvor der bedste sted at annoncere online? Det kommer helt an på hvor din målgruppe er. Måske har du allerede selv den viden om det der skal til, og ellers hjælper vi dig med at finde ud af det.

Og så sætter vi gang i annonceringen om det så er Google Ads, Facebook og Instagram eller TikTok. Vi hjælper dig med at ramme din målgruppe de relevante steder i brugerrejsen.

"Annonceringen er en af de vigtigste dele af en effektiv marketing strategi. Det kan ikke stå alene, men er en af de områder du altså bare ikke kan undvære hvis du gerne vil øge salget. Og hvem vil ikke det?"
Lasse Baungaard Profil billede

Lasse Baungaard

Kommunikation & SEO

Vi hjælper dig med online annoncering via:

Google Ads
Instagram og Facebook Ads
TikTok Ads
Apps
Private annoncenetværk

Annoncering der sætter skub i salget

Vi er din partner hele vejen igennem

Ikon til Målgruppens touch points

Målgruppens touch points

Har du allerede det fulde billede over din målgruppe og deres brugerrejse, hjælper vi med at vælge de rette platforme. Har du det ikke, så kortlægger vi det sammen.

Ikon til Søgeannoncer & søgeintentioner

Søgeannoncer & søgeintentioner

Laver vi søgeannoncer som f.eks. Google Ads, laver vi en søgeordsanalyse hvor vi finder frem til målgruppens vigtigste søgeintentioner. Vi foretrækker de intentioner der resulterer i flest penge på bundlinjen.

Ikon til Annoncer på sociale medier

Annoncer på sociale medier

Til annoncerne på de sociale medier, udarbejder vi de grafiske annoncer med udgangspunkt i de metoder vi ved virker. Bruges der videoannoncer, kan vi bruge videoer du allerede har, eller hjælpe med at få udarbejdet nye der er optimeret til annoncerne.

Ikon til Landing pages

Landing pages

Det er vigtigt at lave landing pages på din hjemmeside der er optimeret til annoncerne. Vi hjælper dig med et format der virker.

Ikon til Test og data

Test og data

Når man laver annoncer, skal de altid laves i flere forskellige versioner, så man finder ud af hvad der virker bedst. På den måde kan vi nemlig skrue op for det der virker, og stoppe det der ikke gør. Derudover laver vi løbende dataindsamling og laver rapporter til dig med de tal der er vigtige at følge med i.

Lad os tage en uforpligtende snak

Google My business logoGoogle My business ratingx

Kunderne siger:

  • "Kompetent vejledning og rådgivning i forbindelse med SEO"
  • "Bliver designet med stor præcision og et utrolig lækkert slutresultat"
  • "En professionel, moderne og brugervenlig hjemmeside, som har øget besøgstallet"
  • "Løsningsorienteret og effektive med en professionel tilgang"
  • "Aftaler bliver holdt og prisen er gennemsigtig"
Vi venter spændt på dig

Skal vi tage en uforpligtende snak?