DigiAwards

Digitypes præsenterer DigiAwards.dkLæsetid: ca. 1 min.

Lasse Baungaard Guides, Iværksætter, Online marketing, Optimering & SEO Skriv en kommentar

I disse content marketing tider er godt indhold kongen. Vi bruger selv tid på og sætter en ære i at producere indhold som andre kan få glæde af. Derfor sætter vi også pris på andre der gør det. Men i og med der findes så meget forskelligt indhold, er der også kæmpe forskelle på kvaliteten, og det kan være svært at danne sig et overblik over hvem der gang på gang leverer varen.

Den digitale pris DigiAwards

Derfor har vi valgt at starte den digitale pris DigiAwards. Her vil vi inden for forskellige kategorier kåre de største stjerner i Danmark inden for kvalitetsindhold. Vi ved hvor meget tid og kræfter det kræver at producere, og synes derfor det fortjener at blive hyldet.

Vi håber at det kan være med til at motivere vinderne til at fortsætte deres kamp for at levere det gode gratis indhold, som mange af os nyder at bruge og lære af. Derudover vil det fungere som en samling og et kvalitetsstempel af de absolut bedste, så nye brugere nemt kan få en indgang til det absolut bedste.

De bedste danske markedsføringsblogs

DigiAwards

Vi lægger ud med at kåre de 9 danske markedsføringsblogs, som vi har vurderet har den højeste standard inden for indhold om online markedsføring.

Har du en idé til fremtidige priskategorier, er du meget velkommen til at kontakte os, og så vil vi overveje at tage dem med i næste ombæring af DigiAwards.

Du finder DigiAwards på www.digiawards.dk.

Besøg DigiAwards her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *