[ps2id url='#section1']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section2']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section3']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section4']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section5']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section6']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section7']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section8']
 
[/ps2id] [ps2id url='#section9']
 
[/ps2id]

Content marketing

Markedsføring der skaber værdi for dine kunder

Traditionel markedsføring er blevet meget mindre effektivt end tidligere. Vi er simpelthen trætte af hele tiden at få skubbet reklamer og annoncer i ansigtet, som ikke har nogen relevans for os. Det er her content marketing adskiller sig. Content marketing handler nemlig om markedsføring der skaber værdi for målgruppen - altså dine kunder.

Grafik desktop - få mere organisk trafik
Grafik - få mere organisk trafik

få mere organisk trafik

Content marketing hjælper din SEO

Content marketing forbedrer din SEO (søgemaskineoptimering), og er faktisk en af de mest effektive måder at få mere organisk trafik på - altså trafik til din hjemmeside fra søgninger, uden du skal betale en eneste annoncekrone. Content marketing gør dig i stand til at rangere på mange flere søgeord, naturligt få flere links fra andre hjemmesider og generelt bare få større synlighed, der også resulterer i at du kommer højere op i søgeresultaterne.

Content marketing

Giver op til
0 X
Flere konventeringer
Koster
0%
Mindre
Giver i snit
0 X
Flere leads
 
 

end traditionel markedsføring

Grafik - typer af content marketing

typer af content marketing

Content marketing er mange ting

Der findes mange forskellige typer content marketing, og hvilke du bør bruge afhænger meget af din målgruppe og hvilke platforme du vil bruge. Måske har du allerede en idé om hvad du gerne vil have? Og hvis ikke, kan vi sammen med dig finde frem til den helt rigtige løsning. Egentlig kan de fleste typer indhold du skaber online være content marketing, så længe det er noget der skaber værdi for brugerne. Herunder har vi samlet nogle af de vigtigste typer.

Grafik desktop - typer af content marketing

Blog & tekster

Kom til tops online

En blog er en af de allerbedste måder til at drive trafik til din hjemmeside - helt uden at bruge annoncekroner. Det giver dig en god måde til at rangere højere i Google søgninger, på flere forskellige relevante søgeord og sætninger. Og leverer du blogindlæg af høj kvalitet vil både Google og brugerne begynde at finde frem til det, uden du behøver at annoncere.

Podcast

Skab et lyd univers

Podcast er et medieformat der allerede har flere år på bagen, med stadig vokser med rekordfart. Podcasten er en unik type content marketing fordi den kan tages med når vi er på farten.

Du er ikke afhængig af at dine brugere læser eller ser på en skærm mens de indtager indholdet. Samtidig er podcasts - de gode af dem - nogle der i stor stil deles både online, men i høj grad også mund-til-mund.

Podcast

Skab et lyd univers

SoMe

Social Medie Indlæg

Hvordan kan det at bruge de sociale medier være content marketing tænker du måske? Men så længe de indlæg du laver på de sociale medier er noget der skaber værdi for dem der ser det, er den altså god nok.

Derfor handler det her om at finde frem til hvad det kunne være. Og ofte kan det sagtens være i form af nogle af de andre typer content marketing, som du deler.

Video

Video med rækkevideo

Du ved det sikkert godt, fordi vi ser dem overalt, men video er bare en effektiv måde at kommunikere på online, også fordi de sociale medier giver dem størst rækkevidde. Samtidig er det blevet væsentligt billigere at producere godt videoindhold end det var tidligere. I dag kan alle være med. Også dig.

Det samme gælder for animationsvideoer. I dag tager det kun en brøkdel af tiden at producere en animationsvideo for os, i forhold til tidligere. Og det er altså altid en god og underholdende måde at få dit budskab ud på.

Video

Video med rækkevideo

Infografik

Dynamisk information

Infografikker er en super effektiv måde at få en masse information præsenteret lækkert, med tekst der ledsages af forklarende grafikker. Det er god metode til at forklare noget der kan være kompliceret, helt enkelt.

Samtidig er det er en type content marketing der er særdeles delbar, og som man også ofte kan få andre til at bruge på deres hjemmeside og så linke tilbage til dig. Noget der betyder meget for din søgemaskineoptimering.

Grafik desktop - Hvad koster content marketing?
Penge, mønter og seddler

Hvad koster content marketing?

Omfang x tid = din pris

Det kommer helt an på hvilken type, og hvor meget du skal have lavet. Men generelt er det sådan hos os: Jo mere du skal have lavet, jo skarpere en timepris kan vi lave til dig. Og så er content marketing altså en af de steder du får mest ud af markedsføringsbudgetet.

Få hjælp til selv at komme i gang med content marketing

Ønsker I selv at komme i gang med at producere content marketing? Det synes vi er helt okay, og er ikke noget vi føler os truede af.

Tværtimod vil vi meget gerne hjælpe jer til selv at kunne producere det indhold der får jer til at fremstå ligeså gode, som I helt sikkert allerede er. Så starter vi med en eller flere workshops, hvor I bliver klædt på til selv at blive en sej content marketing producerende maskine.

Vi kan producere din content marketing

Hvis I gerne bare vil læne jer tilbage og lade os stå for produktionen af jeres content marketing, skal vi så ikke bare komme i gang?

Så kommer vi og besøger jer, så vi kan lære jer og jeres målgruppe at kende. Og så kan vi sammen finde frem til hvilke typer content marketing der passer bedst til jer. Når det så er klaret, sætter vi gang i produktionen.

Content marketing gør dig mere troværdig

En af de vigtigste ting for dit brand er i dag troværdighed og autencitet. Det er noget der kan tage årevis at bygge op, men content marketing kan være en smutvej til at nå dertil hurtigere.

Hvis du kontinuerligt laver og deler indhold med din målgruppe, vil de meget nemmere lære virksomheden at kende, og få en fornemmelse af hvilken identitet og værdi der ligger bag. Og det er noget der i høj grad er med til at opbygge din troværdighed.

Grafik - Andre skal kunne se at I er eksperter

Andre skal kunne se at I er eksperter

Giv et professionelt indtryk

Når I bruger content marketing, er en vigtig bivirkning at andre vil komme til at opfatte jer som eksperter inden for jeres område. For når du leverer godt og relevant indhold, viser det at du ved hvad du laver. Og er det ikke det du gerne vil signalere?

Grafik desktop - Andre skal kunne se at I er eksperter

Content marketing er en markedsføringskampagne uden udløbsdato

Stadig effektiv
2 dage
efter udgivelse

I modsætning til reklame- og annoncekampagner der har en start og slutdato, er det ikke tilfældet med content marketing. Selv om der her altid vil være en lanceringsdato, og en periode hvor du måske promoverer det ekstra meget, er der ikke nogen decideret udløbsdato.

Det indhold der er produceret vil fortsætte med at være tilgængeligt for hele din målgruppe. Vi sørger for at søgemaskineoptimere indholdet til den platform det lægges op på, så dine brugere også kan finde frem til det, om det er i dag eller om to år.

Content marketing egner sig også særdeles godt til at blive genbrugt, i den forstand at du med passende intervaller kan promovere det igen, på forskellige sociale medier eller introducere det på helt nye platforme.

Grafik desktop - Content marketing bureau
Grafik - Content marketing bureau

Content marketing bureau

Vi elsker organisk rækkevidde

Vi er et content marketing bureau, der sætter en ære i at hjælpe dig med at producere det indhold der skaber værdi for lige præcis din målgruppe. Ved at tilknytte os som fast samarbejdspartner, lærer vi jer endnu bedre at kende, hvilket gør det nemmere og hurtigere at skabe godt og relevant indhold til jer. Samtidig bliver timeprisen lavere for jer ved et fast samarbejde, så skal vi ikke lære hinanden at kende?

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål og vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at høre fra dig, så hold dig ikke tilbage. Digitypes hører til i Slagelse, men løser opgaver i hele Danmark, og fra tid til anden også internationale projekter.

Kontakt osog hør mere...