Image

10 gode WooCommerce plugins 13 min.

20/04/2017
08/01/2020

Vi elsker WooCommerce plugins. Som glade brugere af WooCommerce webshop platformen, ønsker vi at dele de WooCommerce plugins som tilbyder ekstra funktioner og udvidelser. Med over 16 millioner downloads, er WooCommerce den mest populære eCommerce platform på internettet.

Vi har her samlet 10 WooCommerce plugins som vi selv har erfaring med, og som vi kan anbefale andre at bruge.  Vi har forsøgt at finde en bred vifte af plugins indenfor de forskellige aspekter af WooCommerce webshop muligheder. De fleste tilbyder en gratis version, med en premium udvidelse efter behov. Et af de plugins på listen koster et engangsbeløb.

Woocommerce-plugin-stripe-betalings gateway

Stripe – WooCommerce plugins

Førhen inkluderede WooCommerce kun Paypal betalingsmulighed som en standard del af installeringen af platformen. Denne betalingsmulighed har en del begrænsninger, og er ikke den fortrukne måde at betale på, i Danmark.

Uanset hvilken shop platform du har, skal man tilføje en betalingsmulighed på den ene eller anden måde. Her er der flere udbydere i Danmark, og nogle er integreret som en del af den pakkeløsning man køber.

Med en af de seneste opdateringer af WooCommerce har de strømlinet installeringsprocessen, og inkluderet Stripe betalingsport helt gratis og klar til brug. Dette er sket i kølvandet på at Stripe har vundet store markedsandele, og gør op med nogle af mastodonterne på markedet.

Det er nemt at tilføje Stripe betaling til din WooCommerce webshop, via grund installationen af platformen.

Woocommerce installering af Stripe

Når du har synkroniseret med Stripe API, er du klar til at modtage betaling fra Visa og Mastercard samt andre betalingsmidler. Betaling for denne service sker via en kommision på hvert køb, alt efter hvilke kreditkort der bruges.

Det eneste negative side af Stripe er, at det ikke er tilgængeligt globalt endnu. De er pt. i 25 forskellige lande herunder store dele af EU. Du kan se listen over de lande Stripe leverer deres services til.

Hvis Stripe viser sig ikke at være den rette løsning for dig, findes der mange andre betalingsgateways. I WooCommerces plugin biblotek findes nogle gratis, andre kan man købe sig adgang til så som PayPal Pro, og Epay.

PRIS
Ingen månedlig abonnoment – pay as you go princip

Woocommerce-plugin-yoast-seo

Yoast SEO

Uanset hvilken type WordPress hjemmeside eller webshop du har, er Yoasts SEO plugin næsten uundværligt når det kommer til søgeordsoptimering. De hjælper dig med at udfylde den information som er nødvendig, for at søgemaskinerne kan indeksere din hjemmeside.

Yoast kan indstilles til at lave søgeordsoptimering på alt indhold i din webshop, lige fra den globale SEO på din online platform til hver enkelt produkt, sågar hvert enkelt billede. Her skal det dog siges at det er en god ide at læse på emnet, og afgrænse værktøjet til dine behov, når det kommer til at blive fundet på nettet.

Via pluginet får du en forhåndsvisning af, hvordan indlægget vil se ud på Google, når brugeren søger sig frem til dit indhold.

Yoast SEO plugin - Google indstilling og forhåndsvisning

 

Et bærende element i pluginet er evnen til at analysere indholdet der er indtastet, og fortælle dig præcist hvad der skal til, før at søgemaskinerne forstår indholdet korrekt og det kan blive indekseret i den relevante kategori for det du sælger. Dette sikrer at du bliver taget i betragtning når brugeren søger noget indenfor dit fagområde.

Yoast SEO analyse af indhold

Udover flere gode WooCommerce plugins, har Yoast også en blog og et stort forum hvor man kan søge viden og hjælp til ens søgeordsoptimering.

PRIS:
GRATIS VERSION

Woocommerce-plugin-YITH Zoom Magnifier

YITH WooCommerce Zoom Magnifier

En af de gældende ting, uanset hvilken type produkt man ønsker at sælge online er, at et professionelt billede er blandt de afgørende faktorer for et køb eller ej. Hvis du giver en besøgende mulighed for at se dit produkt på alle leder og kanter, vil det helt sikkert have en betydning for din konverteringsgrad.

Dine besøgende og kunder ønsker at se det, de måske skal købe på alle leder og kanter for at inspicere kvalitet. Dette kan blive meget svært hvis alt man viser er et lille billede i dårlig kvalitet som det eneste.

Hvis du tør at vise dine produkter frem i stort format, og give de besøgende det bedste grundlag for at inspicere, så YITH WooCommerce Zoom Magnifier plugin lige noget for dig. YITH har lavet en lang række gode WooCommerce plugins, som er gratis tilgængelige.

YITH-Zoom-Magnifier-Plugin in action

Når dine besøgende hover musemarkøren over billedet på et givent produkt, vil de se en zoom forhåndsvisning af dit billede, så de kan studere dine produkters kvalitet tæt på, og føle sig mere trygge i deres valg.

YITH har lavet en lang række WooCommerce plugins  som giver dig nogle nye muligheder for at skræddersy din webshop.

PRIS:
GRATIS VERSION

Woocommerce plugins - smart variation images

Smart Variations Images

Når man som besøgende i en webshop skal vælge produkt og hvilken vatriant, er det vigtigt at brugeren får et visuelt input når han/hun skal vælge. Ikke mindst for at se, at det er det produkt, der er ved at blive købt, og ikke kun lidt tekst i et inputfelt. Det giver en mere dynamisk brugeroplevelse (UX) og et bedre flow i processen.

Som standard ændrer WooCommerce produktbilleder sig kun, når du laver variation, og det er ikke altid dette heller er tilfældet har vi erfaret.

Dette plugin sørger for, at de billeder som er i produktgalleriet der er vist i frontenden, er dem der bliver skiftet imellem når en bruger vælger en variant af dit produkt.

Smart variations image udvidelse til WooCommerce tillader brug af flere billeder pr. variant, og gør det endnu mere simpelt. Istedet for at uploade 1 billede pr. variant, kan man uploade alle variantbilleder til produktgalleriet. For hvert enkelt billede kan man vælge den tilsvarende variation af billedeindstillingen via en dropdown. Nemt og hurtigt!

PRIS:
GRATIS VERSION

Wp rocket hastighedsoptimering

WP Rocket

Når man har en webshop er det vigtigt, at den kan indlæses hurtigt for brugeren. Går der for lang tid, finder de andre og hurtigere sider at købe deres produkter hos. Hastighedsoptimering af en webshop sker på flere niveauer. Lige fra reduktion af filstørrelser for hjemmesiden og dens indhold, til udnyttelse af det man kalder cache. Cache fungerer som en slags kortidshukommelse for hjemmesiden.

Når man arbejder med hastighedsoptimering kan det hurtigt gå hen og blive teknisk, uanset hvilken type system man har. Her har Wp rocket gjort det komplicerede nemt for alle, med deres brugervenlige raket plugin. Den sørger for at tage din hjemmeside under sine vinger og flyve derudaf!

Wp-rocket opdeler deres funktioner i disse 4 kategorier:

 • Hjemmeside cache: Her kan du nemt indstille hvordan din hjemmeside skal caches og leveres til brugeren rent teknisk. Det er nemt at få hastigheden op, hvilket også har stor betydning for din søgeordsoptimering.
 • Cache Pre-load: Wp Rocket kommer med to geniale funktioner: Automatisk og on-demand cache preload, hvilket betyder at din hjemmeside altid er cached. Det gør at besøgende og søgemaskine bots, ikke skal lagre en cache lokalt for at få den bedste brugeroplevelse.
 • Billeder når der er brug for det: En stor hastighedssynder kan være billeder og visuelle elementer. Derfor har Wp-rocket lavet en indlæsning lig den man ser på facebook, hvor billederne bliver indlæst løbende som du scroller. Dette betyder at man ikke skal indlæse alle billederne på siden før den bliver vist.
 • Komprimering af statiske filer: En hjemmeside består af en masse kodefiler kaldet HTML, CSS osv. Nogle af disse sker der ikke de store ændringer ved, når du opdaterer din hjemmesides indhold. De kan derfor komprimeres og filstørrelsen gøres mindre, hvilket betyder hurtigere indlæsningstid.

Som det eneste plugin på vores liste, koster det penge uanset hvad. Hastighedsoptimering af sin hjemmeside kan være meget tidskrævende og derved dyrt. Især hvis man skal hyre fagpersoner til at gøre det. Her er de 39$ meget billigt sluppet for en simpel løsning på noget ellers kompliceret.

PRIS:
Premium version: 39$ (Engangsbeløb)

WOOF Filter plugin webshop

WOOF – WooCommerce Products Filter

Når en besøgende skal finde frem til et produkt, kan det være afgørende at have en god filterfunktion. Det er vigtigt at brugeren nemt kan udvælge de produktkategorier og egenskaber de søger. Og så herefter kun få præsenteret det relevante for den besøgende.

WooCommerce har siden den sidste opdatering udvidet deres standard filterfunktion, så den har en bredere palette af indstillinger. Standard filter funktion har sine begrænsninger, og her kan det være en ide at kigge mod andre græsgange.

WooCommerce Products Filter – WOOF – er et filter plugin som giver dig muligheden for at opsætte filter, for attributter, tags, egenskaber, variation og pris. Pluginet kan loade dynamisk med et lækkert brugerinput. Pluginet er nemt at opsætte og meget fleksibelt. Så snart du har udfyldt egenskaber og variationer på dine produkter, sørger WOOF for at brugeren kan surfe i dine produkter flydende og lækkert.

Du kan se hvordan pluginet virker, og hvordan man sætter det op i den her tutorial video.

PRIS:
Gratis version & premium version

Woocommerce-plugins- PDF INVOICES & PACKING SLIPS

WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

WooCommerce har et standardiseret faktureringssystem, som lever op til minimumskravene for e-handel. Dog er der nogle begrænsinger, når det kommer til de faktura som skal med pakken.

Pluginet tilføjer automatisk PDF faktura til den integrerede ordre bekræftigelsesmail, som bliver sent til dine kunder. Det inkluderer en fakturaskabelon, som er klar til bruge, eller til at du skræddersyer den med dit brand. En sidste men vigtig funktion er, at der bliver tilføjet PDF link i backenden på ordre listen.

PRIS:
Gratis version

Mail chimp plugins

WooCommerce Mailchimp

At holde kontakten med eksisterende kunder som er tilfredse, øger chancen for et gensalg betydeligt. At sende nyhedsbreve med tilbud, kuponer og lignende, kan gøre en stor forskel i håndteringen af din kunderelation. Dog skal det siges at Danmark har lovgivning på området, som bl.a. siger at brugeren skal tage et aktiv valg, om at tilmelde eller ikke at tilmelde sig.

WooCommerce Mailchimp gør det muligt for dig at lave dit eget branddesign på dine ordre emails af forskellig karakter. Mailchimp er en af verdens mest udbredte nyhedsbrevsplatform og bliver brugt i alle brancher.

Pluginet sørger for automatisk at tilføje abonnenterne til en mailingliste efter dit valg, samt gruppere dine abonnenter efter interesse og køb, så du nemt kan målrette din kommunikation efter lige præcis din kundes behov. Det kan blive gjort i baggrunden, eller baseret på kundens eget input som lever op til den internationale lovgivning.

PRIS:
Gratis version

Plugins-Updraftsplus backup

Updraftplus backup

Internet handel og den generelle brug af internettet på alle mulige måde stiger. Det betyder også at chancerne for at blive angrebet er langt større og støt voksende. At have firewalls og en stærk host er ikke altid nok når det kommer til ondsindet angreb.

Her er det vigtigt at man har tænkt i “Worst case scenario”, og har sørget for at have en eller flere backups af sin hjemmeside og webshop. Denne forberedelse kan også komme til gavn, hvis der sker tekniske komplikationer, i filstruktur eller kode af den ene eller anden årsag. Vi råder altid til at man har backups af alle filer som er vigtige for en, gerne flere steder!

Updraftplus gør det simpelt at lave backup og genskabelse af din WooCommerce webshop. Det smarte er at du kan forbinde det du gerne vil backupe til de mest gense cloud platforme: (Amazon S3 (or compatible), Dropbox, Google Drive, Rackspace Cloud, DreamObjects, FTP, Openstack Swift, UpdraftPlus Vault og email). Du kan adskille backupen af dine databaser og filer som du ønsker via 1 klik. Hvis du betaler for premium versionen kan du også lave backups til Microsoft OneDrive, Microsoft Azure, Google Cloud Storage, SFTP, SCP, og WebDAV. Du kan planlægge rutinemæssige backups af din hjemmeside, med forskellig frekvens.

Vi er ikke de enste der synes dette plugin er fantastisk, over 1 million installeringer og den højeste rating indenfor backup kategorien. Derfor er pluginet gennemtestet og har en masse support i diverse forums og blogs.

PRIS:
Gratis version & Premium version

 

Dette var så vores bud på en liste over prisværdige WooCommerce Plugins. En palette af plugins som kan være med til at gøre en forskel med lækre funktioner, sikre dig, gøre noget kompliceret nemt, gøre noget mere brugervenligt, hjælpe dig med at holde kontakten med kunderne. Vi håber at du kunne bruge en eller flere af disse plugins på listen. Hvis du har brug for hjælp med din WooCommerce plugins eller måske din webshop så står vi klar til at lytte til dine behov og ønsker eller måske udfordringer.

Om forfatteren

Simon R.

Facebook

Er partner og når det kommer til tekst forfatning på vores blog, tager Simon sig som regel af de tekniske og kreative indlæg og gør sit ypperste for at sørge for alle kan følge med og kan få noget ud hans indlæg. Du er altid velkommen til at connecte med og kontakte Simon på LinkedIn.

Om skribenten

Simon R.

Facebook

Er partner og når det kommer til tekst forfatning på vores blog, tager Simon sig som regel af de tekniske og kreative indlæg og gør sit ypperste for at sørge for alle kan følge med og kan få noget ud hans indlæg. Du er altid velkommen til at connecte med og kontakte Simon på LinkedIn.

Image
Simon R.
Er partner og når det kommer til tekst forfatning på vores blog, tager Simon sig som regel af de tekniske og kreative indlæg og gør sit ypperste for at sørge for alle kan følge med og kan få noget ud hans indlæg. Du er altid velkommen til at connecte med og kontakte Simon på LinkedIn.
  Få de nyeste indlæg sendt til din indbakke, ingen reklamer eller spam
  Google My business logoGoogle My business ratingx

  Kunderne siger:

  • "Kompetent vejledning og rådgivning i forbindelse med SEO"
  • "Bliver designet med stor præcision og et utrolig lækkert slutresultat"
  • "En professionel, moderne og brugervenlig hjemmeside, som har øget besøgstallet"
  • "Løsningsorienteret og effektive med en professionel tilgang"
  • "Aftaler bliver holdt og prisen er gennemsigtig"