Premiere Rush guide – Lav nemt lækre videoer hurtigt 2 min.

10/11/2020
02/03/2022

Vil du gerne nemt igang med at lave videoredigering? Så har vi lavet denne videoguide til dig. Så kan du lære at lave lækre videoer hurtigt med Premiere Rush:

Er du også interesseret i at vide lidt mere om hvad det er for et software? Så har jeg beskrevet præcist hvad det er, og hvem der er målgruppen herunder.

Hvad er Premiere Rush

Adobes Premiere Rush er en videoredigerings app, hvor du har mulighed for at udfolde dine video kompetencer selv som begynder udi videoproduktion.

Appen er kendt som “light” udgaven af Premiere Pro, da Adobe har lavet Rush, for at skære ned på funktionaliteten og gøre den så enkel som mulig. Det har de gjort så selv dem, der for første gang skal redigere video, kan føle sig hjemme i programmet. Dog er det stadig en mulighed, at kunne hente nye skabeloner og plugins hos Adobe Stock, som f.eks. overgange, titler, lyd og effekter, så du kan udvide dine videoevner.

Programmet koster 79 kr. om måneden, men er inkluderet hvis du abonnerer på Adobepakken. Programmet findes som app til mobil, så det er ligetil at redigere de nyeste videoer fra din telefon, og de kan importeres direkte til dine sociale medier eller din computer. 

Hvem kan bruge Premiere Rush? 

Premiere Rush er programmet til dig, der skal lave hurtige videoer til Sociale medier og som ikke har behov for, at sætte sig ind i Adobes tungere programmer som Premiere Pro eller After Effects. 

Det er også til dig som gerne vil lære at redigere, da Adobe giver mange muligheder for, at forbedre dine redigerings skills, med et stort udvalg af forskellige video guides.

Hvem skal ikke bruge rush?

Som sagt, er programmet meget grundlæggende, og derfor skal den erfarne og mere avancerede klipper ikke vælge Premiere Rush. Her bliver man nemlig ikke yderligere udfordret på redigeringstekniker, som man f.eks. gør med After Effects og Premiere Pro. 

Er det programmet for dig? 

Skal du igang med Premiere Rush?

Hvis du allerede abonnerer på Creative Cloud, kan du hente Premiere Rush nu, til både din computer, tablet og mobil. Men hvis du er nysgerrig på at prøve Rush, kan du følge dette link og hente en gratis prøveperiode. 

Læs også: Top 5 bedste videoredigerings apps til iPhone

Om skribenten

Stine Magnussen

Stine er multimediedesigner, som har flair for den kreative og digitale verden. Hun er stor fan af mange forskellige typer content produktion. Stine udgiver og designer alt fra blogindlæg til videoproduktion, og elsker alt det kreative arbejde. Du er altid velkommen til at connecte med og kontakte Stine på LinkedIn.

Image
Stine Magnussen
Stine er multimediedesigner, som har flair for den kreative og digitale verden. Hun er stor fan af mange forskellige typer content produktion. Stine udgiver og designer alt fra blogindlæg til videoproduktion, og elsker alt det kreative arbejde. Du er altid velkommen til at connecte med og kontakte Stine på LinkedIn.
  Få de nyeste indlæg sendt til din indbakke, ingen reklamer eller spam
  Google My business logoGoogle My business ratingx

  Kunderne siger:

  • "Kompetent vejledning og rådgivning i forbindelse med SEO"
  • "Bliver designet med stor præcision og et utrolig lækkert slutresultat"
  • "En professionel, moderne og brugervenlig hjemmeside, som har øget besøgstallet"
  • "Løsningsorienteret og effektive med en professionel tilgang"
  • "Aftaler bliver holdt og prisen er gennemsigtig"